Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.
ŠH TRADE CZ s.r.o.
Montáže Zubček s.r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
DIVIZE INTERIÉRŮ, EXTERIÉRŮ nabízí klientům širokou škálu služeb v oblasti interiérů i exteriérů.

Prodej vybavení interiérů. Nábytek: - kancelářský - bytový - školní - zdravotnický - kuchyňský - postele.

Výroba zámečnických konstrukcí z nerezové i konstrukční oceli, výroba a montáž interiérových a exteriérových ocelových schodišť a zábradlí.

Projekce, realizace, stavba: - říční, námořní lodě - jachty - houseboaty - ocelové konstrukce.

Vyrábíme a dodáváme obalové materiály z polyetylénových folií. Připravujeme pytle, sáčky a tašky.

Zakázková výroba a montáž nábytku pro soukromé a komerční interiéry. Kuchyňské linky, pracovní a jídelní stoly, obývací pokoje, pracovny, ložnice, šatny a skříně, interiérové dveře a obložení, kancelářský nábytek. Dýhování.

Návrh, výroba, montáž, demontáž: - 3D modely - dekorace - kulisy - sezónní dekorace pro obchodní domy až po interaktivní výstavní exponáty

Návrh, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - vestavěné skříně - kancelářský nábytek.

Výroba : - reklamní tabule - ocelové regály - jednoduchá a dvoukřídlá okna a dveře - ocelové schody - ploty - zábradlí Demolice: - stávající objekty Výroba a montáž: - ocelové konstrukce - prosklené ocelové konstrukce - velké ocelové konstrukce Realizace : - průmyslové stavby Výstavba : - ...

Prodej - spotřební elektronika - domácí spotřebiče - digitální fotoaparáty - kancelářská technika E-shop - hardware - software - datová média - digitální fotoaparáty - kancelářská zařízení a technika - spotřební elektronika - domácí spotřebiče - spotřební materiál k tiskárnám (tonery, inkousty, ...

Výroba, montáž: - skleněné příčky - mobilní posuvné stěny - vestavby do hal

Navrhujeme a vyrábíme nábytek na míru, vestavěné skříně, kuchyně, dětský i kancelářský nábytek, plovoucí podlahy, žaluzie. Provádíme i drobnější zakázky.

Výroba - speciální nábytek pro zdravotnictví - speciální nábytek pro kosmetické a pedikérské salony - speciální nábytek pro školy a odborná učiliště - zdravotnická technika - zdravotnické potřeby.

Zařízení a vybavení interiérů: -sádrokarton, tepelné izolace a stropní podhledy -malířské, lakýrnické práce a tapetování -prodej a pokládka podlahových krytin, včetně plovoucích podlah -výroba a prodej žaluzií -kancelářské židle a křesla -kancelářský nábytek a kuchyňské linky -šatní skříně - lamino LTD -domácí ...

Prodej regálů. V našem sortimentu naleznete regály: - konzolové trnové a stromečkové - paletové - policové -schody, nakládací rampy, lávky, můstky, podesty, zástěny a nosiče reklam. Vyrábíme ocelová vrata, schody, ochozy, plošiny, kontejnery, přístřešky a další konstrukce.

Kuchyně, nábytek na míru. Výroba, prodej: - kuchyňské linky - výroba kuchyňských linek - vestavěné skříně - výroba a montáž vestavěných skříní - ložnice a postele - dětský nábytek - výroba dětského nábytku, postelí, ložnic - kancelářský nábytek - výroba, zhotovení kancelářského nábytku.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž, servis, poradenství, opravy: - bazény: - rodinné, venkovní, vnitřní, exteriérové, interiérové, montované ocelové, plastové, polypropylénové, fóliové - vířivé bazény - masážní a rehabilitační bazény - příslušenství: - filtry, chemické přípravky k ošetření vody, schůdky, žebříky, ...

Zajišťujeme: - prodej a distribuce leteckých pohonných hmot a leteckých olejů a maziv - plnění paliv do letadel a vrtulníků..

Výroba, prodej: -plastové obaly a sáčky -PE folie na zakrývání -polepy na auta, -reklamní potisk