AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Činnost: - pořez kulatiny pojízdným (mobilním) katrem.

Výroba, dovoz, import, distribuce, prodej, velkoobchod: -chemické látky a přípravky pro zemědělství - živočišnou výrobu a potravinářský průmysl - mlékárenskou prvovýrobu: -hygienické a desinfekční prostředky: -pro ošetření kravských vemen -pro údržbu a čištění dojicí technologie (dojící linky): -automatické dojící zařízení ...

Porr, a.s. Společné obalovny, s.r.o. provoz Hulín. Obalovna.

Dodavatel zemního plynu a elektřiny. Servisní linka tel. 602 100 165

Prodej: - palivové dřevo, dříví

Prodej - okapové systémy, plechy - střešní tašky, šindele a jiné lehké střešní krytiny.

Realizace: - terasy z exotického dřeva - masivní interiérové podlahy - gabiony - ze statickou funkcí, okrasné - cedrové fasády - kompozitní ploty, terasy - cedrové řezivo. Renovace, nátěry teras.

Pila: -krovy -hranoly -prkna -latě -fošny -řezivo stavební -impregnace řeziva -vlastní doprava MANZ s hydraulickou rukou -palivo -plaňky -kratina -ADOLIT BAQ 100 (impregnace, máčení, hnědé barvy) -piliny -krajiny -certifikát PROHLÁŠENÍ O SHODĚ -třídění dřeva dle pevnosti ČSN 73 2824-1.

Služby - rizikové kácení, výškové práce - výroba pastevních kůlů - prodej truhlářského a stavebního řeziva - těžba a přibližování dřeva - prodej palivového dřeva - frézování pařezů - údržba zeleně - stavba oplocenek - pěstební činnost.

Pořez kulatiny mobilní pásovou pilou. Dřevovýrobavýroba - pergoly - nástřešky. Prodej: - palivové dřevo. Drobné stavební práce. Broušení. Frézování. Lesnické práce ořezávání, kácení stromů.

Maloobchod a velkoobchod: - přírodní kámen - obkladový kámen - dlažební kámen - zdící kámen. Žula, rula, pískovec, břidlice, porfír, čedič. Vhodný pro dlažby a obklady do interiéru i exteriéru, opěrné zítky a jiné.

Velkoobchod - hutní materiál a maloobchodní firemní prodejna.

Lisování pryžových výrobků. Provozovna: Količín 131, 76901 Holešov.

Naše firma se zabývá prodejem barev a laků. V naše sortimentu si vyberete produkty určené na kov, dřevo, lehké kovy, zinek. V nabídce máme také autotmely, silikony, lepidla, tmely, PU pěny, fasádní barvy, spreje, ředidla, fólie, základní spojovací materiály, pásky, štětce i čistící prostředky značky HG . Namícháme Vám také strukturální omítky, ...

Prodej: - palivové dřevo, dříví Služby: - rizikové kácení stromů - sekání zahrad a pozemků - výškové práce

Prodej: - palivové dřevo, dříví Služby: - rizikové kácení stromů - těžba a přibližování dřeva

Služby - výroba a opravy sklolaminátových dílů - renovace bazénů - povrchové úpravy různých materiálů. Prodej - potřeby a materiály pro laminování - ochrané pomůcky - brusivo.

Výroba, prodej, e-shop plastových polotovarů a pomůcek - plastové pásky - plastové závěsy - pojistné sítě.

Služby: - nákladní autodoprava - pronájem kontejnerů - zemní práce Prodej: - písek - štěrk - kačírek - zemina

Stavební činnost, výstavba: - rodinné a bytové domy - rekonstrukce - zemní práce

Výroba a zpracování polystyrenu - desky, obaly, bednění z pěnového polystyrenu - fasádní a stavební prvky z polystyrenu.

Výroba: - ocelové konstrukce - manipulační dopravníky - textitových lamel pro vývěvy Prodej: - hutní materiál - náhradní díly k vývěvám

Prodej: - stavební řezivo - trámy, hranoly - štípané palivové dřevo - krbové dřevo

Výroba na zakázku dle dokumentace zákazníka. Obchod, prodej, rozvoz: -děrované, perforované plechy -ocelové -pozinkované Fe, Zn -hliníkové Al 99, 5%;AlMg3 -nerezové dle DIN 1.4301, 1.4571, 1.4541 -tahokov (expandovaná ocel) -kovové tkaniny -strukturované plechy -protiskluzové plechy z AlMg3.

Uhelné sklady, prodej: - uhlí - brikety - koks - palivové dřevo, dříví - písek, drtě