ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.
ŠH TRADE CZ s.r.o.
Montáže Zubček s.r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Zabýváme se: - poradenská činnost - pořádání rekvalifikačních kurzů a workshopů z oblasti vizáží, modelingu, modeláže nehtů, nehtové kosmetiky, masáží a dalších. Prodej: - zboží pro manikérky, pedikérky a nehtové designerky.

Služby, práce: -statické zajištění staveb: -mikropilotáž. -mostní konstrukce. -historické objekty. -jádrové vrtání (beton, cihla).

Potrubářské, nerez - ocel, zámečnické a svářečské práce. Demontáž, montáž: - ocelové konstrukce.

Práce: - projekční - inženýrské.

Velkoobchod, maloobchod: -doplňky sanitární techniky -dávkovače -vysoušeče -ventily -infrabaterie -puzzle -umělé květiny -ventilátory -úklidová technika -mopy -čisticí přípravky. Práce: -ultračištění vertikálních žaluzií -koberců. Prodej: -výpočetní a kancelářská technika -Ústí nad Labem, Mírové náměstí 33 ...

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - výpočetní technika - počítače.

Prodej: -výpočetní a kancelářská technika.

Naše služby: - výroba ocelových konstrukcí - výroba a opravy potrubních rozvodů - výroba vyhrazených tlakových a plynových zařízení - kovoobrábění (soustružení, broušení, frézování) - zámečnictví, kovovýroba - svařování materiálů Fe, AKV, Al a barevných kovů - renovace a navařování proti opotřebení - opravy čerpadel a ...

Prodej: -výpočetní technika -počítače

Autodoprava, pronájem: - kontejnerové vany - odvoz stavebního, komunálního a nebezpečného odpadu.

Prodej, servis: - kancelářská a výpočetní technika.

Prodej: - výpočetní technika. Výroba: - software.

Zakázková výroba z masivu - kýl do lodě Zakázková výroba z masivu - vrata Zakázková výroba z masivu - zahradní altány - pergoly Truhlářské práceopravy - kříže do kostelů, na pomníčkách Pravy - starožitný nábytek - římsy ke starožitným hodinám, ... Zakázková výroba z masivu - stoly - skříně - ...

Velkoobchod - polyuretanové tašky i s průhmatem jednobarevné i s potisky - mikrotenové sáčky a tašky - potravinářské fólie a přířezy výroba - pytle a sáčky různých velikostí Výroba - tašky s reklamním potiskem

Servis - kancelářské stroje Servis - hardware

Výstavba - ploty Demolice Sádrokartony Pokládka - zámková dlažba Stavební práce Fasády

Práce: -elektroinstalační -ekologické vytápění -zabezpečovací systémy -výpočty tepelných ztrát.