AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Dřevovýroba: -smrková spárovka. Výroba, prodej: -pivní sedací soupravy -lavice, stoly. Provoz: -Lípa 247, ČD tel.:577901966, 777764102. Prodej: -palivo: -dříví, uhlí, koks, brikety.

Výroba: - slitiny neželezných kovů. Svářečské práce: - svařování CO2. Tavírna hliníku. Slévárna: - odlévání hliníku do kokil.

Prodej: - barvy - laky - malířské a natěračské potřeby Práce: - malířské - natěračské

Výroba, distribuce: - asfalt Provoz sítě čerpacích stanic. Autoservis: - nákladní a osobní vozy, auta.

Služby, práce: -autodoprava -zemní práce -realizace staveb -prodej písku.

Služby: - návrhy a vývoj v oblasti tváření plechových dílů v sektoru automobilového průmyslu - engineering - naplánování jednotlivých částí výrobního procesu - projektový management - konrola, koordinace výroby, zkoušky kvality - tooling - údržbářské práce, údržba nářadí - dodatečné práce na dílech - elektrotechnika.

Služby: - energetická optimalizace - poradenství v oblasti snižování spotřeby energie.

Velkoobchod, prodej: - palubky - obkladové, podlahové, fasádní a terasové - dveře - interiérové, venkovní, palubkové, dveřní prahy a příslušenství - zárubně - OSB desky - hranoly KVH, hoblované hranolky, plotovky - lišty dřevěné profilové - ploché, koutové, úhlové, podlahové, garnýžové - spárovky - smrk, buk, dub - barvy a laky - ...

V naší nabídce naleznete kámen z celého světa, doplňkový sortiment pro jeho lepení a údržbu, komplexní realizační služby a poradenství: - venkovní i vnitřní dlažby formátované i neformátované - obkladové pásky v modulech i jednotlivé - mozaiky - přírodní okrasné kameny – solitéry - až 50 druhů kačírků - kámen na zdění a ploty - ...

Dodávka, montáž - ochranné sítě pro kočky (zabezpečí okna, balkóny, terasy). Služby: - výškové práce pomocí horolezecké techniky - sanace půd a střech - montáž ochranného systému proti ptactvu (síťování).

Uložení stavebních odpadů. Prodej stavebních recyklátů. Prodej písku, štěrku. provozovna Liberec: ul. České mládeže vjezd betonárkou ZAPA a.s. – bývalý areál Colorbetonu

Dodávka: - hutní materiál - pozinkované trubky - zemní vruty - komponenty pro dopravní značení - mobilní zábrany (možnost zapůjčení).

Prodej - suroviny pro kosmetiku, farmacii, nutraceutika - aminokyseliny, barvy, cukry, extrakty, fosfáty, oleje, stopové prvky.

Firma s nejširším sortimentem olejů a maziv pro automobily v ČR. Jsme předním distributorem vysoce výkonných maziv TITAN pro osobní automobily, kamiony, autobusy, stavební stroje a zemědělskou techniku. Značková maziva a oleje pro potravinářství průmysl a farmaceutický průmysl. Nabízíme Vám širokou škálu produktů různého ...

Činnost - nákup a prodej pohonných hmot (motorová nafta, bionafta, topný olej).

Dodávky, prodej: - materiály pro opravu silnic, asfaltové hmoty. Oprava: - propadlé kanály.

Prodej: - autolaky - barvy Míchání autolaků a plnění sprejů.

Stavebniny: -pojiva, maltové a omítkové směsi -fasádní systémy -zdící materiály -střešní krytiny -komínový systém SCHIEDEL -izolace -okna, dveře -betonové dlažby -obrubníky, skruže -sypké hmoty.

Velkoobchod: - nerezové materiály - korozivzdorné oceli.

Chemie, plasty. Výroba: - plastových desek, fólií, hadic, trubek a profilů - bezpečnostní fólie do skel pro automobilový průmysl - PVB fólie. Zpracování, recyklace: -odřezky polyvinylguberalových fólií -desky, folie, hadice a profily z plastů -nekovový starý a zbytkový materiál.

Energetická společnost, dodávka: - elektřina - plyn.

Plynujel.cz - dodavatele plynu. Zákaznické centrum PLYNULE.CZ - adresa: Severní II 1459/25, 141 00 Praha - Záběhlice.