ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.
ŠH TRADE CZ s.r.o.
Montáže Zubček s.r.o.
Pavel Kozák

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Autopůjčovna, autodoprava, spedice. Provozuji autopůjčovnu, zabývám se autodopravou. Prodej a výkup europalet.

Výroba: -chemická, petrochemická zařízení -ocelové konstrukce -dřevozpracující stroje a zařízení -vodohospodářská zařízení pro čističky, čistírny odpadních vod.

Společnost ROKAP, s.r.o. provádí rekonstrukce a úpravy objektů - přístavby, vestavby, dodatečné zateplení, výměny opláštění, re-branding, montované konstrukce Jsme zastoupením společnosti Saprem, s.r.o. pro Českou republiku, výrobcem spolehlivých světlovodů SUNWAY

Digitalsys s.r.o. se zaměřuje na prodej výpočetní techniky, kamerových a pokladních systémů a síťových prvků.

Naše firma se zabývá prodejem kancelářských a školních potřeb, obalových materiálů, papíru a tiskopisů. Dále se zabýváme výrobou poštovních razítek včetně textové raznice a provádíme i laserové řezání a gravírování. Součástí našich služeb je také velkonákladový i malonákladový barevný tisk letáků, prospektů, vizitek, bloků, kalendářů, bannerů a ...

Opravy a servis počítačů a notebooků. Odvirování, čištění a renovace počítačů. Záchrana a obnova dat či instalace a nastavení programů i operačních systémů.

Výroba: -dřevěné palety a obaly -obaly -vazby -přířezy -hranoly.

Naše firma ITMS plast se zabývá výrobou a distribucí plastových výrobků. Specializujeme se na výrobu retenčních, plastových a přečerpacích nádrží. Mezi námi produkované výrobky také patří jímky, septiky a plastové sklepy či bazény. Veškeré produkty jsme schopni dodat klientům v rámci celé České republiky.

Společnost MANAUT DESIGN s.r.o. se zaměřuje na automatizaci, svařování, CNC obrábění, 3D tisk a výrobu a montáž hliníkových konstrukcí.

Zámečnictví Nováček s.r.o. se specializuje na výrobu kovových konstrukcí, kontejnerů, dopravníků, schodišť, plotů a na zámečnictví a kovovýrobu.

BRYPA spol. s r.o. se zabývá činností v oblasti truhlářské výroby na zakázku. V rámci našich služeb se specializujeme především na výrobu kuchyní na míru, nábytku do bytů, kanceláří i restaurací. Současně nabízíme např. také výrobu schodišť, oken, dveří a nebo venkovního nábytku. Působíme nejen v okrese Jihlava, ale v případě požadavku také v ...

Společnost MICo Group s.r.o. se zaměřuje na výrobu kondenzátorů, výměníků, separátorů, tepelných bariér, chladičů radioaktivního plynu a mnoho dalšího.

Pavel Hartman provozuje truhlářství, ve kterém se zaměřuje na zakázkovou výrobu kuchyní, kancelářského nábytku, vestavěných skříní a nábytku do ložnic a dětských pokojů.

Erik Neuwirth se zaměřuje na zakázkovou výrobu bran, zábradlí, schodišť, lehkých kovových konstrukcí a kovového nábytku a poradí si i se svařováním hliníku.

Společnost LIGNO nábytek, s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku do ložnic, předsíní, kuchyní, obývacích a dětských pokojů. Zajistí také výrobu kancelářského nábytku, dveří, pergol a mnoho dalšího. Provozovna: Pavlínov 103, Velké Meziříčí 594 01

Martin Janíček se zaměřuje na výrobu kuchyňských linek, nábytku do dětských a obývacích pokojů a kancelářkého vybavení.

Zámečnictví Křikava realizuje zámečnické práce na Třebíčsku. Zaměřujeme se na zakázkovou výrobu a montáž bran a oplocení. Vyrábíme ocelové konstrukce - zábradlí, schodiště. Zajišťujeme povrchové úpravy - žárové zinkování, barvy RAL.

Hlavní činnosti: -řeznictví - uzenářství -prodej olejů a PHM -stavební činnost -prodej strojů -servis a pneuservis -pekárna -hotely a prodejny.

Výroba: -ocelová konstrukce -zámečnická výroba -zakázková práce -montáže.

Hotel* * * * Ubytování: -100 luxusních dvoulůžkových pokojů s možností přistýlky (celková kapacita je 212 lůžek). Vybavení pokojů: -koupelna, špičkové vybavení určený pro příjemný pobyt našich hostů -telefon s přímou volbou -přístup na Internet -trezor a minibar. Restaurace: -kapacita koresponduje s počtem lůžek -velký výběr jídel a ...

Naše firma nabízí kovovýrobu a stavební zámečnické a klempířské práce v oblasti Jihlavy. Převážnou část výrobků uděláme dle Vašich požadavků a to včetně návrhu, dodávky i montáže. Z klempířských prací Vám poskytneme výrobu a nátěry klempířských prvků. Výškové montážní práce jsou samozřejmostí. V kovovýrobě zajistíme výrobu ocelových konstrukcí, ...

Práce se železem. Individuální výroba dle přání zákazníka - balkónové zábradlí, stojany na dřevo, dekorace a doplňky, manipulační vozík, balkónové schody, kovová vrata apod. Renovace historických věcí - motocykly, jízdní kola, kočárky

Rodinná firma Chmelař a synové s.r.o. se sídlem v okrese Žďár nad Sázavou se již od roku 1999 zabývá zpracováním dřeva. V rámce své činnosti se zabýváme dřevovýrobou, zpracováním kulatiny, přípravou materiálu a prodejem řeziva. Vyrábíme např. palety na zakázku, boudy pro psy nebo sněhové zábrany k silnicí. Dále se zabýváme tesařskými ...

Distribuce, prodej - lepidla, tmely - mazání, mazadla - odmašťování, odmašťovací prostředky - přípravky na odrezování - brusivo, řezné kotouče.

Přímé zastoupení Konica Minolta. Servis, oprava: -kancelářská a výpočetní technika -fotopřístrojea speciální měřící technika -kopírovací stroje (kopírky) -tiskárny, faxy, digitální technika -digitální kopírky, fotoaparáty, knižní skener, archivační systémy -profesionální jednooké zrcadlovky a optické měřící ...