AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Činnost: - Vývoj, nasazení a servis software v automatizaci výrobních linek a strojů - programování elektronických čipů na profesionálních zařízeních - poradenská činnost v automatizaci a výrobě

Velkoobchod: - pevná paliva - hnědé uhlí - černé uhlí - koks - hnědouhelné brikety

Pila, výroba: - řezivo - prkna - fošny

Výroba: - protipožární nátěry - tepelné izolace.

Výroba, distribuce: - diskontní plastové karty - bankovní plastové karty - platební plastové karty - klubové a další plastové karty - vizitky. Služby: - vlisování osobních údajů - číslování - zhotovením čárových kódů - nanesením scratch-panelu - pruh pro podpis - kódování magnetické pásky.

Činnost: - pojišťovací zástupce.

Pila, dřevovýroba: - řezivo - latě, hranoly, fošny.

Činnost: - reklamní agentura - tisk - vizitky, létaky - webové stránky - tiskoviny - reklamní předměty

Činnost: - těžba kamene. Výroba: - drť - štěrk - prosívka - záhozový kámen - kámen pro vodní stavby - kámen pro gabiony - okrasné kameny do zahrad Služby: - doprava materiálu.

Výroba, prodej, výkup, oprava: - dřevěné palety - dřevěné bedny - paletové a stavební řezivo

Výroba: - zdravotnické potřeby (plastové zkumavky, Petriho misky) - lisování plastů.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - vestavěné skříně - kuchyně - dřevěná schodiště - terasy, pergoly - zahradní nábytek - dveře Prodej: - palivové dřevo, dříví

Služby: - autodoprava - nákladní tuzemská doprava - spedice - přeprava materiálu Prodej: - štěrk - písek - kačírek.

Slévárna Vsetín. Výroba: - odlitky z šedé a tvárné litiny pro elektrotechnický průmysl, automobilový průmysl a všeobecné použití - formovna - cidírna - modelové zařízení - opracování.

Naše společnost nabízí široký sortiment kovových materiálů. Pořídit si od nás můžete měděné trubky. Dodáváme také tyče, plechy či desky z mosazi, hliníku, nerezu a dalších neželezných kovů.

Prodej, montáž, realizace: - dřevěné podlahy, terasy - dřevěné fasády.

Služby: - autodoprava - odvoz sutě, odpadu - zemní práce - demolice - vyklízení prostor - dovoz, odvoz kontejneru. Velkoobchod, maloobchod: - písek, štěrk - kačírek - zemina.

Výroba a prodej: - metrážové technické pleteniny pro plastikářský a nábytkářský průmysl - oděvní metrážové pleteniny - technické plstěné hadičky.

Výkup - použité černé a asfaltjutované trubky - nadnormativní zásoby trubního materiálu Prodej - ocelové trubky podélně a spirálově svařované, bezešvé, - silnostěnné bezešvé roury - izolování trubek dle normy DIN 30672 - pažnice UNION - repasované ocelové trubky.

Nákup a prodej: -hutní materiál -zpracování oceli -dceřinná organizace rakouské společnosti Bogner Edelstahl GmbH se sídlem ve Vídni, působí na českém trhu od roku 1996 -od svého vzniku je společnost silným partnerem na trhu s ocelí díky prvotřídní kvalitě dodávaného materiálu.

Distribuce a prodej: -elektrická energie -zemní plyn -pitná i průmyslová voda. Instalace fotovoltaických elektráren.

Prodej paliva: - uhlí - koks - pevná paliva - černé, hnědé uhlí - dřevěné, uhelné brikety - palivové dříví na zátop. Prodej, montáž, servis: - kotle na tuhá paliva - skládání uhlí pásem až do sklepa.

Výroba: -profily kruhového, čtvercového a speciálního průřezu kontinuálně lité ze šedé litiny nelegované, mikrolegované, nízkolegované a z tvárné litiny jakost GG20 až GG30 nebo GGG40 + GGG60 průměr 20-320 mm.

Velkoobchod, maloobchod, prodej - barvy, laky, drogerie - fasádní barvy DULUX - míchání barev DULUX, XYLADECOR - barvy protiplísňové, protinikotinové - BALAKOM. Velká nabídka barev - Aerosoly, Autolaky, Kov, Dřevo, Luxol, Balakryl, Stěny a stropy, Eternal, Fasády a další... Najdete u nás vše, co se týče malování, natírání, lakování, ...