AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Služby, prodej: -stavebnictví, pila -zpracování dřeva -stavebniny. Práce: -pořez dřeva -tesařské -stolařské.

-Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb

Dodávka: - vakuovaná sůl pro průmysl, energetiku, údržbu silnic - tabletová sůl pro úpravny vody a myčky nádobí, potravinářství a farmacii..

Prodej: - palivové dřevo.

Služby: - energetické audity, dotace - průkazy energetické náročnosti budov - projekční činnost - stavební inženýring

Výroba surovin pro průmyslová odvětví: -nativní bramborový škrob -dextrin, dextrinové směsi a roztoky -kationické škroby.

Montáž: -kanalizace -vodovod. Dodávka: -stavební materiál -písek -zemina. Výstavba: -komunikace -chodník. Služby: -pronájem zemních strojů -vyhledávání podzemních tras vedení. Zemní práce. Projekce a rekonstrukce.

Zajišťuje provoz a servis vodovodů, kanalizací a čistíren odpadních vod, provádí projekty, dodávky a realizace vodohospodářských staveb. Nabízí zpracování pasportů a provozních řádů, zajišťění povolení k odběru podzemních vod a povolení k vypouštění odpadních vod, rozbory pitných a odpadních vod v akreditované laboratoři, odvoz a likvidaci kalu ze ...

Prodej střešních plechů, klempířských výrobků, olejů, maziv, obráběcího nářadí a spojovacího materiálu. Čerpací stanice. Kovoobrábění.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

expediční sklad: Husova ulice 106 549 31 Hronov Dodavatel základních materiálů na výrobu: - batohů, ledvinek, sportovních tašek, pouzder, obalů na lyže a rybářské pruty, vaky... - popruhy, lemovky, šňůry, suché zipy, nitě, plasty, kédry - paspule, zdrhovadla (zipy, pásy, jezdce), pruženky, technické tkaniny -KORTEXIN, ...

Klempířství a oprava karoserií -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Pronájem a půjčování věcí movitých -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Výroba motorových a přípojných vozidel a karoserií -Výroba jízdních kol, vozíků pro invalidy a ...

Výroba: -dílce na rodinné domy -stavební řezivo, krovy -lepený laťovkový střed -palety, bedny -truhlářské výrobky -smetákové hole, záclonové tyče. Impregnace a sušení dřeva.

Lisování - plasty Kovovýroba - zámečnické práce

Dodávka, prodej - brusivo - brusné kotouče - řezné kotouče - tavící kelímky

Závod Chropyně ČLEN KONCERNU AGROFERT. Výroba, rozvod, distribuce: -pára, páry. -teplá voda. -stlačený vzduch. Distribuce: -elektrická energie.

Výroba, prodej - vyspravovací zátky - vyspravovací lodičky - spojovací lamely - spojovací kolíky - dřevěné hůlky - zaslepovací krytky.

E-shop: - kování obuvní, oděvní, sedlářské

Služby v oblasti lesního hospodářství Vám poskytne společnost Lesy Tyl. Zabýváme se komplexním obhospodařováním lesních porostů, výkupem dříví, těžbou, zalesňováním, zpracováním kalamit v lesních porostech, rizikovým kácením a také prodejem palivového dřeva. Sídlíme v obci Přemyslovice, okres Prostějov. Služby, práce: - lesní hospodářství - ...

Práce: - soustružení - frézování Výroba: - kovové dílce