ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.
ŠH TRADE CZ s.r.o.
Montáže Zubček s.r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Velkoobchod: - nářadí - měřidla - brusivo - kování.

Výroba: - obalové materiály - plasty a lepící pásky - kartonáž - krabice.

Velkoobchod - ochranné pracovní pomůcky - pracovní oděvy a obuv - čistící a úklidové prostředky - sáčky - tašky - pytle - fólie - čistící a úklidový materiál

Výroba: - kuchyně - vestavěné skříně - dětské pokoje - kancelářský nábytek.

Výroba trakčních stožárů a ocelových konstrukcí.

Výroba: -polystyrenové a polypropylenové výrobky -květinové truhlíky -pěstitelské sadbovače -květináče -stropní kazety -stropní lišty -antické sloupy -dekorační hlavy na paruky -termoizolační obaly -boxy na potraviny a láhve.

Výroba: - ocelové konstrukce - zámečnické díly - trubkové ohyby.

Velkoobchod: - kancelářské, školní potřeby - kancelářská technika - úklidová drogerie a úklidové potřeby - hygienické potřeby, zásobníky - gastro potřeby - obalový materiál

Maloobchod a velkoobchod - ochranné pomůcky - průmyslové lakové popisovače - elektrocentrály - stavební materiál - stavební stroje a pily - diamantové nástroje - brusné nástroje - čerpací technika

Truhlářská výroba: - eurookna, dřevěné podlahy, interiéry z masivu - dřevěné obaly a palety - zahradní programy, pergoly, altány, ploty - tesařské výrobky, vazníky, lešenářské podlážky.

Pokládka - betonářské výztuže mostů - inženýrské konstrukce - železobetonové konstrukce

Autorizovaný prodej: -počítače IBM* -počítačové sítě -software.

Truhlářstvívýroba - nábytek - kuchyňské linky - dětské pokoje - ložnice - skříně - kancelářský nábytek Renovace - nábytek - olepování ABS hranou - hoblování - protahování - i zakázková - dětské pokoje - ložnice - skříně

Prodej, e-shop: - výpočetní technika - kopírovací technika - počítačové sítě - tiskárny.

Výroba: - kovové konstrukce, zámky a kování.

Služby: - prodej a servis PC, počítačů, výpočetní techniky - velkoformátové kopírování - školení a kurzy.

Prodej, servis: - kancelářská technika - výpočetní technika.