AK 1324, s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.
Union Grid s.r.o.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Prodej: - řezivo - palivo - palivové dřevo. Služby: - údržba zeleně - sadové a parkové úpravy - ořez a kácení stromů.

Prodej: -palivové a krbové dřevo, Sídlo: -Nová čtvrť 260, 664 11 Zbýšov u Brna

Pelety & Brikety Novák s.r.o. prodává ekologická paliva, jako jsou dřevěné pelety a brikety, vyrobené z čistých smrkových, dubových a bukových pilin. Produkty mají vysokou výhřevnost a nízký obsah popela, což zajišťuje efektivní vytápění.

Dřevoles s.r.o. se specializuje na prodej štípaného dřeva, které je ideální pro vytápění. Prodává různé druhy dřeva, včetně tvrdého a měkkého, a zajišťuje dopravu přímo k zákazníkovi.

Práce: - vstřikování termoplastů a termoplastických elastomerů - zajištění výroby nástrojů(forem) - vývoj dílů dle zadání - systém jakosti certfikovaný dle ISO 9001 - environmental management systém certifikovaný dle ISO 14001. Zaměření na automobilový a spotřební průmysl.

Nástrojářství. Výroba, prodej, konstrukce: - výrobky z umělých hmot: - vstřikování plastů - lisování plastů - patky, návleky a záslepky - šrouby a matice s plastovou hlavou - krytky šroubů a matic - kolíky do kopaček - podložky, pouzdra, rozpěrné kroužky.

BESTA - Berný s. r. o. - Největší stavebniny ve Východních Čechách - sídlící v Milíčevsi. Navštivte také prodejnu stavebnin v Hořicích.

Společnost HEDVA, a.s. je tradiční český výrobce technických, dekoračních a podšívkových tkanin. Naše výrobní portfolio zahrnuje široký sortiment tkanin s různými úpravami, které najdou uplatnění ve zdravotnictví, architektuře i při výrobě sportovních potřeb a oděvů. Sídlíme v Moravské Třebové. Naše výrobky, výroba: Technické tkaniny, ...

Výroba pro automobilový průmysl: -plastová, plastikářská výroba, plasty -těsnění do motorů, pro motory -autosoučástky, příslušenství -komponenty do brzdových systémů -brzdové systémy. Člen mezinárodního koncernu Nichias corporation.

Maloobchodní prodej (e-shop) -laminovaná a surová dřevotříska KRONOSPAN, EGGER, WODEGO -sololit -hrany laminované s lepidlem a narážecí -kuchyňské pracovní desky -kuchyňské vybavení, dřezy, dvířka -podlahové a masivní lišty -nábytkové kování BLUM -kování na posuvné dveře -úchytky -kování spojovací a plastové -lepidla, tmely, ...

Zemní práce. Prodej dříví, betonu. Půjčovna vozíků Demolice Prodej písku.

Firma Zdeněk se sídlem v okrese Blansko se zabývá zemními pracemi, nákladní a kontejnerovou autodopravou a prodejem písku a štěrku. V rámci naší činnosti provádíme různé druhy zemních prací, jako jsou výkopy, základy, kanalizace, terénní úpravy nebo demolice. Disponujeme moderní technikou a kvalifikovanými pracovníky, kteří dokáží splnit i náročné ...

Pila-pořez kulatiny, kulatina. Soustružení na zakázku. Výroba: vyspravovací lodičky LAMELLO-MINISPOT, G2, G1, 622 -vyspravovací suk průměr 10 až 35 mm. Kovovýroba na zakázku. Mechanické úpravy kovů: -frézování -stříhání plechů do 4 mm -ohýbání plechů do 4 mm -broušení na kulato a do díry -soustružení. Kusová výroba.

Stavební činnost: -pozemní stavby -dopravní stavby -komunikace -zpevněné plochy -autodoprava -prodej stavebního materiálu -nákup a prodej realit -projekční činnost -inženýrské sítě. Výrobní středisko: -stavební výroba -zámečnická výroba -elektro -zdravotechnická instalace -topení, plynoinstalace -stavebniny. Zámečnická ...

Těžba, prodej, štěrkovna, pískovna: -štěrkopísek: -těžba z vody -třídička -váha -nakládka možná i mimo provozní dobu -silniční motorová doprava nákladní. -povrchové dobývání písků, písek, štěrkopísků. Přírodní hutné kamenivo pro stavební účely podle ČSN 72 1512 -A 0/4 -A 0/22 -A 0/32 -16/32 -B 0/8 zásyp -B 0/32 zásyp ...

Společnost PRESTA-mix, spol. s r.o. se zabývá výrobou, prodejem a dopravou betonu. Dále nabízíme prodej kameniva a písku různých frakcí. Naši betonárnu najdete ve městě Kuřim na ulici Blanenská v areálu firmy Prefa Brno. Výroba, obchod, prodej: - transportbetony - písky a kamenivo - betonové směsi pro stavby pozemní, dopravní a ...

Výhradním zástupcem společnosti NSK pro ČR a SR je firma COROLL s.r.o. Hronov, která zajišťuje prodej včetně úplného obchodního a technického servisu. Ložiska NSK, IKO, SNR. Lineární vedení. Kuličkové šrouby. Výrobní program NSK, RHP zahrnuje kuličková ložiska; kuličková ložiska s kosoúhlým stykem; válečková ložiska; kuželíková ...

Výroba, prodej: - armovací (kari) sítě - běžně používané kari sítě o jakosti B 500 A - betonářská ocel o jakosti B 500

Výkup a prodej: - palivové a krbové dřevo - řezivu. Služby: - pěstební činnost - těžební činnost - výkup lesa - správa lesů ve vlastnictví obcí - strojní úklid klestu....a další.

Packaging Centre s.r.o. se zaměřuje na prodej různých strečových fólií, tkaných a netkaných textilií, vláken a příze.

OnlineWatt s.r.o. se specializuje na poskytování energetických služeb. Navrhuje řešení pro optimalizaci spotřeby energie a snižování nákladů pro domácnosti i firmy. Jejich služby zahrnují energetické audity, poradenství a implementaci úsporných opatření.

Firma Ing. Jan Hering se zabývá výrobou podpalovačů, dřevité vlny lisované v balících, stáčené do provazců. Firma provozuje také autodopravu.

-Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Zprostředkování obchodu a služeb Plnění nádob plyny Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin