AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Činnost: - dodávka elektrické energie a zemního plynu

Velkoobchod - hutní materiál a neželezné kovy - brikety, pelety - stavební chemie. Pronájem lešení. Logistika, skladování.

Projekce-geodetické práce: - stavitelství. Prodej: - plastové desky - dutinkové polykarbonáty - PVC vlnité a trapézové desky - plexiskla - hliníkové profily.

Analýzy vstřikování plastových dílů. Technologický design plastových dílů. Školení: - plastikářská technologie.

Prodej, distribuce výrobků SurTec: - špičkové chemické produkty a procesy pro průmyslové čištění i pro předúpravu, pokovování a následnou úpravu v galvanotechnice.

Velkoobchod, prodej - energeticky využitelná biomasa - dřevařské materiály a dřevařské výrobky - stavební a truhlářské řezivo.

Velkoobchod, prodej: - palivové dřevo - dřevěné pelety - dřevěné brikety Prodejna a výdej zboží velkoodběr i maloodběr: Rejta 523, Trhové Sviny

Výroba, prodej: - průmyslová, laboratorní, technická keramika s použitím materiálu OXAL - vysoká tvrdost, mechanická pevnost, izolační schopnost, chemická odolnost, nevodivost.

Činnost: - mezinárodní obchod s drahými kovy.

Výroba netkaných textilií - textilní filtrační materiál, textilie na úklid - protipožární a vodoodpudivé deky - hadry, hadříky.

VÝROBA A PRODEJ BETONOVÝCH VÝROBKŮ (betonové výrobky, písek, kámen) VRTANÉ STUDNY, POSUDKY A PROJEKTY STUDNÍ ČIŠTĚNÍ STUDNÍ

Dodávka: - hutní materiál - ocelové svitky, pásky, plechy

Výroba modelářských barev AGAMA MODEL COLOR, maloobchod, velkoobchod, e-shop: - modelářské barvy, potřeby, modely, nářadí.

Výroba, dodávka, montáž: - orientační prvky pro nevidomé: - vodící linie - varovné pásy - štítky s Braillovým písmem.

Prodej - stříkané tapety VARIOPAINT -oceňování nemovitostí -inženýrská činnost -projektové práce -stavební činnost.

Hutní materiál výroba a prodej. Na skladě pro Vás máme: - profily a nosiče - ocelové tyče - betonářskou ocel - tenkostěnné profily - dráty - plechy - speciální profily.

Služby: - konzultace a poradenství při dodávkách elektřiny a plynu především pro střední a velké odběratele

Zabýváme se prodejem a pokládkou všech druhů podlah, prodejem a montáží interiérových a venkovních dveří, kování, střešní okna Fakro, designové tapety AS Creation, fototapety, doplňky, hmoty, lepidla, míchací centrum fi Caparol, prodej výrobků Baumit. Prodej laků, lazur, penetrace + potřeby pro malování a štětce Spokar.

Ostraha majetku a osob -Poskytování technických služeb -Činnost odborného lesního hospodáře a vyhotovování lesních hospodářských plánů a osnov -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Výroba plastových a pryžových výrobků -Velkoobchod a maloobchod -Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, ...

-Výroba dřevěných výrobků (kromě truhlářských a tesařských, nábytku a hraček) -Výroba pilařská a impregnace dřeva

Zabýváme se výrobou kompozitních dílů metodou ruční laminace. Poskytujeme komplexní služby od výroby modelů, forem, až po kusovou nebo sériovou výrobu komponentů.

Výroba ozubených segmentů - ozubená kola - ozubené řemenice - řetězová kola - ozubená kuželová kola a soukolí - ozubené hřebeny Trapézové šrouby a matice Tepelná úprava - kalení - cementování - nitridování - indukční kalení zubů Povrchová úprava - broušení a leštění kovů - zinkování - černění - niklování - ...

Prodej: - pneumatiky pro osobní, nákladní vozidla, pro zemědělské stroje, pro EM a nakladače. Skladem máme cca 1200 položek osobních, nákladních, zemedělských, průmyslových pneumatik, dále EM pláštů, malých a moto pneumatik značek GOODRIDE, DOUBLECOIN, FULLRUN, DOUBLESTAR, ÖZKA-SEHA, PETLAS, TRIANGLE, ARMPOWER, BKT, VOLTYRE, DNEPROSHINA, ...