ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.
ŠH TRADE CZ s.r.o.
Montáže Zubček s.r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Dodávka - výpočetní technika a příslušenství Vzdělávání

Dodávka - ochranné pracovní pomůcky Dodávka - mycí a čistící prostředky - papírová hygiena utěrky, ručníky Dodávka - úklidové stroje - technika pro úklid budov Internetový obchod - mycí a čistící prostředky - papírová hygiena (ručníky, utěrky, ...) - ochranné pracovní pomůcky - ...

Provádíme: - demolice - zemní práce. Prodej, pronájem: - buňky a kontejnery - ocelové haly.

Výroba a prodej gastronomických obalů: - ploché papírové sáčky s potiskem - alobal - frischfolie - ubrousky - 1 vrstvé bílé - ubrousky - 1 vrstvé bílé s potiskem - tašky HDP.

Výroba: - laboratorní nábytek. Prodej: - laboratorní přístroje.

Prodej a služby: - kancelářská a výpočetní technika - grafika - předtisková příprava.

Výroba: - obaly z kartonu a lepenky - přepravní obaly - krabice z lepenky.

Výroba a prodej: - gastronomické obaly.

Výroba: -papírenské výrobky -krabice -krabice pro potravinářský průmysl -kancelářské potřeby -lepidlo TAPOZA(ochranná známka).

Náplň firmy: - komplexní dodávky a opravy sklářských pecí, průmyslových kotlů, metalurgických a hutních agregátů - modernizace, rekonstrukce a výstavba občanských a průmyslových staveb - zateplovací systémy budov - tepelné izolace průmyslových staveb - výroba a montáž ocelových konstrukcí.

E-shop: - tiskárny - digitální kopírky - faxy, skenery.

Prodej, servis: - výpočetní technika - informační systémy.

Zakázková výroba: - nábytek - kuchyňské linky - kancelářský nábytek. Renovace kuchyňských linek.

Návrh, výroba a montáž: -nerezové zábradlí -schodiště -obklady nerezovým plechem -konstrukce -dělicí příčky včetně výplní -kovový nábytek -vybavení interiérů bank, obchodů, kanceláří -reklamní tabule -světelné reklamy -motorové hvězdicové turnikety...

Stormware s.r.o. - certifikovaný specialista systému POHODA Autorizovaný prodej a záruční servisní středisko digitálních tiskáren KYOCERA. - PC Lynx a Premio.

Služby: - kurzy a zkoušky svářečů a páječů kovů a svářečů plastů - stavební výroba (zejména svařované konstrukce a potrubí z oceli, nerezi a plastů - školení plynařů.

Opravy, servis a prodej: - počítače. Poskytování poradenství a konzultací.

Výroba, chráněná dílna: - kancelářské a školní potřeby - pořadače - papírové obaly, kartonové obaly

Dodávky: -pulty a vitríny PORSA -regály WALL RAIL -vstupní systémy MANAGER -drátěné program .

-Podnikání v oblasti související s využitím ionizujícího záření nebo jaderné energie Montáž, opravy, revize a zkoušky tlakových zařízení a nádob na plyny

Prodej: - kroužková, páková mechanika do desek a pořadačů.

Zámečnická výroba. Strojírenská výroba. Výrobní a montážní společnost. Výroba, montáže, opravy: - pásové dopravníky - nádrže a zásobníky na různé materiály - hnací a hnané válce všech průměrů. Montáže, opravy: - potrubní systémy - potrubí a armatury pro dopravu a přenos různých médií - ocelové konstrukce. Oprava, údržba: - ...

Prodej: - výpočetní a kancelářská technika.