AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Výroba, dodávky: - lité kompozitní prvky - kompozitní podlahové systémy - kompozitní tažené (pultrudované) profily. Použití: - strojírenství - doly - chemický průmysl, petrochemie - ekologie - elektrárny - papírny - plošiny - bazény - zemědělství - čističky - pivovary - galvanovny - požární technika - lodní ...

Nabízí výrobky firmy DICO Drážďany: - protipožární nátěry a nástřiky na kabely hmotou DICO na kabely dle IEC - systémy INTUMEX, tj. protipožární utěsnění kabelových prostupů, prostupů kovových a plastových trub a stavebních spár - měkké ucpávky pro kabelové prostupy - protipožární rohože - další výrobky z oblasti požární ochrany, bohaté ...

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Prodej: - palivové dřevo, dříví Služby: - kontejnerová doprava - odvoz sutě, sutí - zemní práce - bourání

Výroba a prodej plastového substrátu pro mnohostranné využití ve výrobě umělých hmot.

Pila, výroba, prodej: - stavební řezivo - palivové krbové dříví, dřevo - vazníky Prodej: - uhlí - koks - stavební písek

Prodej, výstavba a servis: - řetězy svařované, ozdobné - lanové napínače a svorky - široký sortiment karabin - S - háky - třmeny (šekly) - ocelová lana - provazy - průmyslové řetězy - příslušenství k řetězům - lanové očnice - rapid články - WI-FI - optické a metalické sítě - datové sítě - optické sítě - ...

Povrchové úpravy, prodej a servis: - stříkací techniky - lakovací techniky.

Výroba a dodávky technických výlisků z umělých hmot.

Nabídka poradenství, technického servisu a distribuce plastů a termoplastů.

Vstřikování plastů, 3D tisk a výroba plastových součástek, dílů i komponent.

Zajišťujeme poradenskou činnost v oboru polymerních materiálů, školení v oblasti vstřikování plastů, konstrukci vstřikovacích forem a servisní činnost.

Výroba speciálních ocelových a nerezových profilů a trubek - obchodní zastoupení

Zabýváme se poradenskou činností v oboru vodohospodářských staveb, zejména v oblasti provozování vodovodů, kanalizací a čistíren odpadních vod: - čištění kanalizace - TV monitoring kanalizace - zkoušky těsnosti kanalizace dle ČSN - zkoušky vodojemů, nádrží a jímek dle ČSN - tlakové zkoušky vodovodů a tlakového potrubí dle ČSN - ...

Výroba, prodej: - kovové hadicové spojky, přípojky (přípojka, spojka hadicová vyrobená v kombinaci mosaz, dural) Obrábění.

Vodohospodářské práce. Zajištuje: -přeprava a zneškodňování obsahu domácích čistíren, septiku, jímek na čistírně odpadních vod. Nabízí: -čištění kanalizací strojem CAK 7 -dovoz a přečerpání pitné vody -zemní práce se strojem UDS 114, DH 112 -práce jeřábem AD 080 a sklápěcími automobily T 815, a LIAZ.

Výroba, prodej: -střešní krytina -klempířské výrobky -trapézové plechy -stěnové kazety -stěnové panely -sendvičové panely

Společnost Remmers s.r.o. je odborníkem na ochranu a sanaci dřeva, budov a staveb. V neposlední řadě i v oblasti průmyslových podlah. Ochrana dřeva: - úprava dřeva – vnitřní použití - lazury, krycí nátěry, laky na dřevo - ochrana proti povětrnostním vlivům – vnější použití - ošetření dřevěných povrchů - okenní nátěry, nátěry profilů ...

Velkoobchod, výroba, prodej: -základních anorganických chemických látek -výroba jiných základních organických chemických látek -pesticidy.

Pila, výroba, prodej: - řezivo - prkna, latě, fošny.

Prodej a internetový katalog prostředků k řešení havarijních situací. Nabízíme: - těsnící prostředky - průmyslové rohože a utěrky - olejové a odpadové hospodářství - sorbenty sypké i textilní - značení, zrcadla, značky - ochranné pomůcky - odmašťovací stoly a bezpečnostní nože.

Provozování vodovodů a kanalizací - pohotovostní linka tel. 722 951 555.

Naše společnost se zabývá velkoobchodním i maloobchodním prodejem hutního materiálu. Pro své zákazníky zajišťujeme také jeho úpravu pomocí dělení, ohýbání, děrování či vypalování.