ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.
ŠH TRADE CZ s.r.o.
Montáže Zubček s.r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Práce: -zámečnické, zámečnictví, zámečník. Výroba kovových konstrukcí.

Prodej, servis: -výpočetní technika: -hardware a software -elektronická zařízení.

Železárství. Maloobchod, prodej: -spojovací materiál -nářadí pro řemeslníky -zámky, kování -kouřovina, kamna -zahradnické potřeby -elektrické motory a jejich opravy, servis. Půjčovna, půjčování: -vrtačky -řetězové pily -křovinořezy -brusky na parkety -zahradní drtiče.

Papírnictví. Maloobchod, prodej: -papírenské zboží -školní, kancelářské potřeby. Instalatérství. Práce: -domovní instalatérské: -VODOinstalace, instalace vody -TOPO, topenářské, topení -PLYNařské, instalace a revize plynu.

Práce: -stolařské, stolařství -truhlářské, truhlářství. Výroba: -nábytek: -interiérový: -bytový: -ložnice, dětské pokoje, obývací stěny, postele, stoly, kuchyňské linky -kancelářský -zahradní -ploty -okna a dveře.

Zakázková výroba: -veškeré výrobky z plastů -plastové obaly (plasty).

Velkoobchod,maloobchod,prodej: -oleje,maziva -provozní náplně do automobilů -autokosmetika.

Maloobchod, prodej: -autodíly na všechny typy automobilů ŠKODA -NÁHRADNÍCH DÍLŮ NA ZAHRANIČNÍ VOZY -autobaterie -oleje -autopotahy -autorohože -autodoplňky, střešní nosiče, boxy, nosiče kol a lyží.

Maloobchod, prodej: -železářské zboží: -zábrany proti holubům, ochrana proti holubům -matrace do postele, latexové matrace.

Maloobchod,prodej,záruční a pozáruční servis: -HEWLETT PACKARD (HP**),COMPAQ,DELL, IBM* -značkové počítače -periferie -digitální technika -notebooky -kancelářská technika -tiskárny -kopírky -scannery -modemy -telefony -faxy -telefonní ústředny -klávesnice,myši -spotřební materiál. Prodejna: -Kroměříž,Husovo ...

Zakázková výroba - kancelářský nábytek Zakázková výroba - nábytek do restaurací a hotelů Zakázková výroba - nábytek

Výroba: -výrobky z plastických hmot -dekorační kazety z plastů.

Dodávka - kopírovací stroje Optimalizace datové i hlasové komunikace z hlediska nákladů - návrh a realizace řešení v oblasti IP telefonie Dodávka - hardware (tiskárny, scanery, ...) Serverhosting Dodávka - software Poradenství - výpočetní technika Výstavba - sítě WANzabezpečení a optimalizace datového provozu na ...

Práce zámečnické. Kovovýroba. Lisování, válcování, tažení neželezných kovů. Trezory, plechové skříně, nádoby, plechovky, kovové obaly. Nože, nářadí, železářské zboží. Ocelové konstrukce, schodiště, stavební ocel. Řetězy, ložiska, výkovky a výlisky kovové. Výrobky kovové - dopravní směrovky, tabule, značky, ostatní. Stavebně ...

Prodej - repasovaná výpočetní technika Prodej, montáž - satelitní technika Prodej - výpočetní technika (PC, notebooky, tiskárny, příslušenství, ...) Servis - výpočetní technika Tvorba, design - www stránky Webhosting IT outsourcing Konfigurace - počítačové sítě

Výroba: -nábytek: -kuchyně, kuchyňský -kancelářský -nábytkové dílce, dvířka -regalový systém do prodejen. Zámečnictví. Autodoprava.

Výroba a montáž - posuvné brány Výroba a montáž - pergoly - verandy Truhlářské prácevýroba (pouze venkovní stavby) - pergoly - altány - přístřešky - verandy, ... Výroba a montáž - ploty - ocelová schodiště - zábradlí Zámečnické práce

Certifikát - ČSN EN ISO 9001:2001. Stavební firma. Sídlo: Kroměříž,Tovačovského 3678. Stavba,výstavba,realizace: -inženýrské,průmyslové,občanské a ekologické stavby -specializace - bytové domy a rodinné domky na klíč,bytových a rodinných domů a domků -opravy,údržba,rekonstrukce a modernizace objektů -servisní a revizní ...

Stolařství, truhlářství. Výroba: -nábytek na zakázku: -kuchyňské linky -obývací stěny -dětské pokoje -ložnice -postele -stoly, stolky -poličky -botníky -atd -okna -dveře. Restaurování, restaurátorské práce: -historické okna, dveře, nábytek.

Výroba - kartonážní stroje Výroba - kartonáž Velkoplošný výsek

Truhlářství,truhlářská výroba: -interiérový nábytek: -ložnice,obývací stěny,dětské pokoje -kuchyňský nábytek,kuchyně -kancelářský nábytek. Práce: -truhlářské -pokládka plovoucí podlahy. Montáže: -interiérové dveře -schodiště. Sídlo: -Zlín,Štěfánikova 3259.

Výroba: - vlnitý papír - lepenka - balicí materiálu z papíru a lepenky.

Zámečnické práce. Výroba: - konstrukce z tenkostěnných profilů.

Oprava: - kancelářské stroje.