AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Kamenosochařství: - veškeré kamenosochařské práce z přírodního i umělého kamene: Opracování přírodního i umělého kamene

Firma Ing. Martin Řeháček se sídlem v obci Bílovec v okrese Nový Jičín se od roku 1995 zabývá pořezem vlastní kulatiny a výrobou široké škály stavebního i stolařského řeziva a stavby ze dřeva menšího rozsahu. Působím po celé České republice a nabízíme také mnoho doplňkových služeb za rozumnou cenu. Vyrábíme například zahradní posezení a ...

Výroba, vývoj: - poplastované plechy, profily - PVC plastisoly - plastové ochranné povlaky, nánosy - plastové ochranné lišty, krytky. Poplastování strojních dílů, kovových částí. Práce, řemesla: -povrchová úprava kovů -práškové lakování -termoplast.

Výroba, prodej: -úplety pro průmysl: -automobilový -oděvnický -obuvnické tkaniny a pleteniny. Práce: -barvení, tužení, slepování a laminace pro obuvnický, čalounický, oděvní a automobilový průmysl.

Výroba, prodej, servis, vývoj: -turbínové lopatky -příslušenství, plynové a parní turbíny. Podpora vývoje, výroby a servisu turbín. Moderní technologické vybavení provozu a kontroly. Více než 30 let zkušeností-záruka kvalitní práce za přijatelné ceny a v požadovaných dodacích lhůtách. Lopatky se vyrábí dle dokumentace dodané zákazníkem nebo ...

Výroba, prodej, export: -oleochemické produkty: -surový methylester -glycerolu -mastné kyseliny -surový glycerin. Výroba, prodej, dovoz, distribuce: -metanolu.

Zemědělská výroba a prodej: Rostlinná výroba: Obiloviny, luštěniny, řepka, cukrovka, mák, kukuřice na zrno, hrách, velké množství osiv, obilovin a pícnin (silážní kukuřice, senážní oves, žito na zelené krmení, proso seté). Živočišná výroba: Výkrm chovného skotu. Těžba a prodej písku a štěrkopísků.

Vyýroba psích známek pro obce, města. Známky vyrábíme z leštěné mosazi nebo eloxovaného duralu.

Autodoprava, doprava, přeprava: -kamionová, 40 kamionů: -vnitrostátní a mezinárodní -chladírenské, cisternové, -dodávkové vozy. Prodej nafty. Sídlo: - Veselá 167, 763 15 Slušovice

Jsme rodinná firma Plasty Švehlák, která má mnohaleté zkušenosti v oblasti vstřikování plastů. Věnujeme se vstřikování plastů již na zhotovených formách. O svěřené formy se staráme a čistíme prvotřídními přípravky. Vyrábíme vzhledové výlisky a přesné vstřikování pro automotive. Vyrábíme velice levně !

Lom - provádíme těžbu hornin. Obchodní kancelář Hradební 12, Trutnov Těžená hornina: - melafyr barva horniny rezavě červená až zelenošedá - kamenivo pro stavební účely Zpracování kameniva: - drtě - štěrky (různých frakcí) Vytěženou horninu expedujeme v areálu lomů. Vystavíme Vám dodací list jako doklad kvality a množství ...

Truhlářská výroba: -dřevěné obaly -palubky. Pila, výroba: -řezivo -plošný materiál -dřevěné kabelové bubny. Prodej: -barvy, laky -uhlí, palivové dříví.

Výběrový přírodní kámen - balkánská rula. Využití v interiéru i exteriéru - obložení soklů, fasád, krbů, barů, kolem bazénů, na chodníky, pojezdové plochy, na zídky a další. Prodej: - obkladového kamene, kamenné dlažby - obkladové pásky - stavební kámen - filety, nášlapy.

Prodej balkánské ruly - přírodní kámen má využití v interiéru i exteriéru jako obložení soklů, fasád, krbů, barů, kolem bazénů, na chodníky, pojezdové plochy, na zídky apod. Prodej: - obkladový kámen - kamenná dlažba - obkladové pásky - stavební kámen - filety, nášlapy.

Mobilní pásová pila - pořez dřeva přímo u vás doma. Nařežeme tvrdé i měkké dřevo dle požadavků - na stavební řezivo, truhlářské řezivo, fošny, trámy, prkna. Max. délka 7m. Průměr 75 cm.

Výroba a montáže: - výrobky pro společnosti z automobilového a zemědělského průmyslu. Služby v oblasti skladování. Kompletní logistické služby. Expediční sklady: - Slušovice, K Teplinám 619 - Otrokovice, tř. Tomáše Bati 1766 - areál Deza a.s., b.č.105.

Firma Patrika Krečmera se sídlem v Třinci v okrese Frýdek - Místek se zabývá výrobou z hliníku a jeho svařováním. Dále svým zákazníkům nabízíme opravy a svařování tlakových nádob a sil s licencí TIČR a také svařování slitin hliníku. Naše služby: - výroba z hliníku - svařování hliníku a slitin hliníku - opravy a svařování tlakových ...

Naše společnost byla založena v roce 2008 za účelem poskytování odborných konzultací a služeb v oblasti energetických úspor. Zajišťujeme služby v oblasti energií, vody a IT. V rámci LDS pro Vás zajistíme dodávky následujících komodit: elektřina, plyn, voda a teplo. Od roku 2019 je naše společnost držitelem licence na prodej elektrické ...

Závod lom Vápenice Těžba a zpracování kamene: -žula, kámen, mramor, přírodní kámen, granit, granodiorit. Kamenictví, kamenické výrobky: -mozaiky -dlažby, obklady -fontány -pítka -koryta -sloupky, mezníky -kanalizační kameny -obelisky -stavení a soklový kámen -haklíky, dlažební kostky.

Společnost REMET, spol. s r.o. působí na trhu již od roku 1990 a již od samého začátku je významným odběratelem kovového šrotu a dodavatelem hliníkových slitin a kovových polotovarů. V současnosti jsme největším výrobcem slévárenských slitin hliníku v České republice. Vyrábíme přibližně 55 tisíc tun slévárenských slitin hliníku. Z toho ...

Společnost INVISTA Craft s.r.o. se sídlem ve Vsetíně se již více než 20 let, ve spolupráci s francouzskou firmou, zabývá vývojem nových ochranných a doplňkových prvků. Současně jsme jediní obchodní zástupci v České a Slovenské republice. Nabízíme produkty, které zajišťují moderní vzhled budov a postarají se nejen o jejich dlouhou životnost a ...

Jsme česká rodinná firma s třicetiletou tradicí sídlící v České Třebové, která vyvíjí a vyrábí produkty z plastu s vysokou přidanou hodnotou určené zejména pro autoprůmysl. Jsme certifikovaná společnost a splňujeme nejnáročnější kritéria. Zajišťujeme komplexní službu od vývoje výrobků po jejich sériové dodávky včetně výroby vstřikovacích ...

Vývoj, výroba, prodej: -komponenty pro automobilový a elektrotechnický průmysl: - pohledové díly - technické díly. Technologie vstřikování termoplastů.

Výroba: -zábradlí -příčky -sloupky -madla -nábytkové nohy -atypické soustružené výrobky -bytové doplňky.