ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.
ŠH TRADE CZ s.r.o.
Montáže Zubček s.r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Výroba, montáž, prodej, kontrukce: - kovové konstrukce - nerezový nábytek - BLANCO lékařská technika - lékařská technika - mobilní funkční vybavení pro operační sály - otočné sedačky a pojízdné otočné židle pro operační sály - vybavení operačních sálů - lehátka pro vyšetření a ošetření - transportní a víceúčelové vozíky - ...

Maloobchod, prodej: - nábytek - sedací soupravy, pohovky - jídelní a kancelářské židle, kancelářská křesla - jídelní sety, kuchyňské linky - postele - matrace.

Prodej, montáž, servis, oprava: - výpočetní technika, počítače.

Prodej, servis: - kopírovací stroje - rozmnožovací stroje.

Výroba: - překližkové bedny - podložky - atypické palety pro lodní, leteckou a kamiónovou dopravu.

Výroba, prodej: - řezivo - palety - letní posezení - dřevěné ploty.

Výroba, prodej: - plastové zátky a uzávěry na láhve - kryty na elektrovýrobky - krabičky na šperky - plastové výrobky na zakázku.

Kartonáž. Výroba: - karton, kartonové mřížky, proložky. - vlnitá lepenka, kartony.

Výroba: - kuchyně - ložnice - kancelářský nábytek - skříně - komody - dětské pokoje. Přesné řezání laminované dřevotřísky, zhotovení polotovarů z řeziva. Doprava a montáž elektrospotřebičů zdarma. Odborná konzultace Vašeho návrhu. Splátkový prodej.

Maloobchod, prodej: - papírenské potřeby - kancelářské potřeby - archivační boxy - datová média a doplňky pro PC - mikroténové tašky, pohárky, tácky, špejle, ubrousky, toaletní papír, utěrky - psací potřeby - sezonní zboží. Velkoobchod: - Valašské Meziříčí, Kouty 034 - tel.: 571612224; obchod@trcalek.cz.

Výroba, prodej: - dárkové obaly a krabičky - krabičky jsou vyráběny z kvalitních plastů a papíru (plastové a papírové krabičky) - pro zlaté, stříbrné šperky, mince, medaile, hodinky, kravatové spony, reklamní, dárkové předměty - předkládací plata, aranžérské prvky. Na zboží nabízíme potisk Vašeho firemního loga. Internetový obchod ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - nástrojové a kontrukční oceli - měď a grafit pro výrobu elektrod - spotřební materiál pro elektroerozivní. Výroba: - dělení ocelí - CNC pálení plechů - polotovary pro stavbu forem a nástrojů. Řemeslo: - kovoobrábění na strojích.

Maloobchod, prodej: - dřevoobráběcí stroje, nástroje - elektrické ruční nářadí - vzduchotechnika - brusiva - potřeby pro truhláře a řemeslníky.

Zemědělské obchodní družstvo. Pila, zpracování dřeva, katr: - zpracování dřeva - výroba bytového, kancelářského nábytku. Zemědělská výroba. Jeřábnické a pozemní práce.

Maloobchod, prodej: - elektro - domácí spotřebiče - kancelářská technika - výpočetní technika.

Výroba, prodej, maloobchod: - nerezové výrobky pro přípravu teplé užitkové vody a teplé vody - bojlery, nerezové ohřívače vody TUV - turbobojlery - atypické ohřívače - trivalentní solární zásobníky - akumulační nádrže - bazénové ohřívače a zásobníky se solárním ohřevem - výměníky odpadního tepla - krby, pekárenské pece.

Výroba, prodej: - vybavení kotelen - tepelné zdroje - nerezové a ocelové akumulační nádrže - nerezové bojlery.

Prodej - koberce Prodej - kancelářský nábytek Prodej - nábytek - bytové doplňky - křesla - obývací stěny - postele - matrace - sedací soupravy - české sedací pohovky - jídelní stoly, židle - kuchyňské rohové lavice - sedací vaky - dětský nábytek - studio zdravé spaní (matrace, ...

Výroba, prodej - dřevěné přepravní obaly, palety, bedny

Stolařstvívýroba - okna - dveře - schodiště - nábytek Výroba - nábytek Výroba - okna - dveře Výroba - schodiště

Výroba a montáž - vrata - brány Topenářské práce Výroba a montáž - ocelové konstrukce Montáž - střechyrekonstrukce a opravy - kovové střechy Vodoinstalační práce

Prodej - kontejnery skladové, kancelářské, sanitární, lodní dodávka - kontejnery na odpad - velkoobjemové kontejnery pro všechny typy nosičů

Maloobchod a velkoobchod - brusivo Maloobchod a velkoobchod - nářadí - nástroje Maloobchod a velkoobchod - stroje Maloobchod a velkoobchod - měřidla