AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Poradenství: -obor lesnictví, pilařská výroba -provozování lesní a zemědělské výroby. Služby: -lesnictví -pila -silniční motorová doprava.

Výroba, prodej: -obalové materiály včetně PE sáčků a pytlů. - individuální obaly Prodej, maloobchod: -lepidla -tmely.

Výroba dřevěných pelet a briket. Odběrné místo ekopaliv: ILiAN Group s.r.o. Letiště Hradec Králové 503 41

Montáž - kotelny na tuhá paliva, plynové, olejové - stanice výměníkové, směšovací, předávací - rozvody plynu - rozvody topení Prodej: - kotle - radiátory - topenářský materiál - plynové spotřebiče Svářečské práce. Montáž: - rozvody odpadů - předizolované potrubí Potrubářské práce Montáž - ...

Materiál a příslušenství pro brusírny a lakovny.

Prodej krmiv pro akvarijní ryby. Prodej kokosových briket na grilování.

-Montáž, servis, údržba i oprava strojů a zařízení používaných převážně v automobilovém průmyslu. - Zajišťujeme kontrolu, výměny a čištění poškozených dílů. -Opravujeme mechanické části strojů, pneumatické systémy. -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů

Velkoobchodní a maloobchodní prodej - přírodní kámen andezit, břidlice, pískovec

Uhelné sklady, prodej: - uhlí - brikety - písek, štěrk.

Výroba: - odlitky ze slitin hliníku, mědi, olova

Činnost: - sestavování počítačů na zakázku

Stavební společnost, stavby na klíč. Prodej: - stavebniny - pohonné hmoty. Nákup, prodej, zpracování: - bukové řezivo, hranoly.

Dodavetel tepelné energie - dodávka elektřiny a plynu.

Pískovna, těžba: - štěrkopísek. Služby: - recyklace stavebních odpadů.

Prodej: - prostředky a materiály pro svařování a pájení - pájky - otěruvzdorné plechy Poradenství v oblastech svařování, navařování a ochrany proti opotřebení.

Čištění odpadních vod. Všeobecná realitní činnost: - pronájem - prodej. Dodávka: - voda - vodárenské armatury.

Služby: - poradenství a poskytování služeb v oblastech dodávek elektřiny, plynu nebo pojištění automobilů.

Velkoobchod - průmyslové a bezpečnostní kamery - elektroinstalační materiál Projekce - elektro Elektromontážní a elektroinstalační práce Výroba - elektrické rozváděče nízkého střídavého napětí do 1000 V Prodej - hutní materiál - výpočetní technika

Činnost: - lesnické služby - těžba, přibližování dřeva - pěstební činnost. Prodej: - palivové dřevo. Komunální služby: - sekání trávy kolem silnic - prohrnování sněhu traktorem.

E-shop: - kosmetika - drogerie - chemie

Držitel certifikátu jakosti dle ČSN EN ISO 9001:2001 a ČSN EN ISO 14001. Velkoobchod, maloobchod, prodej, dodávky: -stavební chemie -průmyslové podlahové systémy -přísady do malt a betonů -nátěry betonových konstrukcí -ochranné nátěry na ocel -tmely a těsnící hmoty do spár -zesilování konstrukcí systémy Sika CarboDur a SikaWrap ...