Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.
ŠH TRADE CZ s.r.o.
Montáže Zubček s.r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Zemní práce, demolice, autodoprava, odvoz suti a odpadu, pronájem kontejnerů . prodej písku, štěrku, zeminy.

Výroba: - plastové obaly pro nápoje, spotřebitelské saponáty, potraviny, průmyslové produkty

E-shop - kancelářská technika - audio, video - fotoaparáty - digitální kamery - PC sestavy - notebooky - mobilní telefony.

Zámečnictví, zakázková kovovýroba: - vrata, brány, mříže - schodiště, zábradlí - ocelové konstrukce - kovoobrábění.

-prodej a servis kompresorů a zařízení na úpravu stlačeného vzduchu -revize tlakových nádob -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Výroba měřicích, zkušebních, navigačních, optických a fotografických přístrojů a zařízení -Výroba strojů a zařízení -Výroba zdravotnických prostředků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších ...

Půjčovna, pronájem: - nábytek, rekvizity především pro filmové natáčení.

První jílovská závod KOVO – jeřáby je akciová společnost řadící se mezi přední české výrobce ocelových konstrukcí a jeřábových technologií. Na trhu máme již dlouholetou tradici trvající od roku 1965. Navazujeme na výrobní zkušenosti předešlého JZD Rozvoj Posázaví Jílové u Prahy. Za naší dobu působení jsme vyrobili přibližně 1700 mostových jeřábů a ...

Dodávka, velkoobchod: - oleje, tuky, maziva a aditiva - vosky, čistící prostředky, coatingy - automatické mazací systémy.

Stavebniny, prodej: - stavební materiál - hutní materiál - písky - kamenivo Betonárna, výroba: - beton Kovovýroba: - ocelové konstrukce - svařování - kovoobrábění - generální opravy lžic bagrů a nakladačů - opravy plovoucích bagrů pro těžbu štěrkopísků firmy Holcim kamenivo

Prodej, servis - kancelářská technika - vazací stroje - řezačky papíru - skartovací stroje.

Prodej, e-shop: - oleje, maziva, provozní kapaliny.

Výhradní distributor: - kosmetické, terapeutické přístroje společnosti LPG® SYSTEMS pro Českou a Slovenskou republiku.

Zabýváme se prodejem, servisem a instalací vodáren, ponorných čerpadel, čerpadel na odvod splaškové vody, kalových čerpadel a provádíme opravy asynchronních motorů. Opravujeme veškeré značky jako Sigma, Grundfos, Wilo, Calpeda, Malyš a další. Prodáváme tlakové nádoby, tlakové spínače, závěsné systém do vrtů a studní. Dále kondenzátory a ložiska.

Výroba, prodej: - kuchyňské linky - vestavěné skříně - kancelářský nábytek

Počítače, papírnictví, hračky, prodej, e-shop - kancelářská technika - papírenské výrobky, kancelářské a školní potřeby - hračky.

Stavební zámečnictví, výroba, montáž: - atypické ocelové konstrukce - zábradlí - schodiště - brány - mříže

3D návrhy a realizace interiérů (dětské a studentské pokoje, ložnice, kuchyně, obývací pokoje...), prodej nábytku a bytových doplňků (sedací soupravy a křesla, jídelní stoly a židle, konferenční stolky, kancelářský nábytek, obývací stěny, šatní skříně, koberce, bytový textil, matrace, rošty, zrcadla, stolní a stojací lampy, stropní svítidla, ...

Autorizovaný dealer a servis PC LYNX. Prodáváme počítače, počítačové komponenty, tiskárny a příslušenství. Kvalitní a rychlý servis výpočetní techniky všech značek..

Výroba a prodej balících strojů, výrobků z plastických hmot; prodej veškerých obalových materiálů; prodej a distribuce rotačních lisů na zpracování odpadu plastů, fólií, papíru a kartonáže, zastoupení firmy WELGER GmbH.

Umělecké kovářství a zámečnictví. Výroba - vrata, ploty, zábradlí, mříže - nábytek - bytové a interiérové doplňky - grily.

Výroba nábytku převážně z masivu a dýhy. Provádíme zpracování: - masivu - dýhy - ohýbání - tvarování - sklo - čalounění - nerez.

Výroba papírových sáčků a obalů s potiskem, balicích papírů, sáčků Kebab, hamburgrů a hot-dog.

Internetový obchod www.salon-komplet.cz si klade za cíl nabídnout na jednom místě veškerý sortiment vybavení kadeřnických, kosmetických, masážních, pedikérských a nehtových salónů nebo studií, který je aktuálně dostupný na území ČR.