AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Dovoz, prodej: -tmely AIRO chemie -autolaky NEXA AUTOCOLOR -čistící prostředky pro hotely, restaurace, nemocnice, HOLLU -autolakýrnické materiály-zásobování autolakoven i konečných spotřebitelů -míchání autolaků -prodej brusiva HANKO -lepící pásky ARS.

Nabízíme zpracování vašich objednávek kdy vám řezivo vyberem a zajistíme nakládku s dopravou na určené místo. Při větším množství materiálu jsme schopni zajistit jeho uskladnění v našich skladovacích prostorách a postupný odběr. Truhlářství. Prodej: - sušené truhlářské řezivo - eurohranoly fix, cink - tavební řezivo, úprava na míru, ...

Společnost nabízí plechy pro střechy a fasády. Výroba typů plechů: - trapézové plechy, - hraněné, výztužné profily, - sendvičové panely, - fasádní kazety, - ocelové vlnité plechy.

Výroba, potisk: -plastové karty: -identifikační, bonusové, členské, klubové -reklamní magnety

Kovovýroba, prodej: - výrobky - nerez, hliník, ocel - svářování - hliník - obrábění - lisování - hliníkové lodě a stroje pro produkci a zpracování sladkovodních ryb.

Velkoobchod, maloobchod, prodej - barevné kovy, polotovary z barevných kovů pro účely kovoobrábění - vodiče, dráty, měděná, bronzová, ocelová a nerezová lana - armatury trakčního vedení.

Služby: - výkup lesních pozemků - těžba a přibližování dřeva - rizikové kácení - doprava palivového dřeva - výkup dřevní hmoty Výroba, prodej: - palivové dřevo - dřevěné brikety a pelety

Dodávka, prodej, e-shop: -děrované plechy -lemovací profily -tahokov -rošty -upínky -schodišťové stupně -svařované sítě -plotové systémy

Dodávka, prodej: -uhlí -štěrk -písek -substráty

Obrábění dřeva, plastů na zakázku. Vyřezávání plošných tvarů, frézování modelů, forem.

Prodej, montáž: - terasy z materiálu WPC značky WoodPlastic - oplocení z WPC

Dovoz, oprava, servis, pronájem: - analytická technika Dodávka: - prubířské materiály (olovo, misky) - žíhací a tavící kelímky - pálící pomůcky Služby: - obchodní, zprostředkovatelské a konzultační služby

Výroba: - měděné, mosazné plechy a pásy - válcovaných a lisovaných produktů z mědi a mosazi

Stavební práce. Dodávka a prodej: - paliva zejména balená - dřevo do krbových kamen.

Velkoobchod s hutním materiálem - ocelové plechy - výztuže do betonu.

Výrobce tvarových pálených žáruvzdorných materiálů technologií polosuchého lisování. Výroba: - průmyslová keramika - žáruvzdorné materiály - pecní vozy - speciální pálící pomůcky.

Nabízíme čistící tkaniny a hadry v nejrůznějším provedení. Směs středních a těžkých tkanin (S) -vhodná na čištění strojů nebo čištění od olejů a maziv na větších plochách Směs jemných, středních a těžkých tkanin (MIX) -pro provozy, kde nejsou velké nároky na čištění součástek, čistění autodílů, ale jsou potřeba hadry a čistící tkaniny na ...

Vlastník a provozovatel české části ropovodu Družba a ropovodu IKL. Přeprava ropy ropovodem a skladování ropy. Provozování ropovodů, organizace a řízení výstavby ropovodů.

Velkoobchod, prodej: - hutní materiál.

Výroba: - výrobky ze syntetického safíru: - broušené pásky - safírové trubky

Prodej a výroba: - bezpečnostní tabulky - technické normy ČSN - různé brožury a odborné publikace.