AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Kamenolom, lom: - pískovec - bloky - štípaný kámen - řezaný kámen

Výroba tepelné energie: - výroba tepla - rozvod tepla - vodoinstalatérství - topenářství - plynoinstalace - zámečnické práce - vedení účetní a daňové evidence.

Kovovýroba - výroba hliníkové fotbalové branky - výroba hasičského rozdělovače Činnost - zámečnické práce - svářečské práce - pálení laserem - hranění, stáčení plechů - soustružení a frézování CNC. Prodej hutního materiálu.

Pilařská výroba, pila: - řezivo.

Výroba, maloobchod: -dřevo -palubky -stavební řezivo. Dřevoobchod: -jehličnaté řezivo, stavební, truhlářské a hoblované. Listnaté řezivo, palubky obkladové, podhlahové lišty. OSB, dřevěné obaly, přípravky na ochranu dřeva, lazury na dřevo.

Prodej: -ložiska a dílce vyráběné ze spékaných kovů. Obchodní zastoupení firem: -dílce ze spékaných kovů POLMO LOMIANKI -dopravníkové válečky MIFAMAROLL -ložiska TIMKEN.

Specialista na lepení s produkty 3M - eshop, kamenná prodejna. Produkty - ochranné pomůcky, brusivo, samolepicí suché zipy, lepicí a izolační pásky, lepidla, autokosmetika, ochranné fólie, suché zipy, tmely a lepidla, produkty 3M. Nabízíme také zakázkovou výrobu výseků z lepicích pásek a suchých zipů.

Rozvod, dodávka: -elektřina -plyn -voda -tepelná energie, pára. Provozování, údržba, opravy: -elektroenergetických, tepelných, plynových, vodovodních, kanalizačních sítí a technologických zařízení: -kotelny, domovní a průmyslové rozvody, elektrické rozvodny, regulační stanice plynu, ČOV, kanalizace, úpravny vody.

Výroba: - plastové díly - sluneční clony - elektro sestavy Nástrojárna - výroba nástrojů pro vstřikování termoplastů

Poradenstvo a vývoj plastových výrobkov Počítačové analýzy vstrekovaných výrobkov tzv. Moldflow Pevnostné analýzy Školenia pracovníkov lisovní - vstrekovanie plastov Laboratórne analýzy plastových výrobkov

Výroba - konstrukční díly z oceli a neželezných kovů. Činnost - obrábění - povrchové úpravy kovů. Další provozovna Sedlčany tel. 725 841 459

Energetické poradenství. Optimalizace a snížení nákladů domácností a firem.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy Masérské, rekondiční a regenerační služby Poskytování nebo ...

Zabýváme se tuzemským a zahraničním obchodem se surovým glycerinem, rafinovaným glycerinem, methanolem, G-fáze, BIOmixem, vedlejšími produkty s výroby bionafty.

Výroba přesných obráběných plastových součástí. Standardní výrobky: - vedení řetězů - napínáky řetězů - vedení řemenů - napínáky řemenů - upevňovací systém / SMART MATE® - kluzné profily - ocelové profily.

Těžba a zpracování: -nerostné suroviny. ŠTĚRKOVNA: -Ostrožská Nová Ves, Nádražní 946 -tel.:572432314, 602568333 -e-mail: straka @ dobet.cz . BETONÁRNA: -Ostrožská Nová Ves, Nádražní 946: -tel.:572432324, 572432333 -fax: 572432325 -e-mail: beton.onv @ dobet.cz . Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní. Výroba, doprava, ...

-těžba dřeva, manipulace a zpracování dřeva -nákup zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej v rámci živností volných -Výroba chemických látek a chemických přípravků -Úprava a rozvod užitkové vody a provozování vodovodů a kanalizací -Zprostředkování obchodu a služeb -Reklamní činnost a marketing -Pořádání odborných kurzů, školení a ...

Pronájem bývalého areálu masokombinátu v Hodoníně (ul. Velkomoravská) - tel.: 518390219, fax.: 518390222 Správa, údržba, pronájem nemovitostí: -nebytové prostory -sklady, skladové prostory -administrativní prostory, kanceláře -výrobní prostory -uzavřený objekt-služba na vrátnici -služby VZV (vysokozdvižné vozíky).

Prodej, maloobchod: -stavební materiály

Výroba frézovaného (kulatého) dřevěného materiálu. Výkup a odvoz dříví (autodoprava). Prodej palivového dříví. Lesnická činnost.

Zabýváme se prodejem písků, štěrků a uhlí. Dále nabízíme kačírek.

Prodej - plastové a kovové distanční podložky - betonové distanční podložky - motyl s drátem - příslušenství k bednění.

Výroba plastových výrobků: -lisování termoplastů, plastů -hromadná, velkoseriová i zakázková výroba -náhradní díly pro automobilový průmysl (volanty, rukojeti dveří...) -lišty, vpustě, ucpávky, spojky pro stavebnictví -hračky: dětské obrázkové kostky, stavebnice -spotřební zboží: plastové kelímky, krabičky držadla nástrojů, ...

Prodej, velkoobchod, maloobchod: -truhlářské, protiskluzové, stavební překližky -laťovky surové i dýhované -spárovky a biodesky -HDF, DVD* surové i dřevodekory, sololit, akulit, sololak -MDF* surové, dýhované, laminované -OSB* desky -lamino KRONOSPAN, DDL*, ALFA Říčany, EGGER, KAINDL, MAX*, Pfleiderer -DTD* surové, laminované, ...

Prodej, velkoobchod, maloobchod: -truhlářské, protiskluzové, stavební překližky -laťovky surové i dýhované -spárovky a biodesky -HDF, DVD* surové i dřevodekory, sololit, akulit, sololak -MDF* surové, dýhované, laminované -OSB* desky -lamino KRONOSPAN, DDL*, ALFA Říčany, EGGER, KAINDL, MAX*, Pfleiderer -DTD* surové, laminované, ...