AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Výroba: -hliníkové slitiny -recyklace hliníkového odpadu.

Maloobchod: -palivové dřevo, -mulčovací kůra -mulčovací štěpka -okrasné samorosty do mulčoviště.

Prodej stavební materiál. Technické izolace: -izolace potrubí, vzduchovodů, zásobníků, kouřovodů, elektrárenských komponent. Sortiment: -střešní krytina -střešní okna -zdící materiál -sádrokarton -okapy -hutní materiál. Izolace od A do Z.

Kartonážní výroba: -výroba obalů z papíru a lepenky, sítotisk -pískování skla Výroba a prodej malovaného skla: -zdobení skla.

Výroba: - peletizační technologie - lisy na pelety - výrobní technologie na zpracování biomasy

Oblast povrchová ochrana kovů. Prodej nátěrové hmoty Rembrandtin pro ČR a SR, průmyslová antikorozní ochrana s důrazem na ochranu ocelových konstrukcí a zařízení v hutním, chemickém, papírenském a energetickém průmyslu.

INGOLS je moderní obchodní organizace, zabývající se nákupem, skladováním, úpravou a prodejem hutních výrobků na bázi velkoobchodu. Velkoobchod, velkosklad, prodej: -hutního materiálu: -plech hladký za tepla válcovaný, plechu hladkého za tepla válcovaného -pozinkovaného plechu za studena válcovaného -tabulové ...

Lisování termoplastů. Montáž dílu pro automobilový průmysl. Pokovení dílů ve vakuu napařováním. Potiskování – tampoprint. Výroba světlometů a svítilen pro automobily.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, zakázková výroba, kovovýroba: -pružiny: -bez povrchové úpravy i povrchově upravené -staticky a dynamicky namáhané -pro vyšší pracovní teploty -tlačné -tažné -tvarové -zkrutné -talířové -z pásky -evolutní -systémové, systémové pružinové jednotky -gumové -z ...

Pneuservis: -po-pá 6-18, so 8-13 -tel: 517350629, 606748117 -pneumatiky pro osobní, nákladní automobily -okamžitá oprava formou zapůjčení -protektory -speciální pneumatiky -při nákupu 4 pneumatik montáž zdarma. Likvidace: -papírové dutinky a papírový odpad -dřevěné odpady -nákup dřevního odpadu, piliny, odřezky. Výroba, prodej ...

Výroba teplonosných kapalin - teplonosné a technické kapaliny - čerpání kapalin přímo do technologických systémů bez nutnosti další manipulace.

Maloobchod, výroba: -brikety. Provozovna Mikulášov u Humpolce.

Uhelné sklady, prodej: - uhlí - brikety.

Prodej: - potřeby pro výrobce nábytku, oken a dveří - barvy, laky - mořidla, oleje - kuchyňské baterie - elektro nářadí - nábytkové kování - spojovací technika - reklamní předměty.

Prodej - elektromateriál. Distribuce a rozvoz zeleniny. - dodávková autodoprava. Prodej - palivové dřevo.

Prodej: - hutní materiál - nerezová a nástrojová ocel

Nabízíme, prodej: - ploché, rohové a profilové lišty - prahy, palubky, plotovky a podlahy - prkna, fošny, hranoly a eurohranoly Zajišťujeme kompletní řezivo pro chatky a pergoly. Výroba: - kuchyňské linky na míru.

František Drobilič - Prodej levné peletky, levné brikety, krmné granule. Stolárna, stolařství, výroba nábytku, pila, tesařství Dřevostavby komplet, zahradní domky, altány, pergoly, zábradlí, schodiště, půdní vestavby, střešní okna, ploty, vrata, okna, dveře. Střechy, opravy a rekonstrukce střech. Výroba a výměna krovů, latí, desek. Zahradní a ...

Velkoobchod, maloobchod, eshop, prodej: -tmely, lepidla, pásky, epoxidy, těsnění, spreje, maziva, horkovzdušné pistole a příslušenství.

Obchodní společnost, prodej: - obiloviny, olejniny - solné produkty (jedlá, průmyslová sůl, solanka, posypová sůl) - uhlí - krmné suroviny. Sklad: - Petrovice u Karviné - tel.: 596 361 007

Činnost: - mezinárodní obchod s materiály (hliník, zinek, plastové granuláty, stretch folie) - skladování.

Velkoobchod, skladový prodej: - kompletní sortiment stavební materiály pro hrubou stavbu a střechu - venkovní dlažby a tvarovka pracovní nářadí - obalové materiály z polyetylénu, mikrotenu a polypropylénu - (firem GRANITOL, PEBAL a NOVPLASTA) - fólie, polohadice, hadice, sáčky, pytle, samonosné pytle, tašky, stretch fólie ruční i ...

Stavebniny. Velkoobchod,maloobchod,prodej: -stavební materiály: -střešní krytiny -izolační materiály -obklady,dlažby -zdící materiály,cihly -cement -vápno -maltové směsi -omítkové směsi.

Obkladačské práce - pokládka dlažby. - realizace zámkových dlažeb. Další činnost - výstavba zděných plotů, brankových a bránových sloupků - výstavba zahradních domků a pergol - zednické a bourací práce.