Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.
ŠH TRADE CZ s.r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Výroba, služby: -zpracování dřeva -provoz pily -stavební řezivo, dřevěné obaly a palety.

Výroba, prodej: -kancelářský nábytek -zdravotní nábytek.

Prodej, e-shop, servis, oprava: -kancelářská technika -technické literatury, hardware, software -spotřební materiál pro tiskárny, diskety, CD -výpočetní technika -počítače, tiskárny -psací stroje, kalkulačky. Služby: -návrh, realizace počítačových sítí.

Zakázková výroba: -atypický nábytek -dveře, okna -kuchyně, jídelny -ložnice -předsíně -kanceláře, pracovny.

Velkoobchod: -potravinářské obaly -papírové tácky -potravinářské obaly -fólie -sáčky -plastové nádobí -obalový materiál.

Výroba: -stylové interiéry -mosaz, nerez -kovový nábytek -zařízení pro zdravotnictví a gastronomii -zákázková a sériová výroba -certifikáty na průmyslový vzor na zábradlí a na kovové konstukce -maloseriová výroba pro BOSCH a další.

Výroba a prodej nábytku na míru: -kuchyně -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -obývací stěny -ložnice, postele -konferenční stolky -sedací soupravy -jídelní stoly a židle -komody -dětské pokoje -zdravotní matrace -bytové doplňky -vybavení domů pro seniory.

Od roku 2002 vám přinášíme profesionální řešení v široké oblasti související s informačními technologiemi. Na základě již dlouhodobých, dvacetiletých zkušeností v tomto oboru, jsme se z malé firmy postupně rozrostli v početný a silný tým odborníků. Tým, který je vždy připravený řešit jakoukoliv technickou výzvu. Jsme kolektiv zejména ...

Montáž: -eurookna, dveře, kancelářský nábytek, kuchyňské linky.

Nakládání s odpady. Svoz separovaného odpadu. Sběr, třídění, zneškodňování odpadů. Doprava - kontejnery. Prodej - kontejnery, plastové popelnice. Pronájem plastových kontejnerů. Sběrný dvůr.

Firma KH EKO spol.sr.o.vznikla v roce 2003 a je jedním z největších dodavatelů čistíren odpadních vod pro rodinné domy a malé provozovny. Svoji činnost v roce 2006 rozšířila o prodej a pronájem obytných aut značky XGO, ROLLER TEAM, RIMOR.

Výroba konferenčních, jídelních stolů a postelí z masivu. Prodej roštů, matrací, lavic, sedáků a židlí ze dřeva. Zakázková výroba – dřevo a masív. Výroba kvalitního nábytku. Výroba nábytku na míru.

Prodej, servis, opravy - počítače, notebooky, tablety - mobilní telefony - monitory - tiskárny Služby - internetové připojení

Řemesla, služby - zámečnické práce - kovovýroba - zemní a výkopové práce - demolice Výroba, montáž - ocelové konstrukce - klece na kontejnery - vrata, ploty Služby - nákladní autodoprava - přeprava sypkých materiálů, odvoz suti

Prodej, servis: -výpočetní technika -hardware -počítače.

Poskytování komplexních služeb v oblasti výpočetních a komunikačních systémů.

Výroba: -výrobky z plastických hmot. Služby: -nakládání s odpady.

Služby: - připojení k internetu. Prodej, servis: - počítače, tiskárny - tablety.

Maloobchod, prodej: - počítače, notebooky - digitální fotoaparáty Služby: - renovace tonerů do tiskáren - správa počítačů - tvorba webových stránek.

Velkoobchod, prodej: Obalový materiál: Mikroten, granoten, LDPE folie, STRETCH folie ruční i strojní 17-30mm, smršťovací folie a pytle Vázací PP a ocelový vázací drát a lepící pásky Kompletní sortiment pro hromosvody a uzemnění energetických zařízení Pozink a měď, FeZn, Cu, nerez v kombinaci s legovaným hliníkem, aktivní bleskosvody ...

Výroba: -tlakové hydraulické a vzduchové hadice. Prodej: -spojovací prvky -šroubení -rychlospojky -kulové kohouty -manometry -trubky, držáky trubek. Služby: -zakázková kovovýroba -obrábění. -montáže hydraulických rozvodů -pneuservis. Výměnné středisko: -oleje pro osobní a dodávkové automobily. Maloobchod, ...

Prodej, oprava, servis: - počítače - notebooky - servery - monitory, tiskárny

Reklamní agentura: - výroba dárkové, reklamní předměty - razítka - tiskoviny - grafické studio - reklamní polepy - kopírování Prodej, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika. Realizace datových sítí.

AZ Autoil je velkoobchodním prodejcem a autorizovaným distributorem olejů a maziv značek SHELL a TOTALenergies. Působíme na Vysočině a ve Středočeském a Jihočeském kraji. Dodáváme mazací a řezné kapaliny pro průmysl do celé České Republiky.

KOTTECH - zámečnictví s.r.o. se zaměřuje na výrobu, montáž a opravy zemědělských strojů, výrobu ocelových konstrukcí, přístřešků pro průmyslové haly a na vybavení pastvin a stájí.