ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.
ŠH TRADE CZ s.r.o.
Montáže Zubček s.r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
Naše společnost pod značkou ECCOTARP vyrábí speciální produkty sloužící k záchytu unikajících nebezpečných kapalin a ochraně životního prostředí. Jsou velice moderním a praktickým řešením v situacích, kdy může dojít k ohrožení životního prostředí vlivem úniku nebezpečných látek. Nabízíme skládací záchytné vany, nádrže i nouzové vany.
Metal Arsenal s.r.o. - ECCOTARP
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Pejistro, s.r.o.
Pejistro, s.r.o. se specializuje na výrobu konstrukcí pro skladování, podest a jednoúčelových strojů pro automotive průmysl. Realizujeme také projekty ve stavebnictví a vyrábíme rámy pro elektrokola. Naše služby zahrnují kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení, řezání a další činnosti, čímž zajišťujeme komplexní servis pro naše zákazníky.
Pejistro, s.r.o.
Stolařská výroba, stolařství. Výroba, zakázková výroba, dodávka: - nábytek - kuchyně - pokoje - kancelářský nábytek - dveře.

Návrhy - interiéry Montáž - linoleum Montáž - dveře (posuvné, skládací, laminátové, ...) - zárubně - okna Montáž - schody Montáž - sádrokartony Montáž - plovoucí podlahy - parkety

Výroba a prodej - skleněné manikůrové a pedikůrové pilníčky na nehty

Maloobchod, prodej, multiservis: - nábytek - čalouněné soupravy BIBI - kuchyňské linky - sedací soupravy - drobné bytové doplňky.

Pobočka. Pronájem, půjčovna: - stavební mechanizace - stavební stroje - zdvihací zařízení - plošiny - kontejnery, zařízení staveniště - lešení - generátory, topidla - ruční nářadí - zahradní technika. Sídlo firmy: - V jirchářích 148/4, Praha - Nové Město.

Dodávka - garážová vrata - brány Dodávka - ploty kovové, hliníkové, plastové, dřevěné - zábradlí

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení Montáž, opravy a rekonstrukce chladících zařízení a tepelných čerpadel -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Výroba neelektrických zařízení pro domácnost -Výroba strojů ...

-Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Velkoobchod a maloobchod -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti Hostinská činnost Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení