AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Výroba PET předlisků (preforem). výkonný ředitel – Ing. Pavel Bláha výkonná asistentka – Petra Nekvasilová vedoucí obchodního úseku – Jiří Nýdrle kontakt na firmu : 315 630 324, info@retal.cz Údaje, které máte uvedeny u naší firmy na stránkách jsou již neaktuální. Děkuji S pozdravem Petra Nekvasilová office manager RETAL ...

Prodej: -hutní materiál, nosné profily, úhelníky, trubky černé i pozinkované, jekly, plechy černé, pozinkované, nerez, ostatní profilový materiál, zámky, kování, elektrody, svařovací drát, spojovací materiál, armatury, fitinky na vodu a topení, radiátorová tělesa desková, plechová, litinová, pletivo, plotové rámy.

Velkoobchod-maloobchod-prodej: -brusivo -brusné, řezné, lamelové kotouče -vulkan fíbry -autolaky a průmyslové laky SPIES HECKER, MOBIHEL -kompresory a příslušenství SCHNEIDER -leštící a brusné pasty -tmely, lepidla -plniče a průhledné laky -maskování -ochranné pomůcky.

Výroba: - ocelové konstrukce - svařování Prodej: - hutní materiál

Velkoobchod, maloobchod: - parapety

-Kompletace plastových výrobků -Konstrukční činnost strojírenství ve 3D (Autodesk Inventor) -Fotografické služby

Výroba plastových a pryžových výrobků - vstřikování plastů - lisovna plastů.

Prodej: - dřevomateriál - potřeby pro truhláře a kutily - palivové dřevo - brusné papíry, houbičký, pásy, plátna - drátěný program.

Výroba, prodej: -česané a vlnařské příze pro průmyslové pletení -příze pro výrobu látek na autopotahy -funkční příze pro výrobu sportovního ošacení -technické příze pro výrobu ochranných oděvů a doplňků pro civilní, vojenský a bezpečnostní sektor.

Výroba, maloobchod, prodej: -umělého kamene, umělý kámen -zahradní architektura -montované garáže -krby.

Výroba, prodej: - pelety Projekce, instalace: - solární panely Výstavba: - fotovoltaických elektráren Dodávka, instalace: - linky na výrobu pelet

Společnost dodavá: - automobilové a letecké pohonné hmoty - automobilové, průmyslové a letecké oleje a maziva - speciální kapaliny. Dále je provozovatelem sítě čerpacích stanic. Výroba a dovoz chemických látek a chemických přípravků klasifikovaných jako oxidující: - extrémně hořlavé - vysoce hořlavé - vysoce toxické - ...

Dodávka: - hliníkové kompozitní materiály ACP sendvičové desky, voštinové desky HEXALU, HEXAZINC, kompozitní desky - hliníkové kompozitní materiály ACP sendvičové desky - kompozitní materiál ACP - voštinové a kompozitní desky - voštinové desky HEXALU, HEXAZINC. Lepení - velkoplošné materiályformátování, frézování a výřezy různých tvarů.

Prodej stavebního materiálu: - pojiva, maltové směsi - zdící materiály - betonové výrobky - izolace - fasádní systémy - stavební chemie - dveře, okna - střešní krytiny - komíny - obklady a dlažby. Prodej hutního materiálu. Míchací centrum barev: - prodej a míchání barev fasádních i interiérových - poradenství.

Velkoobchod, maloobchod, prodej - kompletní střešní systémy - střechy - žlaby (ryny), svody a jejich doplňky : - LINDAB - poplastovaný pozink plech - SAG, WORAHNIK - pozink plech, měď, titanzinek i RHEINZINEK, PREPA - plechy v tabulích: - LINDAB, MERA, OLSSON, RUUKKI - pozinkovaný poplastovaný plech lakovaný tloušťka 0, 5 a ...

Podlahářství, pokládka, dodávka: - teakové parkety - venkovní terasy - řezivo z teaku. Sídlo: U Dvou srpů 3146/9 Praha 5 15000

Truhlářské práce. Pila. Výroba: -stavební řezivo -palivo -palety -štěpky -obaly -piliny

Čerpací stanice. Prodej-pohonné hmoty. Benzín, nafta. -lze nakoupit běžný sortiment olejů, oleje, provozní náplň a doplňky do vozidel, vozdidla -možnost platby platební karta, kartou. Venkovní i ruční mytí vozidla, vozidel. Automatická mycí linka.

Práce: -recyklace stavební suti -demolice objektů Prodej: -šterk -písek

Práce: - zemní - výkopové bagrem - jeřábnické Prodej, doprava: - písek, štěrk, kačírek

Výroba: - Iron aktiv, Iron, Karin – čištění skel - Drana, Drana Plus – čištění trub, grilů, nádobí - Teron, ExTeron – čištění koberců - Auron – čištění zlatých a stříbrných předmětů - WC Penquin - Drift nerez čisticí a Drift nerez lesk & ochrana – čištění nerezových povrchů - tekutý škrob 3E - PE-PO pevný podpalovač - odstraňovač sazí ...

Výroba, prodej, e-shop - provaznické zboží.