AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Pila Jablunkov: - pořez dřeva, dříví, dřevo. Výroba, prodej, velkoobchod, maloobchod: - stavební a truhlářské řezivo - palubky a podlahovky - lepené hranoly - dřevěné brikety.

Velkoobchod, dodávka: - průmyslové chemikálie - plasty - přepravní nádoby (sudy, kanystry, dózy). Sběr průmyslových odpadů a jejich recyklace - odpady obsahující barevné kovy.

Kovoobrábění na CNC strojích. Autodoprava, spedice. Silniční doprava nákladní (kamionová): - vnitrostátní - mezinárodní. Prodej: - oleje, maziva - pohonné hmoty. Čerpací stanice. Personální agentura.

Velkoobchod, maloobchod - stavební chemie: - nátěrové hmoty - akrylátové, alkydové - podlahové nátěry a štěrky - nátěry-malířské interiérové - hydroizolační štěrkové systémy - barvy-fasádní - míchání barev - 4000 odstínů - penetrace, lepidla, tmely. Prodej: - autolaky - potřeby-lakýrnické, natěračské - štětce, válečky. Podniková ...

Dodávka tepla. Výroba, rozvod, dodávka: - teplo. Práce: - zámečnické - vodoinstalatérské - plynařské - elektroinstalační - topenářské Revize elektro.

Dodávka, prodej, sklad: - tažené, opracované tyče, tyčová ocel - konstrukční, uhlíková, automatová, legovaná, nerezová, tažená, loupaná, válcovaná a kovaná, lesklá - dráty - speciální profily - příslušenství pro vinice. Držitel Certifikátu ISO 9001.

Dodávka, prodej, sklad: - tažené, opracované tyče - konstrukční, uhlíková, automatová, legovaná, nerezová, tažená, loupaná, válcovaná - speciální profily - příslušenství pro vinice.

Zemní práce. Prodej dříví, betonu. Půjčovna vozíků Demolice Prodej písku.

Pila. Zpracování tvrdého a měkkého dřeva. Prodej kulatiny.

Výroba, prodej: - produktů, produkty pro těžební průmysl - důlní výztuže - třmeny - důlní pásy - válečky na pásové dopravníky - šroubové spoje - důlní lokomotivy - větrací lutny - hutní materiál. Kovoobrábění.

Pila, výroba, prodej: - stavební řezivo - palivové dřevo, dříví - štěpka, dřevěné brikety

Lahvárna: -výroba-ocelové bezešvé tlakové láhve Výroba: -mlecí koule -pluhová ostří -tlakové nádrže -láhve pro technické plyny, plyny pro potravinářství, mediciální účely, potápěcí techniku, zemní plyn.

Haba s.r.o. je specialistou na trhu s ocelí, hliníkovými deskami a různého druhu řezání. Jsme schopni dokončit opracovaní dílu dle Vašeho výkresu na bázi našich polotovarů, kde využíváme technologie procesu žíhání a tím ho zbavujeme zbytkového pnutí. Objednávku můžeme realizovat do 48hod od objednání. Neváhejte využít naše odborné znalosti a ...

Firma Marie Blahníková poskytuje služby v oblasti nákladní dopravy a přepravy. Zaměřujeme se zejména na přepravu sypkých materiálů sklápěcími návěsy. Dále u nás můžete zakoupit písek, štěrk, dekorační kamenivo nebo kačírek. Sídlíme ve městě Klatovy na ulici Akátová 492. Služby, doprava, autodoprava: - nákladní tuzemská, vnitrostátní - ...

Prodej: - kompletní střešní systémy včetně doplňků, vše pro střechy - klempířské výrobky - půjčovna klempířských a pokrývačských strojů - ohýbání plechu.

Výroba: - pružinové kostry do matrací a vlnité pružiny pro čalouníky.

Firma NOVÁ KRYTINA s.r.o. provádí veškeré klempířské, pokrývačské a tesařské práce za nejlepší ceny a to nejen v Šumperku a Zábřehu, ale také v Olomouci. Soustředíme se na plechové střešní krytiny, profily a latě včetně jejich doplňků. Součástí naší práce jsou samozřejmě také okapy, parapety a trapézové plechy. Dodávka, prodej a ...

PRODEJ PALIVOVÉHO DŘEVA - Miroslav Hřebačka nabízí: Výroba, prodej: -krbové dřevo -palivové dřevo -uhlí Tvrdé dřevo: dub, buk, jasan, habr, akát Uhlí: koks- malý, velký PRMS- prostorový metr sypaný, množství dřeva volně nasypané do objemu 1x1x1 m. Minimální odběr sypaného dřeva je 1 Avie = 8 PRMS Ceník: Druh dřeva: buk, ...

Zemní práce, demolice, autodoprava, odvoz suti a odpadu, pronájem kontejnerů . prodej písku, štěrku, zeminy.

Naším konečným cílem je dosažení myšlenky, že stavitel či soukromá osoba od počátku stavby do jejího ukončení, zde naleznou veškeré portfolio služeb (Vozidla, Zemní stroje, Materiály a skládky, Profese, Poradenství, Facility management), kde si mohou rovnou objednávat to, co zrovna potřebují.

Prodej: -palivové a krbové dřevo, Sídlo: -Nová čtvrť 260, 664 11 Zbýšov u Brna

Prodej výrobků ze Sibiřského modřínu.