AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
LUCID spol.s.r.o. Přední český výrobce bižuterních kovodílů a technických výlisků. Vlastní certifikovaný systém řízení jakosti dle ČSN EN ISO 9001:2001 a ENVIRONMENTU dle ČSN EN ISO 14001. VÝROBA, PRODEJ: TECHNICKÉ VÝROBKY LISOVANÉ Z PLECHU: - výroba kovových polotovarů pro elektrotechnický, automobilový a nábytkářský průmysl - ...

Sítotisk: - reklamní odnosné tašky - samolepky - potisk kartonáže a dodaných předmětů z plastů a jiných materiálů Vakuové tvarování plastů: - vložky do krabic na rozlišení různých druhů výrobků - blistrové obaly (průhledné) pro přivaření na podložku i nasouvací - plastové dávkovače léků (týdenní i jednodenní) Tvarování plastů ...

Prodej: -hutní materiál -pálení plazmou Hliníkové profily, LEXAN.

Správa bytů a domů, správa nemovitostí - technické zabezpečení - výroba a rozvody tepelné energie - účetní služby - odborné posudky na vady a poruchy staveb.

Činnost: - montáž odvětraných systémů fasád - pokládka, realizace kamenné koberce - hydroizolace

Výroba: - ekologické pelety ze sena a slámy Montáž: - kotle

Dodávka - neželezné kovy včetně titanzinku, hliníku, mědi.

Maloobchod a velkoobchod, prodej - nátěrové hmoty, omítek, zateplovacích systémů -malířské nářadí a dekorativní materiály (lišty, rozety). Provádíme tónování barev, omítek, míchání autolaků, poradenské služby, barevné návrhy fasád a interiérů.

Dřevařská výroba: - terasová prkna, konstrukční hranoly, dřevěné fasády Lesní činnost.

Maloobchod, prodej: -ionexové hmoty -regenerační soli -filtračních písky -aktivní uhlí.

Prodej: - technické plasty - polotovary z technických plastů

Kominictví Truhlářství, podlahářství -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Výroba a hutní zpracování železa, drahých a neželezných kovů a jejich slitin -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Umělecko-řemeslné zpracování kovů -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Zprostředkování obchodu a služeb -Ubytovací ...

Dopravní podnik, služby: - provoz městské hromadné dopravy - autoškola - odtahová služba - prodej pohonných hmot

Výroba, distribuce a prodej: - elektřina, teplo.

Distribuce, prodej: -pohonné hmoty Prodej, pronájem, čištění, odkalování: -nádrže

Výroba plastových dílů pro automobilový průmysl, plastových nádrží pro nákladní automobily a autobusy a plastových díly pro osobní automobily do interiéru.

Výroba: - výrobky především z PE a PVC pro energetiku, telekomunikace, výstavbu železničních koridorů a výstavbu jiných inženýrských sítí - kabelové žlaby, ochranné trubky, kabelové krycí desky, kabelové komory Výrobní závod Nádražní 4 584 01 Ledeč nad Sázavou tel.: 569 443 640

Výroba: - práškové nátěrové hmoty.

Pilařská výroba: -řezivo stavební: -prkna, fošny, trámy, latě -palubky.

Činnost: - výroba nosičů akumulátorových článků

Výroba a prodej: - flotovaný a kusový kazivec - křemen - dolomit - živec