ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.
ŠH TRADE CZ s.r.o.
Montáže Zubček s.r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Prodej, servis: - zemědělská technika a náhradní díly. Prodej: - oleje, maziva - autobaterie, hydraulická čerpadla a pneumatiky. .

Prodej, servis, oprava: -kopírovací stroje.

Renovace a prodej tonerů: - opravy a servis tiskáren a kopírek.

Práce: - projekční - inženýrské.

Výroba: - obaly z papíru a lepenky.

Naše služby: - provoz parkoviště - prodej pohonných hmot, maziv a olejů.

Prodej a servis: - výpočetní technika, počítače.

Prodej a servis: -kopírovací stroje a tiskárny CANON, MINOLTA, DEVELOP, TOSHIBA, AGFA -renovace tonerových kazet do laserových a inkoustových tiskáren, faxů a kopírovacích strojů.

Prodej, servis: - výpočetní technika - počítače.

Výroba: - kuchyňské linky - kancelářský nábytek.

Výroba: - nábytek, bytové doplňky - kuchyně, kanceláře, podlahy.

Výroba: - ocelové konstrukce - stroje pro přepravu sypkých hmot.

Maloobchod, prodej: -počítače-hardware-stavěné na míru dle požadavků zákazníka -kopírky nové i repasované -multimedia, počítačové hry -software-pro lékárny -fakturace, odbyt, účetnictví -ekonomické aplikace pro masný průmysl -kancelářská technika -spotřební materiály -mobilní telefony ...

Prodej, instalace, oprava: - počítače, PC** - notebooky

Prodej, servis: - kancelářská technika - výpočetní technika.

Výroba: - kartonové obaly včetně prokladů a skládkování.