Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.
ŠH TRADE CZ s.r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Odstraňování, likvidace: -odpad všechny druhy včetně nebezpečných. Poradenství: -odpad legislativa -zpracování provozní řády. Provozování: -kompostárny odstraňování -biologicky rozložitelné látky. Prodej, pronájem, rozvoz: -nádoby (kontejnery, popelnice). Čerpání, odvoz: -odpad septiky žumpy.

Prodej, instalace: -výpočetní technika -upgrade starších počítačů.

Zámečnictví. Výroba na zakázku: - ocelové konstrukce - vrata, branky - schodiště - zábradlí.

Výroba: -nábytek z laminodesek: -kancelářský nábytek -bytový nábytek -kuchyně -sektorové sestavy -psací stoly -zhotovení nábytku na zakázku.

Výroba a montáž: -ocelové konstrukce -dřevozpracující stroje -výrobní linky na technologie lisování plošných materiálů především na bázi dřeva jako dveří, překližek, laťovek a parket.

Dodávka - polyetylenové obaly - sáčky - pytle na míru

Prodej, servis, opravy: - výpočetní technika - kancelářská technika - spotřební materiál pro tiskárny, kopírky.

Dodávky, instalace, servis: - počítače - notebooky - servery - počítačové sítě. Správa serverů ae síťovými opracčními systémy. Budování virtuálních privátních sítí. Webhosting, webmail. Návrh, instalace, správa, údržba: - kamerové systémy. Poradenství v oblasti informačních technologií.

Výroba dřevěných palet, obalové materiály ze dřeva, atypické palety.

Výroba: -obaly přepravní -bedny na brambory -prodejní stánky. Stavební truhlářství: -okna -dveře -doplňky -nábytek -obložení a obklady stěny, stropy.

Výroba - mříže Výroba - vrata - brány Výroba - zábradlí Stavební zámečnictví

Prodej - drogerie Prodej - dřevěné obaly

Mříže Nátěry fasád, oken, střech a podlah Malířské práce - malování bytů a nebytových prostor - fládrování Elektroinstalační práce Topenářské práce Zábradlí - ploty Montáž - sádrokartony Obkladačské práce Ocelové konstrukce Rekonstrukce domů, bytových jednotek - půdní vestavby

Maloobchod, prodej: -železářské nářadí -spotřební zboží -realitní činnost

Výroba: -papírové obaly, kartonové obaly.

-Kopírovací práce -Zprostředkování obchodu -Specializovaný maloobchod Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

-Výroba kovového spotřebního zboží -Specializovaný maloobchod Malířství, lakýrnictví a natěračství

Práce: -zakázkové truhlářství, výroba nábytku -veškeré truhlářské práce z lamina, masivu -montáž - kuchyňské linky, interiéry, bytové doplňky, okna, dveře, vrata.

Výroba - pergoly Truhlářské práce - kucyňské linky - kancelářský nábytek Truhlářské práce - kuchyňské linky Truhlářské práce - kancelářský nábytek

Prodej - řezivo - krovy Výroba - řezivo - krovy Výroba - europalety

Prodej, servis: -registrační pokladny -systémy -kancelářská technika.

Výroba: -kuchyň -vestavěný skříň -nábytek.

Výroba, truhlářská výroba: -nábytek -kuchyňské linky, skříně, skříňky, komody, ložnice, postele -okna, dveře, schodiště, zábradlí. Práce: -rekonstrukce, oprava, renovace nábytku(nábytek) -obklady stěn a stropů z dřevěných a imitačních materiálů -komplexní dodávka interiérů kanceláří, bytů, obchodů -drobné opravy v ...

Kuchyňské studio. Atypické kuchyně a interiéry: -studie -projekty -realizace -individuální návrhy kuchyní -realistická vizualizace -dodávka a montáž včetně spotřebičů -značky FAGOR a ARISTON, AEG, SIEMENS nebo BOSCH, MIELE a DE DIETRICH -široká škála materiálů a doplňků -pracovní desky POSTFORMING, UMACART umakart, CORIAN, STARON, ...

Práce: -truhlářské -návrhy a výroba atypických interiérů -výroba nábytku -zakázkové stavební truhlářství.