AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Čerpací stanice. Provozní doba: -po-pá 6-16 hod. -so-ne 7-12 hod.

Velkoobchod, prodej, dodávky, přeprava: - pohonné látky benzín - Special BA91 - Super BA96 - Natural BA95N - nafta motorová NM - lehké topné oleje LTO - těžké topné oleje TTO - plastická maziva - mazací oleje. Doprava ropných produktů: - produktovody - železniční cisterny - silniční autocisterny. Plnění, ...

Benzínová čerpací stanice. Maloobchod, prodej: -pohonné hmoty.

Středisko Čepro a.s. Praha. Služby: -přeprava, skladování a prodej ropných produktů -poskytování přepravních, skladovacích a dalších speciálních služeb v této oblasti dalším subjektům -ochraňování zásob státních hmotných rezerv -provoz sítě čerpacích stanic pod obchodním názvem EuroOil.

Čerpací stanice. Prodej pohonných hmot: -benzín -nafta -olej.

Nákladní doprava Stavby přípravy pro stavby, stavebnictví. Prodej palivového dřeva. Prodáváme tyto druhy palivového dřeva: -dubové dřevo -bukové dřevo -habrové dřevo -břízové dřevo -borovicové dřevo -smrkové dřevo.

Naše společnost se specializuje na velkoobchodní i maloobchodní prodej různých materiálů, nářadí, technologií a příslušenství pro autolakovny a karosárny. Otevřeli jsme prodejnu na míchání autolaků Glasurit, průmyslových barev Sprintmix a s kompletním sortimentem zboží pro lakýrníky. V sortimentu našeho velkoobchodu naleznete nejen výrobky od ...

Prodej, distribuce autolaků: -autolakýrnické potřeby -autolaky -tmely -pásky -brusivo -nástřiky -spreje. Matovací přísady. Ochranné overaly pro lakýrníky. Ochranné masky a polomasky fy 3M. Brusné, matovací pasty, leštěnky a vosky - / bez silikonové/. Spreje akrylátové, spreje technické, ochranné nástřiky ve spreji základy a plniče ...

Výroba, velkoobchod, prodej: - těsnících profilů a profilů EURO - inhibitorů a změkčovadel vody. Zakázková výroba z termoplastického elastomeru.

Výroba pro automobilový průmysl - bezpečnostní pásy - plastové výrobky, připínače, ovladače, spínače - elektronika.