AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Naše firma Melichar Liberec spol. s r.o. má pro Vás vždy správné řešení i techniku! Zajišťujeme, dovážíme: - veškerý sypký materiál ( písek, štěrk, drť ) - paletovaný materiál - odvoz - odpady - sutě - zeminy Můžeme Vám nabídnout tyto činnosti: - demoliční práce - HTÚ, těžební práce - stabilizaci zemin, recyklace štěrkových ...

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -výroba výrobků z plastů.

Vývoj, výroba, prodej: - látky a suroviny pro průmysl - parfémové kompozice - přírodní silice a extrakty - syntetické vonné látky - rumový éter - potravinářská aromata.

Služby: - poradenství v oblasti úspor spotřeby energie - monitoring, analýza spotřeby energie.

Velkoobchod, dodávka, sklad: - sůl pro průmysl, potravinářství, zemědělství - posypová sůl pro zimní údržbu silnic.

Provoz bioplynových stanic: - výroba bioplynu - zpracování plynu

Prodej: - vyhřívané systémy plastů a střižných nástrojů - komponenty, desky a rámy forem.

Elektromontážní práce: - rozvodny - výstavba trafostanic - elektrické přípojky NN, VN.

Výroba, montáž: - zimní zahrady z ocelových, hliníkových a plastových konstrukcí - zasklívání pergol, altánů, teras - zastřešení bazénů - vchodové stříšky.

Prodej: - barevné kovy pro elektrotechnický průmysl - hutní materiály z neželezných kovů.

Prodej: - řezivo - plotovky - palubky - palivové dřevo, dříví - latě, hranoly

Obchodní činnost: - ocelové materiály - nerostné suroviny.

Výroba pilařská, impregnace dřeva - výroba prken pod plachtu pro přívěsy a návěsy

Prodej: - ekologické palivo - palivové dříví, dřevo - dřevěné brikety - pelety

Výroba - kusové dřevěné komponenty. Soustružení dřeva, povrchová úprava dřeva. -soustružené komponenty pro nábytek, nohy ke stolů, nohy pro křesla, dřevěné komponenty k židlím, dekorační dřevěné doplňky, úchytky na nábytek a podobně. -dřevěné komponenty hraček, kolečka, figurky, soustružené části hraček, kuličky.

Výroba: - plastové díly pro automobilový průmysl - vstřikování plastů.

Výroba, distribuce: - nábytkové hrany - lepidla - profesionální čistící prostředky.

Administratívne služby Výroba farieb, lakov a náterov Výroba skla, výrobkov zo skla a ich úprava Sprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu Sprostredkovateľská činnosť v oblasti výroby Sprostredkovateľská činnosť v oblasti služieb Opracovanie drevnej hmoty a výroba komponentov z dreva Dokončovacie stavebné práce pri realizácii exteriérov ...

Elektrárna, výroba, dodávka: - elektrická energie - elektřina - teplo.

Pila - Broj Tomáš Pořez kulatiny: -katr -dovezené kulatiny. Prodej: -stavební řezivo -materiál -(BO**, SM**, Jedle) -hranoly délka 3 a 4 m*** -prkna -latě (lať*). Výroba: -kompletní vazba dle* projektové dokoumentace.

Výroba: -vláknina, papír, lepenka. Výroba, prodej: -slepovaná a strojní lepenka -kartonáže: -přepravní krabice, obaly. Prodej: -chemikálie -motorové, průmyslové oleje.