AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost Obnovitelné zdroje, s.r.o. se zaměřuje na zpracování dřevěného odpadu a výrobu biomasy. Zajišťujeme těžbu, zpracování i prodej dřeva, vzniklého po mýtní, úmyslné a sanační těžbě. Klest upravujeme na dřevní štěpku, která je vhodná k výrobě a zajištění tepla nebo elektrické energie. Sídlíme na adrese Petřínská 1072/2, Plzeň. Činnost, ...

Výroba: -dřevěné stavební a bezpečnostní zábrany. Zámečnické práce.

Hutní materiál - výroba: - válcované a kované kruhové tyče - válcované čtvercové sochory - kontilité sochory - nástrojová ocel.

Velkoobchod, maloobchod, prodej a montáž podlahoviny: -plovoucí laminátové podlahy -podlahy s dřevěnou dýhou -třívrstvé dřevěné podlahy -parkety -renovace dřevěných podlah -parapetní desky -palubky.

Služby: - krizové řízení a havarijní plánování v jaderné energetice a v civilním letectví

Distribuce - pohonné hmoty - palivové kartyprodej - paliva Kamionová doprava Spedice Distribuce - oleje - maziva

Společnost ESI spol. s r.o. je partnerem firmy Schneider Electric CZ, s.r.o. pro automatizaci a řízené pohony. Společnost se specializuje na: - inženýrské - instalační - servisní - další podpůrné služby. Naším cílem je poskytovat zákazníkovi komplexní řešení jeho požadavků podle náročnosti jeho potřeb a finančních možností v ...

Firma Aleš Děckuláček se zaměřuje na pilařskou výrobu a prodej dřevní hmoty. Zabýváme se výrobou ze dřeva, vyrábíme např. dveře nebo nábytek, dále provádíme drobnou tesařskou výrobu a realizujeme dřevostavby. Najdete nás na adrese Kateřinice 353, okres Vsetín. Pila, pilařská výroba, prodej: - stavební a stolařské řezivo - palivové dřevo, ...

Velkoobchod, maloobchod: Hutní materiál: -trubky, úhelníky, kruhová, čtvercová a plochá ocel, plechy, profilová ocel, aj. Železářský materiál: -spojovací materiál, pletiva, sítě, elektrody, dráty, klempířské výroby aj. Topenářský materiál: -kotle, radiátory, bojlery, sporáky, kohoutky, ventily, šoupata, čerpadla, drobný materiál ...

Výroba, montáž: - celodřevěné schody - kombinované schody - zahradní nábytek - pergoly a garážová stání

Výroba chemických přípravků pro povrchovou úpravu: -chemických přípravků ROGAL -přípravek pro předúpravu povrchu - odmašťovací přípravky.

Naše firma Nowel.cz vznikla na základě dlouholetých zkušeností s konstrukcí, výrobou a dodávkou plastů pro průmyslové aplikace se záměrem usnadnit, případně zjednodušit různá řešení a nahradit některé součásti plasty, které v neposlední době získávají velkou oblibu hlavně z hlediska použití, obrobitelnosti i dostupnosti ceny.Nabízíme širokou ...

Prodej: - laboratorní přístroje - spotřební materiál - biotechnologický materiál

Výroba, prodej: - čisté a speciální chemikálie - laboratorní sklo

Prodej, eshop: - nářadí - zahrada - dlažba - sanita - stavebniny - elektro - barvy.

Prodejna barvy a laky: - malířské, fasádní - základní 3v1 samozákladové - na dřevo, ochrana kovů - laky, oleje, vosky

Kovovýroba. Výroba: -frézování duralové desky -soustružení -děrování na CNC lisu -výroba tvarovacích nástrojů -malosériová a kusová výroba -upínací přísavky. Práce: -frézování CNC (panely z Al, hliníkových plechů) -soustružení -broušení rovinné. - svařování nerezu TIG Výroba, prodej: -hliníkové panely pod foliové klávesnice.

Svařované podlahové rošty Lisované rošty Profilové rošty Zátěžové a pojezdové rošty

Výroba: - komorových sušáren dřeva a vývoj sušárenských technologií Velkoobchod, prodej: - barvy, laky - impregnační prostředky - okenní a dveřní hranoly z meranti. Držitel certifikátu ISO 9001:2000 Sídlo, vedení společnosti: KATRES spol. s r. o. Kolovratská 1445 251 01 Říčany u Prahy tel: 323603942

Kamenictví: - kamenné náhrobky - obložení z kamene na schody, obklady, dlažby, parapety - kuchyňské linky z kamene (včetně stolařských prací) - koupelnové desky - krby, sloupy - lampy, vázy, mísy z přírodního kamene - bytové doplňky - psací soupravy.

Dálkové odečty nákladů na teplo Dálkové odečty nákladů na vodu

Projektování plynovodů, vodovodních a kanalizačních sítí. Projektujeme také plynová odběrná zařízení. Zajišťujeme geodetická zaměření.

Revize tlakových nádob a plynových zařízení Služby: - revize a zkoušky provozovaných tlakových nádob stabilních a parních a horkovodních kotlů 3. a 4. třídy - měření tloušťky materiálu ultrazvukem - odborné prohlídky nízkotlakých kotelen - revize a zkoušky vyhrazených plynových zařízení.