AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Kamenolom - těžba, výroba a prodej drceného kameniva - obalovny asfaltových směsí, silniční a inženýrské stavby, - kamenivo pro kolejová lože a regulaci vodních toků.

Kamenolom. Těžba, výroba: - amfibolit - rula.

Kamenolom. Těžba, výroba: - moravská droba.

Těžba, výroba a prodej kvalitního drceného kameniva pro betonárky, obalovny asfaltových směsí, silniční a inženýrské stavby a regulaci vodních toků.

Těžba, výroba a prodej kvalitního drceného kameniva pro betonárky, obalovny asfaltových směsí, silniční a inženýrské stavby a regulaci vodních toků.

Lom. Těžba, výroba a prodej: -drcené kamenivo -kamenivo pro kolejová lože či regulaci vodních toků.

Těžba, výroba a prodej: -kvalitní drcené kamenivo.

Pila, maloobchod, prodej: - stavební a truhlářské řezivo - pořez kulatiny

Výroba - pergoly - zastřešení - bodové a pásové světlíky - zastřešení bazénů, plexisklo, polykarbonát.

Výroba, montáž, prodej - poštovní schránky - boxy na letáky - domovní čísla - vchodové přístřešky, stříšky.

Výroba, služby: - zpracování kmenového surového dřeva na řezivo a parketové přířezy - parkety - selská prkna - lišty - podlahovky

Výroba: - žáruvzdorné materiály - ohnivzdorné vyzdívky - modulární bloky a tvaroveky z keramických a ostatních druhů vláken - tvarovky na bázi speciálních hmot a betonů - technologická zařízení pro různá odvětví metalurgie Výrobní závod, sklad: Kratochvílova 1107, Roudnice nad Labem.

Velkoobchod a maloobchod Ekologická a alternativní paliva Palety Brikety Substráty Hnojiva Půjčovna lešení

-Výroba rozvaděčů nízkého napětí Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Činnost - těžba, úprava a zpracování kaolinů, jílů, živců, kameniva a písků.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, sklady, prodej: -hutního materiálu -ocelových trubek -kovové profily -tažená ocel Firma CZ FERRO-STEEL spol. s r.o. vlastní výrobní firmu VELOS Nový Hrádek: viz odkaz na webové stránky.

Výroba, kovovýroba. Strojírenská: -soustružnické jednovřetenové automaty do pr. 50 mm série dílů cca 10 000 až 100 000 kusů -dokončovací automaty -klasické soustruhy -klasické frézy -výstředníkové lisy do 20 - 100 tun tlaku -hydraulické lisy -vrtací stoly uzly pro světlomety. Zámečnická výroba: -tváření plechu -sváření plechu ...

Ipides Eurocast Group. Slévárna přesného lití. Slévárenství, výroba: - přesné odlitky z oceli - přesné odlitky z litiny ze všech slitin železa, včetně legovaných Odlévání z více než 60 jakostí materiálu na bázi Fe. Povrchové úpravy. Hutní zpracování železa a oceli. Výroba a hutní zpracování neželezných kovů a jejich slitin.

Výroba, výrobce: - dřevěné kostry pro čalouněný nábytek - dřevěné nohy k čalouněnému nábytku - předčalouněné kostry.

Rostlinná výroba: - brambory. Pilařská výroba.

Činnost: - služby v oboru elektroohřevů z oblasti energetiky a strojírenství - místní ohřev ocelových materiálů - lokální tepelné zpracování - žíhání a předehřevy při svařování - řízené ohřevy až do teplot cca 1000°C s měřením a digitálním a grafickým záznamem