AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Výroba, rozvod: -tepelná energie -elektřina

Výroba: - technická keramika - žáruvzdorné válečky pro keramické pece

Prodej uhlí, dřeva skládání dopravníkem 4m. Zemní stavební práce. Pásové rypadlo 3, 5t. lžíce 30, 40, 50, 60, 120 cm. Drapák 150 -300L. Kontejner 7-10t. Ruka do 9.5 m. max. 4, 5 t. Asfaltování. Vrtání sloupů na plot průměr 22 - 32 cm do 120 cm. + další stavební technika.

Zakázková výroba technické výlisky z termoplastů

Prodej: -brikety se skvělou výhřevností -okrasné kameny do zahrad. Služby: -kamionová doprava -drink''n''drive doprava v Brně.

Klempířství Podešva Zlín provádí již od roku 2000 speciální ruční klempířské práce. Zajistíme realizace i opravy plechové střechy, vyrobíme a instalujeme okapové systémy, atiky, oplechování štítů, komínu, dveří. Provádíme izolace střech - aplikujeme střešní folie Fatrafol na všechny typy budov s plochou střechou. Činnost směrujeme ...

Prodej: - barvy, laky - autolaky - interierové a fasádní barvy - barvy na dřevo - Mipa

Obchodní činnost. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - chemické výrobky: - průmyslová chemie, chemické prostředky pro průmysl.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, rozvoz, poradenství: -akrylové autolaky PPG: -míchání barevných odstínů všech značek vozidel -průmyslový program autolaků PPG a Mobihel -příprava sprayů (sprejů) -pomocné materiály: -plniče -tmely -UBS materiály PYRMO -brusiva MIRKA -stříkací pistole dle katalogu -příslušentví pro ...

Služby: - lesní hospodářství - těžební a pěstební činnost - výkup dříví - prodej palivového dříví

Výroba základních organických chemických látek.

Zastoupení pro Jindřichohradecko, Jihlavsko a Třebíčsko. Truhlářské potřeby: -lamino desky Kronospan II jakost, pracovní desky, dvířkovina.

Udržujeme městské lesy, drobné vodní toky a vodních díla, staráme se o zvláště chránění území a šíříme povědomí o ekologické výchově. Naše činnost zahrnuje: Městské lesy - lesopark Šárka, Chuchle, Hostivař, Hodkovičky, Bohnice - nové výsadby, pěstování a obnova lesa - pikniková místa, myslivost, rekreace v lesích. Dále Vám nabízíme ...

Všem našim odběratelům poskytujeme kompletní servis, který souvisí s výrobou, přenosem a efektivním využitím tepla. Zároveň se snažíme ve spolupráci s našimi klienty najít nejvhodnější postup pro uspokojení jejich potřeb a docílení optimální spotřeby tepelné energie. V tomto směru zajišťujeme i zpracování energetických auditů. Společnost dále ...

Výroba, velkoobchod, prodej: -stěrkové hmoty (stěrky) -stěrkové omítky DEVOSKYT -systém pro renovace a poruchy omítek DEVOSAN -stěrkování.

Výroba a montáž dřevěných příhradových vazníku. Drobné tesařské práce.

Prodej a rozvoz hnědého a černého uhlí, hnědouhelných briket, dřevěných briket a palivového štípaného dřeva Prodej a doprava písků, štěrků, drtí, mulčovací kůry a zeminy pro trávníky.

Dodávka: - stavební chemie - izolační materiály - přírodní a umělý kámen.

Činnost: - energetické poradenství - úspora energie - aukce energií

Služby: - externí energetik, veškeré činnosti nutné pro řádný odběr energií (elektřina, zemní plyn, teplo, voda) - správní a administrativní služby - analytické a obchodní služby - technické služby v oblasti voda, plyn, teplo a elektro

Prodej produktů pro: - biochemii - analytickou chemii - chromatografii. Prodej laboratorního vybavení a literatury.

Pila Nový Knín - nabízíme stavební řezivo a to především hranoly, prkna, latě, plotovky, piliny a odřezky.