ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.
ŠH TRADE CZ s.r.o.
Montáže Zubček s.r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Maloobchodní prodej a servis výpočetní a digitální techniky, počítačového příslušenství a spotřebního materiálu. Expresní opravy počítačů a notebooků: - diagnostika - odvirování - výměna komponent - čištění hardwarové i softwarové - instalace a oprava operačních systémů - instalace ovladačů, certifikátů, účetního a ekonomického sw - ...

Zakázková výroba nábytku: - kuchyně - vestavěné skříně - obývací pokoje - dětský nábytek - ložnice, postele z masivu - masivní dveře - kanceláře - dřevěná schodiště - dětská hřiště - pergoly - dřevěné ploty.

Distribuce, montáž, servis: - tiskařské a dokončovací stroje DUPLO - digitální duplikátory i s propojením na počítač - frikční, marketingové snášečky - savkové snášečky, sešívačky, falcovačky - setřásačky, ořezávačky - baličky dopisů, hřbetní vazba - vrtačky papíru, vrtáky na papír - skobky, sponky pro brožurovací stoje Prodej, ...

Výroba: - polystyren EPS - obaly a fixace z pěnového polystyrenu - dekorativní polystyrenové výlisky - tvárnice ztraceného bednění - bazénové tvarovky - termoboxy.

Výroba a prodej obalů z nasávané kartonáže. Zakázková výroba nasávané kartonáže pro oblasti spotřební elektroniky, průmyslu a automotive. Prodej standardizovaných výrobků z nasávané kartonáže, jakou jsou palety, proložky na válcové předměty, proložky na víno, UN certifikované ochranné obaly na chemii, proložky na ovoce, atd.

Zakázková výroba kuchyňských linek, vestavných skříní, nábytku do kanceláří, dětských a obývacích pokojů, koupelnového nábytku, montážní a jiné práce

Prodej, leasing, servis, oprava: -digitální kopírky -kopírovací stroj -laserové faxy -tonery -spotřební materiál -laserové tiskárny -počítače, notebooky, komponenty, příslušenství. Služba: -renovace tonerů a inkoustů -kopírování formátu A5-A3

Činnost: - servis počítačů, notebooků - služby v oblasti IT.

Internetový prodej nábytku, kuchyňského vybavení a bytových doplňků. Nabízíme moderní designový nábytek do obývacích pokojů, ložnic, pracoven, dětských pokojů.

Truhlářství, stolařství: - kuchyňsé linky - postele - vestavěné skříně - kancelářský, kouplenový nábytek - vybavení prodejen.

Internetový obchod, e-shop, eshop, prodej: - stolní počítače - notebooky, ultrabooky - počítačové příslušenství, komponenty - tablety a čtečky - mobilní telefony, navigace - servery - pokladní systémy - spotřební elektronika - kancelářská technika a media. - tiskárny, multifunkční zařízení - kopírky, faxy, skenery, ...

Balicí stroje a kompletní balicí linky včetně etiketování a obalový materiál nabízí TECHNOLOGY s.r.o. od roku 1992. Prodej, dodávky, servis: - balicí stroje a linky - kartonovací stroje pro balení lahví a plechovek do papírových krabic, kartonů - stroje pro aplikaci odnosných uch na skupinu výrobků zabalených do PE folie - horizontální ...

Výroba, prodej, : - školní nábytek - školní tabule, nástěnky - vybavení školních šaten - kancelářský nábytek - speciální učebny, katedry. Montáž, renovace: - školní tabule - parkety pro tělocvičny. Maloobchod, prodej: sportovní nářadí a načiní. úklidové práce, tepování koberců.

Prodej, e-shop: - židle, zdravotní křesla. Výroba, prodej, maloobchod, velkoobchod, montáž, servis, oprava: - kancelářský nábytek - nábytek z masivu - stoly - věšáky - podlahové krytiny. Prodej: - nábytek Hobis, Alfa. Doprava zdarma.

Prodej a servis: - výpočetní technika. Prodej: - počítače - počítačové sestavy - hardware, software - komponenty - mobilní telefony - PDA, GPS, veškeré příslušenství. Servis: - LAN a WIFI sítí - správa serverů a sítí - záloha dat. Dílenské opravy notebooků a mobilů. Tvorba WWW stránek.

Truhlářství Zakázková výroba nábytku a dveří Zaměření, návrh, výroba a montáž Precizní zpracování lamina, dýhy, masivu ale také materiálů s vysokým leskem Veškerý nábytek do domácností, ale i prodejny, restaurce a kanceláře Nábytek vysoké kvality s použitím kování Blum a Hettich

Výroba: -navyjáky -plošiny -invalidé - přeprava -spoilery -vestavby sedadel -krytky matic.

Prodej, servis: - výpočetní technika - kancelářská technika - správa sítí

Výroba: -formy prototypové na plasty -výroba forem na plasty -výroba prototypových forem ze slitin hliníku -nástrojárna -lisování plastu -výroba pro automobilový průmysl. Řemeslo: -nástrojař.

Dodávka: - stroje pro obalový průmysl - převíječky stretch fólií - extrudery pro výrobu bublinkových fólií - automaty pro výrobu LDPE a PP sáčků - kartonážní stroje - sešívačky kartonů - řezačky papírových dutinek Výroba: - dvouvrstvá vlnitá lepenka (role i archy) - stretch fólie ruční i strojní Prodej: ...

Dodávka, montáž, správa: - kamerové systémy - zabezpečovací a docházkové systémy Prodej, montáž: - zálohovací a multimediální servery Synology, QNAP Prodej, oprava, servis: - počítače - notebooky, tablety, smartphony - monitory, tiskárny

Dřevovýroba: - překližkové bedny - atypické palety - paletový nábytek.

Kovovýroba. Výroba: - ocelové, kovové kontejnery Abroll, Avia, přepravní, lisovací, Mulden, skladové technologické (velkoobjemové kontejnery) - kovové nádrže - korby dle požadavků (na odpad) - skladové palety - zámečnická výroba - ocelové konstrukce. Kusová výroba - výrobky ze železa.

Výroba: - reklamní a dárkové papírové tašky