ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.
ŠH TRADE CZ s.r.o.
Montáže Zubček s.r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Naše firma je zaměřená na výrobu a výstavbu ocelových hal a kompletní dodávky včetně návrhu, realizace a výstavby reklamních panelů. Ocelové haly a konstrukce: -vyrábíme pro průmyslové využití např. pro chemické, stavební, strojírenské, papírenské, potravinářské, kožezpracující, obuvnické, hutnické, textilní, zbrojní, automobilové, ...

Profesionální montované haly na klíč. Typy montovaných hal: - výrobní, průmyslové - skladové - administrativní - sportovní - tenisové kurty - obchodní centra - autoservisy, autosalony - ocelové - zemědělské stavby.

Maloobchod, prodej: -výrobky Svitap J.H.J. spol. s r.o. a Fatra a.s.: -koženka -ubrusoviny -barex -výrobky z plastu -obaloviny a technické výrobky z PE**, PP**, PS** (obaly, pytle)

Internetový obchod, on-line prodej: - OOPP - ochranné pracovní pomůcky - pracovní oděvy - kancelářské potřeby a vybavení - drogerie, hygienické pořeby - obalový materiál.

Zakázkový 3D tisk: - v malých a středních sériích - jednotlivých kusů - modelování. Po domluvě možnost další úpravy výrobku (např. lakování, barvení).

Internetový obchod, on-line prodej: - vazelíny, silikonové oleje, plastická maziva - oleje - motorové, převodové, hydraulické - autochemie - aditiva, brzdové a chladící kapaliny, náplně do ostřikovačů - autokosmetiky - péče o autolak, skla, interiér auta, plasty a pneu, vůně do auta.

Společnost Ing. Jaroslav Sklenář nabízí konstrukční a projekční práce v oblasti jednoúčelových strojů a zařízení všeobecného strojírenství. Konstrukční a projekční práce provádíme vždy v aktuální verzi programu Autodesk Inventor Professional. Pro prezentaci dílců, strojů a zařízení na profesionální úrovni využíváme renderovací software KeyShot ...

Maloobchod, prodej, servis, opravy: -kancelářská technika: -psací stroje -tiskárny -multifunkční zařízení. Prodej, renovace: -tonery -inkoustové náplně a kazety. Internetový obchod, eshop, prodej: -výpočetní technika: -hardware, software -fotoaparáty, kamery -telefony, faxy.

Společnost KARTON4U z Kroměříže s mnohaletými zkušenostmi se zabývá výrobou a prodejem krabic a obalů. V bohatém sortimentu je možné nalézt krabice na míru nebo na pizzu a víno. Společnost dokáže dodávat i krabice průmyslové, kartónové, na euro palety a to s dodávkou i pro e-shopy.

Společnost INTEA SERVICE s.r.o. patří mezi největší dodavatele materiálů pro výrobu nábytku a vybavení koupelen v České republice i na Slovensku. Jsme specializovaným prodejcem již 28 let. V sortimentu najdete kuchyňské a nábytkové úchytky, věšáky, stolová podnoží, samostatné nohy ke stolům, umyvadla, dřezy, vany, sprchové kouty, sprchové dveře ...

Zpracování plastů, distribuce fóliových materiálů.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - nářadí ruční i elektrické, nástroje, brusivo, vzduchotechnika - svařovací zdroje a hořáky - obráběcí stroje, kompresory - zahradní a lesní technika Stihl - servis svařovacích zdrojů - servis zahradní techniky.

Výroba, prodej: -kartonáž, kartonové obaly (lepenka, obaly z vlnité lepenky, vlnitý papír). Služby: -dvoubarevný potisk -tvarový výsek.

Prodejna Pracovní oděvy Študent nabízí široký sortiment pracovních oděvů, brusiva, brusných nástrojů a ochranných pomůcek pro různé profese. Prodej: - pracovní oděvy - brusivo - brusné nástroje - ochranné pomůcky. Prodejnu naleznete na adrese Dolní 1567, Bystřice pod Hostýnem.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -spojovací materiál v oceli, nerezi ... -kotevní a upevňovací technika -brusný a řezný materiál -nástroje, drobné nářadí -ochranné pracovní pomůcky OOPP.

Zákazníkům po celém světě poskytujeme komplexní servis při výrobě plastových komponentů. Hlavní činnosti jsou: - vývoj výrobků, - konstrukce, výroba a servis vstřikovacích forem, - sériová výroba plastových dílů a komplexních plastových modulů.

Zakázková výroba nábytku: - ložnice, postele - dětské pokoje - obývací pokoje - předsíňové stěny - vestavěné skříně - koupelnový nábytek - kancelářský nábytek. Výroba a renovace kuchyňských linek.

Demolice, recyklace. Pronájem kontejneru. Autodoprava Prodej, rozvoz. - štěrk, písek a kamenivo. Sídlo: - 752 01 Kojetín, Dr. E. Beneše 527.

ATYP stolařství, s.r.o. Zdounky realizuje zakázky po celé republice, včetně Prahy a okolí. Zakázková výroba nábytku na míru se týká většiny zakázek. Vyrábíme interiérové dveře, schodiště, pergoly, balkóny, stoly, kuchyňské linky, obývací pokoje, ložnice. Zaměřujeme se na výrobu atypického nábytku. Nábytek vyrobíme do bytů, domů, kanceláří, ...

Internetový obchod pro kadeřníky a kadeřnické salóny s kadeřnickými potřebami a profesionální vlasovou kosmetikou. Velkoobchod, maloobchod, internetový prodej: - profesionální vlasová kosmetika - kadeřnické potřeby - vlasové doplňky, pomůcky k péči o vlasy. Služby - kompletní servis pro začínající i profesionální kadeřníky - ...

Společnost THERMATIC se zaměřuje na revize plynu, plynových zařízení, kotlů a revize tlakových nádob - stabilních. Klientelu má především v lokalitě Zlín, Kroměříž, Vyškov, Uherské Hradiště, Přerov, Prostějov. Cena se nenavyšuje delší trasou. Revize a kontroly plynových a tlakových zařízení jsou dle zákona povinné, nevystavujte se nebezpečí ...

Vývoj, výroba: -lepenky, karton, kartonové obaly: od klopových krabic po kašírované obaly s ofsetovým tiskem a úpravou povrchu. Sídlo: POKART spol. s.r.o. Josefa Skupy 1708 70800 Ostrava - Poruba

Kovovýroba: - dodávka, montáž ocelových a zámečnických konstrukcí včetně povrchové ochrany nátěrem i žárovým zinkováním. Autoservis, pneuservis. Stavební mechanizace. Zemní práce.

Společnost Kart Holding, a.s. z regionu Zlínský kraj vyrábí kartónové obaly, krabice i papírové obaly, krabičky, boxy. Využívá klasickou kartonáž i vlnitou lepenku. Dodá také obaly na míru pro reklamní i speciální účely, dle požadavků zákazníka. Nabízíme: -řešení dárkového balení z bohatého výběru až 250 různých typů obalů, motivů a ...

Výroba: - školní a kancelářské potřeby - pořadače na vizitky - složky - lenochy - plastové podložky - modelovací podložky Zpracování plastů, výroba: - fólie - sáčky - potravinářské a průmyslové obaly Medicoin: - provoz reprodukovaného televizního vysílání v nemocnicích - instalace STA, digitálního zařízení pro příjem TV signálů