AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Těžba harvestorovou technologií, přibližování dřeva. Prodej palivového dřeva, výroba sloupků k oplocenkám, stavba oplocenek.

Pila. Zpracování, pořez: -dřevo do průměru 90 cm a délky 12 m. Výroba: -řezivo. Poradenství: -zpracování plastů.

Provádíme: - zemní a výkopové práce (bagr) - terénní úpravy (čelní nakladač) - nakládku materiálů a jiné - rozvoz, dovoz a odvoz písku, hlíny, suti, betonu atd. (nákladní vozidlo) Prodej: -dřevěné brikety z čistého dřeva s vysokou výhřevností -ekopaliva, ekologické palivo.

Služby: - dotační poradenství - zpracování dotačních žádostí a podkladů - energetické audity, energetické posudky - průkazy energetické náročnosti budov

Čerpací stanice. Prodej: - pohonné hmoty, paliva - biodiesel, bionafta. Distribuce a prodej bionafty.

Moderní stavební povrchy: - kamenné koberce. - sportovní povrchy Zahradní architektura a návrhy zahrad. Dětská hřiště- dřevěný prvky a mobiliář z akátového dřeva

Prodej přírodního a umělého kamene: - obklady a dlažby - pískovec - vápenec - břidlice - žula - mramor - adezit - opuka - porfyr. Prodej umělého kamene: - skála - břidlice - pískovec - cihlovka - travertin.

Služby: -inženýrská činnost Vývoj, výroba: -plastikářské technologie.

Laboratorní činnost: - provádí základní a speciální chemické analýzy různých materiálů - voda, krmiva, rostliny, zemina Dodávka: - laboratorní potřeby-laboratorní sklo, chemikálie, pomůcky od tuzemských i zahradničních výrobců - Lach:ner, Penta, Sigma-Aldrich, Acros, Merck, VWR, Kartell, atd. - bazénová chemie Nákup, ...

Prodej bazénové chemie chlorové i bezchlorové, bazénového příslušenství, přípravků pro úpravu vody ve vířivkách, přípravků pro úpravu vody v koupacím nebo okrasném jezírku a krmiv pro okrasné jezírkové ryby.

Výroba, prodej: - chemikálie - rozpouštědla - speciální organické, anorganické chemikálie.

Poradenská společnost s bohatými zkušenostmi v petrochemickém a chemickém průmyslu.

Výrobní středisko. Výroba: - aditiva do PHM - chladící kapaliny - ostřikovače skel - autokosmetika - technické kapaliny - brzdové kapaliny.

Výroba, distribuce: - prahy bukové a dubové - smrkové lišty masivní - smrkové lišty napojované - bukové a smrkové podlahové lišty - bukové parkety - madla - plotovky.

Náhradní díly na údržbu a opravy kovového nábytku pro školy, jídelny, sportovní zařízení, úřady, zdravotnická zařízení.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Výroba měřicích, zkušebních, navigačních, optických a fotografických přístrojů a zařízení -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém ...

Obráběčství -Výroba strojů a zařízení -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo společenských věd Zámečnictví, nástrojářství Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Distribuce - pohonné hmoty - bezolovnatý benzín - motorová nafta.

-Výroba plastových a pryžových výrobků

Nakládání s odpady. Obchodní činnost. Pronájem nemovitostí. Služby pro rostlinnou a živočišnou výrobu.