Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.
ŠH TRADE CZ s.r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Firma Nábytek pohodlí z Humpolce působí na českém trhu již od roku 2006. Zabývá se prodejem nábytku na míru a veškerého vybavení do interiéru od předsíní, obývacích pokojů, sedacích souprav, kuchyní až po dětské pokoje, ložnice, pracovny i kanceláře od předních českých výrobců.

Výroba: -ocelová konstrukce -zámečnická výroba -zakázková práce -montáže.

3D návrhy na vybavení - kanceláře - sklady - třídy - ordinace - prostory pro komerční využití - včetně poradenské činnosti - poskytují náhradní plnění Prodej, dodávka a montáž - kancelářský nábytek - kancelářská křesla - pracovní a jednací židle - poskytují náhradní plnění Prodej, dodávka a montáž - zdravotnický ...

Prodej: -kancelářský, školní a zdravotnický nábytek -doplňky do interiérů kanceláří, prodejen, ordinací a škol. Služby: -poskytnutí náhradního plnění.

Velkoobchod, prodej, poradenství: -ložiska kuličková, válečková, soudečková, kluzná, kuželíková, jehlová a kloubová -ložisková tělesa s domečky -příslušenství ložisek. -svařovací technika -obráběcí stroje -nářadí -těsnící prvky -řemeny, řetězy -lepidla -brusiva -mazací technika -díly k zemědělské technice.

Prodej, e-shop, půjčovna: -kompresory Kaeser šroubové, pístové -sušičky vzduchu -adsorpční sušičky značky Donaldson, KAESER, Deltech -kondenzační sušičky značky Schneider, KAESER -tlakové nádoby -autorizovaný prodej.

Velkoobchodní prodej: -krabičky na šperky -krabičky na mince -krabičky na hodinky -aranžérský materiál pro zlatníky a hodináře.

Půjčovna a prodej karavanů včetně náhradních dílů

Výroba, prodej: -kancelářský nábytek PROFIL -lékařský nábytek PRAKTIK -obývací stěny STONE -ložnice LINDA. Služby: -kompletní realizace interiérů včetně návrhu a odborného poradenství -zajištění vybavenosti interiérů nemocnic, škol, domovů důchodců, apod. o sedací nábytek, záclony, žaluzie, kancelářské doplňky, ...

Eshop s nábytkem: - dětský nábytek - houpací křesla - kancelářský nábytek - komody - kuchyňské linky - koupelnový nábytek - ložnice... a další.

Zámečnictví, kovovýroba - ploty, přístřešky, zábradlí - ocelové konstrukce. Další činnost - svářečské práce - opravy strojů a technologických linek - montáž strojního zařízení.

Pila Obrataň - výroba dřevěných obalových materiálů, palet - výroba stavebního řeziva.

Výroba: -manikúry - kufříky - diplomatické - kufříky kosmetické, kadeřnické - brašny - etue - šperkovnice - pivní tašky a jiné - spisové desky, vizitkáře, autodesky - nůžky, pilníky, štipky, pinzety - zakázková výroba - technologie opracovávání, šití, vysokofrekvenčního svařování a lepení materiálů z kůže, umělé kůže, ...

Zámečnické a obráběcí práce. Výroba ocelových konstrukcí. Svařování plastů- obrábění Ohýbání, řezání plastů i oceli, . Soustružení frezování stříhání oceli a plechu. Vrata, brány, schodiště, regali, ponky, pracovní stoly, plechové skříně, vozíky, oplocení, digestoře na míru. Materiál-nerez, černá ocel.

Výroba a prodej - kufry z překližky Prodej - tašky

Truhlářství: - výroba nábytku (kuchyně, vestavné skříně, kanceláře, dětské pokoje) - stavební konstrukce (podlahy, schodiště, interiérové a vstupní dveře, garážová stání, pergoly)

Výroba, prodej etiket, fólií, papírů pro tiskárny, speciálních etiket, popisových štítků, fólií, skládaných etiket, kotoučových i bezpečnostních etiket.

Dodávky, instalace, montáž, opravy: -sdělovací zařízení -telefonní ústředny -kamerové systémy -počítačové sítě, kabelové rozvody.

Velkoobchod: -plastové obaly -přepravky -bedny -nádoby a palety. Sídlo: Leština 45, 580 01 Havlíčkův Brod

Projekce, dodávka, poradenství: - plachtové haly - ocelové konstukce s plachtovým opláštěním - autorizovaný zástupce Cover-All.

Služby-řemeslo: -truhlářství. Výroba a prodej: -latění -palety -dřevěné obaly. Pořez dřeva.

Truhlářství, výroba: - kuchyně - kancelářský nábytek - schodiště - altány, pergoly, přístřešky

Maloobchod, prodej: -domácí spotřebiče, vestavné spotřebiče -spotřební elektronika -TV, audio a SAT technika.

Služby: -autoopravna -autoservis -opravy karoserií a laku -opravy hlav motorů -náhradní díly -motocyklové oleje DENICOL -příprava na STK + vyřízení -diagnostika Škoda, VW, Seat, Audi.

Prodej, servis výrobků MOUNTFIELD: -zahradní technika, nářadí, stroje -sekačky, pily, křovinořezy, malé zahradní traktory, čerpadla, drtiče zahradního odpadu, kultivátory -postřikovače, tlakové myčky, hadice -elektrocentrály -bazény a plachty, hračky, vybavení na dětská hřiště -zahradní nábytek.