ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.
ŠH TRADE CZ s.r.o.
Montáže Zubček s.r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Kovovýroba. Ocelové a zámečnické konstrukce. Stavební mechanizace. Autoservis, pneuservis.

Zakázková výroba kuchyňských linek, schodišť, vestavěných skříní, kancelářského nábytku, vybavení do dětských pokojů a ložnic, zahradních pergol. Výroba z laminované dřevotřísky, dýhovaného materiálu či masivního dřeva na míru včetně montáže a dopravy. Interiéry, atypické interiéry, nábytek Vybavení restaurací – stoly, židle, bary atd. ...

Výroba, prodej: - nábytek: - bytový - postele, sedací a ložnicové sestavy - hotelový (pro ubytovací zařízení) - kancelářský - speciální nábytek pro zdravotnická pracoviště, ústavy sociální péče. Zakázková výroba nábytku.

Stolařství, truhlářství: -jídelní, restaurační, designové stoly Zakázková výroba, zaměření, zpracování návrhu ve 3D, výroba, doprava a montáž: -kuchyně, obývací a studentské pokoje, ložnice, šatny, restaturace, kanceláře, pracovny, vestavěné skříně.

Stolařství, stolárna. Výroba, dřevovýroba: -nábytek (masiv, lamino): -kuchyně, kuchyňské linky -koupelnový nábytek -ložnice -obývací pokoje -dětské pokoje -kancelářský nábytek -postele -vestavěné skříně -včetně elektrických spotřebičů -bytové doplňky na zakázku -okna a dveře včetně montáže.

Truhlářství, výroba: - atypický nábytek - kuchyně - obývací pokoje - dětské pokoje - ložnice - kanceláře - restaurace

Outsourcing IT: - správa IT infrastruktury. Servis IT. Správa počítačových sítí. Dodávky výpočetní techniky. Prodej, e-shop: - kancelářská technika zn. Dell, Microsoft, VMware - spotřební materiál - tiskárny, monitory.

Kovovýroba. Stavební zámečnictví. Práce: -zámečnické. Výroba: -zámečnická -veškeré stavební zámečnické práce vč. montáže -brány, branky, zábradlí -kovových prvků pro školy -drobná zámečnická: -zámky, kování, regály, ploty, mříže, dveře, skleníky, zimní zahrady, kovové konstrukce -reklamní stojany Sídlo: ...

Servis výpočetní techniky. Opravy počítačů, notebooků a mobilních telefonů.

Výroba: -jímky, septiky, vodoměrné šachty -nádrže pro chemický a potravinářský průmysl -PVC kryty do rozvaděčů -výrobky z plastů pro stavebnictví -bazénů -ohýbání a tváření polykarbonátu a plexi.

Výroba: - školní nábytek pro učebny - lavice, židle, stoly, skříňové sestavy - kancelářský nábytek.

Dodávka, prodej, e-shop: - hutní materiál - brusné, řezné kotouče - diamantové vtráky, kotouče - svařovací dráty - pletivo.

Prodej železářského zboží, nářadí, nástrojů a spojovacího materiálu. Nabídka elektrického zařízení a potřeb pro zahrádkáře i domácí kutily.

Výroba, dodávka, montáž: -montované ocelové haly -střechy -opláštění hal -ocelové konstrukce a přístřešky Nabízíme rámové i obloukové haly. Montáž solárních panelů: -stavby fotovoltaických systému na klíč -partnerství s podílem na zisku -pronájem Vašich střech či prostranství -el. energii za výhodnějších podmínek -zřízení ...

Nabízíme servis a prodej výpočetní techniky. Dále Vás připojíme k internetu v Kroměříži a okolí Zabezpečíme Váš majetek či firmu pomocí kamerového systému.

Činností společnosti RK-EMPTIES Hulín je výkup a svoz prázdných tonerů, cartridge a jejich ekologická likvidace či renovace. Vykupujeme originální i renovované tonery. Likvidujeme i poškozené či kompatibilní tonery - napodobeniny z Číny. Působíme po celé ČR, převážně v okresech Zlín, Kroměříž. Výkup tonerů probíhá i on-line, stačí zvolit ...

Výroba, velkoobchod, maloobchod: - školní nábytek: - lavice - skříně do učeben - školní tabule. Vybavení: - posluchárny - jídelny - vestibuly - nábytek do mateřských škol - lavice školních šaten.

Naše firma dodává a vyrábí českých nábytek do vašich domácností jako jsou postele, kuchyňské linky, knihovny, vestavné skříně, šatny, knihovny, nábytek do koupelen, ale také zajistíme nábytek do vašich kanceláří, ordinací, škol nebo autosalonů či jiných prodejních prostor a obchodů. VOCH NÁBYTEK, výroba: -obývací stěny -ložnice -postele ...

Výroba, prodej: - židle, křesla, barovky, pohovky, stoly, komody, TV stolky, věšáky, skříně, postele, kuchyně. Vlastní výroba na zakázku, čalounění, atypické úpravy, barevné dokončení dle vzorku, opravy výpletů. Dodávky celá ČR + e-shop.

Internetový obchod, eshop: - bytový nábytek: - sedací soupravy - obývací stěny - dětské postele a postýlky - stoly, židle - kuchyně - kancelářský nábytek - zahradní nábytek - nábytek 2. jakost.

Hledáte spolehlivého dodavatele spojovacího materiálu nebo kotevní techniky ? Obraťte se v regionu Kroměříž na firmu JSP ŠROUBY s.r.o. . Naše maloobchodní prodejna nabízí kompletní sortiment: - spojovací materiál - kotevní technika - brusivo. Naše firma zahájila svoji činnost v roce 2001. Za dobu existence máme širokou klientelu ...

Internetový obchod, e-shop: - repasované počítače, notebooky, tablety. Oprava, servis: - výpočetní technika, počítače.

Podlahářství. Práce, montáže, prodej, pokládka podlah: - půjčování brusek - nové dřevěné podlahy, parkety, palubky - nové korkové podlahy - renovace, opravy: - staré dřevěné podlahy - lepení: - linolea, PVC. Prodej všech typů podlah - vinylových a dřevěných podlah, bytových, kusových a zátěžových koberců, soklových, ...

Nabízím kompletní servis veškeré výpočetní techniky včetně skládání nových počítačů na míru.