AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Velkoobchod, maloobchod, prodej: -technické plyny -spotřebiče a hořáky na propan-butan -propan-butanové láhve -autoplyn LPG - balonové plyny (foukání balónků) Půjčovna, půjčování: - plynové hořáky - teplovzdušné agregáty. Čerpací stanice LPG.

Pila, výroba, prodej - stavební řezivo - hranoly, prkna, latě, fošny - kůly, palisády - palivo, eko brikety.

Činnost - výroba dřevěných lepených I-nosníků - foukaná izolace.

Výroba, prodej: - dřevěné pelety.

Čerpací stanice ORI - prodej pohonných hmot - půjčovna elektrokol - automyčka - dobíjecí stanice na elektro auta.

Prodej práškových barev ST Powder Coatings Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí.

Výroba a dovoz chemických látek a chemických přípravků - kyselina citronová monohydrá - kyselina citronová bezvodá - citronan tri-sodný dihydrát - kyselina vinná.

DIPRO, výrobní družstvo invalidů je český výrobce drobných předmětů ze dřeva s dlouho tradicí. Vyrábíme dřevěné kuchyňské potřeby, šatní ramínka, špejle, párátka i nábytkářské kolíčky. Nabízíme také výrobu řeziva a kartonáže. Všechny výrobky si můžete zakoupit v našem internetovém obchodě. Sídlíme ve městě Proseč u Skutče. Naše výrobky, ...

Dodávka, prodej: - spoje betonových prefabrikátů - šroubové spoje sloupů, kotevní desky - výztužné prvky, spřažené ocelové nosníky pro tenké stropní konstrukce.

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Velkoobchod a maloobchod Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními ...

Služby: - drcení stavebních odpadů - výkup, odvoz železného šrotu - demontáž ocelových celků Prodej: - štěrk, písek.

Výroba, distribuce: -teplo -teplá voda -provozování kotelen.

Nákup, prodej, zpracování: - dřevo, dřeva Služby: - zprostředkování prodeje lesních pozemků - koupě lesních pozemků - nákup a prodej kulatiny: - těžba, přibližování a zpracování dřeva - odvoz dřeva - výroba řeziva a krovů

Společnost je držitelem certifikátů jakosti ISO 9001:2001, enviromentálního auditu ISO 14001:2005 a řízení BOZP OHSAS 18001:1999 Držitel auditu ČEZ Inženýrsko-dodavatelská apolečnost. Příprava a realizace vyšších dodávek, dodávek provozních souborů, technologických a investičních celků nebo celých staveb formou "na klíč" v oborech: -klasická ...

Kovovýroba, export: -ocelové kontejnery.

Zámečnictví. Zakázová i sériová výroba: - kovové prvky pro nábytkářské firmy i atypické - nábytek v interiéru bank, restaurací a hotelů - výroba bankovní techniky.

Výhradní dovozce a distributor materiálu HI-MACS® v České republice a na Slovensku. Materiálu HI-MACS poskytujeme v různých barevných provedeních ve formátu desek o různé tloušťce nebo ve formátu tvarovek LG.

Nabízíme broušení: - nástrojů na obrábění dřeva a plastu - nástrojů pro restaurační a velokapacitní kuchyně - nástrojů pro les a zahradu - kuchyňských, loveckých, řeznických a keramických nožů - kancelářských, lékařských, krejčovských a kadeřnických nůžek - oboustranných nožů Centrolock, Tersa, Termius a další (do všech typů ...

Dřevovýroba: - palety - atypické bedny, palety - dřevěné obaly. Prodej, e-shop: - palivové dřevo - dřevěné brikety.

Prodej, e-shop, kamenná prodejna: - barvy, laky - fasádní barvy - oleje na dřevo - penetrace, tmely, lepidla, chemické kotvy - míchání barev.

Činnost: - výroba a rozvod elektrické a tepelné energie z obnovitelných zdrojů

Spolehlivé dodávky tepla a chladu, topenářské a instalatérské práce, správa, provoz, výstavba a rekonstrukce kotelen a výměníkových stanic.

Slévárna oceli - výroba odlitky ze slitin hliníku a slitin železa. Modelárna - výroba kovových a dřevěných modelů, jaderníků, ...