ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.
ŠH TRADE CZ s.r.o.
Montáže Zubček s.r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Společnost Metalplast s.r.o. patří mezi nejvýznamnější zpracovatele kovového odpadu především v kraji Vysočina. Našim zákazníkům poskytujeme komplexní služby v oblasti výkupu, úpravy a prodeje železného šrotu a barevných kovů. Dále mezi naše služby patří likvidace nebezpečných odpadů a kovových konstrukcí, zpracování kovových materiálu přímo u ...

Konstrukce jednoúčelových strojů, ocelových konstrukcí a výroba šnekových štěpkovačů.

Velkoobchodní prodej: -nářadí HITACHI -CARBORUNDUM ELECTRITE, a.s. -brusný materiál -brusivo -brusné kotouče -flexkotouče -řezné diamantové kotouče -rakouská firma HERMES -zahraniční smirky (smirkový papír, plátno) -veškeré druhy brusných papírů a pláten -brusné šňůry firmy MITCHEL USA -pilníky -rašple -drátěné ...

Výroba z plastů: -polyetylenové folie -obaly na sešity -tašky -sáčky -pytle -hadice -polohadice -smrštitelné folie. Práce: -čtyřbarevný potisk výrobků.

Společnost EVRA, spol. s r.o. se již od svého založení věnuje zpracování přesných technických výlisků z plastu. Vyrábíme drobné plastové součástky, krabičky na lékárničky i včelařské rámečky. Jsme také schopni jednotlivé výlisky montovat do sestav. Naši další aktivitou je potisk reklamních a průmyslových předmětů různými technologiemi. Sídlíme ve ...

Služby: - zajištění dodávky hydraulických prvků od všech významných výrobců - zpracujeme konstrukční návrhy hydraulických okruhů, poradenství - servis, oprava rozvaděčů i ostatních hydraulických prvků firem JIHLAVAN, HYRO (bývalé ZTS Brno) aj. - blesková montáž zakázkových rozvaděčů z produkce Jihlavan a Hydrocontrol.

Prodej, montáž, servis: - montáž průmyslových strojů a zařízení - elektrická instalace průmyslových zařízení - dodávka ocelových konstrukcí - servis, údržba.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop: -koberce-bytové, zátěžové -kobercové čtverce -kusové koberce -čistící rohože -dočišťovací koberce -PVC, lina -umělá tráva -sportovní povrchy - venkovní i vnitřní pro tenis a universální -plovoucí podlahy FORBO, PERGO, WOHA, MAGNUM, KRONOSPAN, KAINDL, WIPARQUET, TILO, BARKOTEX, ...

Služby: -strojírenská výroba -stavební zámečnictví -stavební činnost -výroba ocelových konstrukcí -opláštění a oplechování -oplocení, brány -zábradlí -schodiště. Zajistíme: -svařování CO2, TIG, MIG, MAG -dodávka hutních materiálů -ztáčení profilů -ohýbání, stříhání plechů -výpalky laser, plasma, autogen -žárové ...

Zakázková výroba: - zámečnictví - ocelové konstrukce - montáž, svařování - povrchové úpravy

Strojírenská společnost. Kovovýroba: - konvenční i CNC obrábění železných, neželezných kovů a plastů Výroba: - ocelových konstrukcí a svařenců z konstrukční i nerezové oceli. Vyhlídkové lety na letounech Zlin Z-126 a Zlin Z-43. Půjčování letadel. Startujeme z letiště Chotěboř.

Výroba ocelových konstrukcí zámečnictví, kovářství

Interiéry Soukup Výroba: - kuchyňské linky - vybavení kanceláří - vestavěné skříně - nábytek do obývacích pokojů a ložnic.

Autosalon, prodej, servis, oprava: -automobily CITROEN. Autoopravna, autoservis, pneuservis: -všechny typy vozidel -příprava a zajištění STK (stanice technické kontroly). Prodej a výměna: -oleje TOTAL.

Truhlářství: -kuchyně -nábytek -postele, skříňky -obývací stěny -knihovny -kancelářský nábytek konfereční stoly, stůl -vestavěné skříně -vybavení interiérů.

Opravy, servis: -Počítačové sítě, vytváření počítačových sítí a systémů -ETHERNET -PC (počítače, výpočetní technika) -instalace HW a SW, školení -digitální televize -zabezpečovací systémy -připojení k internetu bezdratového internetu Silknet, ADSL přípojek. Prodej: -PC a komponentů -datová CD a DVD média -digitální fotoaparáty, ...

Výroba, práce: -zámečnické práce -zábradlí -schodiště -vrata a branka -komínové lávky -zakázkové práce -svařování kovových konstrukcí

Výroba nábytku. Značkový nábytek: - MONTERO – značkový nábytek - CONIFERA – exkluzivní nábytek - atypický nábytek - kancelářský nábytek - hotelový nábytek. Řešení interiérů: - dětské, studentské pokoje - obývací pokoje - ložnice - jídelny.

Kovovýroba, zámečnictví: - zakázková výroba - svařování kovů - bodové svařování - bodové navařování šroubů - ohýbání na ohraňovacím lisu - ohýbání trubek - pískování, balotinování - soustružení, frézování - leštění, broušení, kartáčování Výrobky: - ocelové konstrukce - barové pulty, sedačky - regálové systémy, regály, ...

Prodej: - výpočetní technika - mobilní telefony - fotoaparáty - videokamery Servis: - výpočetní technika

Prodej: -jímek, jímka -septik, čistírna odpadní vody vodoměrné šachty -pískové filtr, nadzemní nádrží.

Zámečnická výroba: - vrata, dveře, schodiště a zábradlí.

Půjčovna a prodej karavanů včetně náhradních dílů