AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Výroba: - plastové kufříky na nářadí - čističe vzduchu

Doprava, spedice - silniční nákladní doprava - skladování. Čerpací stanice. Restaurace.

Dodavatel hutního materiálu, výroba betonářské výztuže: - prodej hutního materiálu, betonářské oceli a sítí - zámečnické práce - kovovýroba - ohýbání /armování / betonářské oceli, sítí dle Vašich projektů a výkresů, - výroba třmínků - dodávka stavební oceli dle projektů, výkresů - zpracování kalkulací - zajištění dopravy - ...

Výroba: - kovové části kancelářského nábytku.

Pilařská výroba, prodej: - stavební řezivo - prkna, fošny - plotovky - palivové dřevo

Maloobchod, prodej: -stavebniny -cihly -komíny -barvy -izolace -sádrokartony -stavební řezivo -tvárnice -střešní krytiny -stavební hmoty -stěrky, písky -dlažby, obrubníky

UHELNÉ SKLADY RASPENAVA Prodej a distribuce pevných paliv : - hnědé uhlí -černé uhlí -hnědouhelné brikety -rašelinové brikety -dřevěné brikety -dřevěné pelety -slunečnicové pelety -dřevní štěpka. Vnitrostátní i mezinárodní autodoprava: -přepravujeme sypké i paletované materiály.

Maloobchod, velkoobchod, e-shop - barvy vodouředitelné, syntetické, polyuretanové, malířské - nátěry, laky, spreje - míchání barev.

Výrobce plastových výrobků Výrobce plastových výrobků technologií rotačního tváření plastů známé také pod názvem ROTOMOLDING.

Výroba: - upínací a vázací prostředky - popruhy - stuhy - pruženky - textilní úvazky

Výroba - barvy - laky - lazury Nátěry na žárově pozinkové plochy, ocelové nosníky, ploty - podlahové nátěry Antikorozní ochrana (ocelové konstrukce, střechy, ...)

Prodej: - Ledvické uhlí - písek, kačírek

Výroba žebrovaných trubek - trubky celohliníkové, mosazné, měděné.

Prodej GPS přístroje. Prodej - aktivní uhlí a filtrační antracit - průmyslová sůl - testry, analyzátory.

Dodávka, e-shop - vázací prostředky z polyesterového vlákna pro manipulaci s břemeny - upínací soupravy - zvedací prostředky - zvedací zařízení.

Prodej materiálů pro nátěrové hmoty, pro výrobu kompozitů.

Restaurace -posezení v příjemném prostředí s milou obsluhou. -kvalitní jídlo a dobré pití. V letních měsících lze posedět na terase, odkud je pěkný výhled do okolí a na celý sportovní areál včetně dětského hřiště. Pro menší akce (cca 25hostů) máme salonek s barem a hernu s kulečníkem. Mimo vlastní prostor restaurace je k dispozici tzv. ...

Služby v oblasti: -čištění odpadních vod -komunální hospodářství -ošetření chladících a kotelních vod Velkoobchod, maloobchod: -dávkovací zařízení -chemikálie pro čištění kanalizace -chemikálie k ošetření chladících a kotelních vod

Yello Energy je energetická společnost s výhodnými tarify pro využití elektřiny a plynu, která sází na jednoduchost, preciznost a kvalitu.

Vývoj, výroba, prodej, montáž a servis: - bezpečnostní dveře - trezory, bezpečnostní schránky - klíče, vložky, zámky, generální klíče.

Prodej: - zvedací a manipulační technika - vázací prostředky a související sortiment.

Revitalizace vody - úprava pitné a užitkové vody Granderovou technologií.