AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Servisní středisko. Hlavní sídlo v Praze.

Paliva - Přibylová tel: 606 648 758 Prode paliv z kryté skládky: - suché uhlí hnědé, černé, koks - brikety uhelné, dřevěné-volné i balené - palivové dřevo měkké, tvrdé, vyschlé, volné i balené, třísky na podpal - propan-butanové bomby 2, 10, 33kg. Uhlí a jiná paliva Vám dopravíme až na místo určení. Zlevnili jsem cenu za dopravu a ...

Výroba, plnění a balení lepidel, chemických produktů - vteřinová lepidla - sekundová lepidla - kyanoakryláty.

Pila, dřevovýroba: - řezivo, prkna, latě, hranoly - pořez dřeva. Stolařská výroba: - zakázková výroba nábytku.

Zpracování dřevní hmoty. Vyrábíme stavební i stolařské řezivo. Výroba standardních i atypických palet s certifikátem IPPC. Výroba dřevěných palet. Palety-vyrábíme palety standard i atypických rozměrů dle přání a požadavků zákazníka. Palety IPPC. Víka-do našeho sortimentu patří tak víka. Stavební řezivo. Piliny-nabízíme piliny pro ...

Služby: - poradenství v energetice - kompletní realizace energetických celků. Dodávka, výroba: - speciální zařízení pro energetiku.

Dodávka: - elektřina, elektrická energie - plyn. Poruchová služba: - elektřina, tel.: 800 225 577 - plyn: 1239

Výroba ropných derivátů. Vyhledávání, průzkum a těžba ložisek ropy a zemního plynu.

Kamenictví. Prodej: - pískovec - přírodní kámen na dlažby, obklady, zdivo, na skalky, do zahrady: - nepravidelný lámaný kámen - pravidelné velkoformátové dlažby.

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Zprostředkování obchodu a služeb -Ubytovací služby -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Výzkum a ...

Dodáváme volné výkovky, hřídele, válcované kruhy, zápustkové výkovky, odlitky z oceli, šedé litiny, tvárné litiny (ocel, GG, GGG), odstředivé odlitky, ozubené díly, válcované díly, opracované díly.

Opravy: - stavební stroje a dopravní mechanizmy - hydraulické systémy - hydraulické válce - práce pojízdnou dílnou - servisní práce osobních automobilů - opravy nákladních vozidel. Obrábění kovů: - soustružnické a frézařské práce - práce na horizontální vyvrtávačce. Výroba, montáž: - biologické čistírny odpadních vod (ČOV*) ...

Velkoobchod barvy Kutná Hora, Kolín, Poděbrady, Nymburk Velkoobchod a maloobchod včetně rozvozu: Barvy, laky a ředidla Malířské potřeby Izolační nátěry a omítky Fasádní a interiérové nátěry Austis, Detecha, Teluria, AkzoNobel Coating CZ, Stachema, Spokar, Body Color, JUB Fasádní a interiérové barvy. Na dřevěné podlahy, laky, ...

Pila - pořez a zpracování dřeva na stavební, konstrukční a truhlářské řezivo - fošny, prkna.

Výroba, prodej: - dřevěné biopalivo - pelety - brikety Výrobní závod, prodejna: Kunovice, Osvobození 1692 tel.: 739 394 494 Prodej Brno: Holzova 10b tel.: 739 394 494

Poskytování služeb v areálu TOS Kuřim: - dodávka energií - telekomunikace - správa areálu.

Dodávka, distribuce, prodej, zásobování: - hnojiva - krmiva - paliva.

Prodej: - spojovací materiál, kotevní technika - nářadí, řezné a brusné kotouče - vrtáky, pletivo, elektrody a svařovací dráty - pracovní a ochranné pomůcky - zahradní nářadí - tmely, pěny, barvy a další kutilské potřeby.

Pomůžeme Vám navrhnout vhodný náhrobní kámen či náhrobek, urnu či jen doplňky na místo posledního odpočinku Vašich blízkých.

Specializovaná prodejna: - malířské, fasádní barvy - průmyslové barvy - nátěry na dřevo, kov - fasádní omítky - tmely, ředidla.

Činnost - servis autobusů a nákladních vozidel - myčky autobusů, nákladních a osobních vozidel - prodej pohonných hmot - pronájem budov, nebytových prostor a parkování.