AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Centrální zásobování teplem CZT. Horkovod.

Dovoz přírodního kamene a odvětraných fasád z celého světa: - břidlice - křemen - pískovec - vápenec - mramor.

Velkoobchod, rozvoz a prodej pohonných hmot - benzín, nafta a topný olej.

Výroba, dodávka, prodej: - technologické potrubní rozvody - výroba atypických nerezových nádob - výroba a rekonstrukce tlakových nádob - výroba celků pro potravinářský a farmaceutický průmysl - čistící stanice C.I.P. - ruční svařování metodou TIG s použitím agregátů Migatronic - dokonalé formování svárů - dělení trubek na strojích ...

Zpracování, výroba, prodej: -tvrdokovy -díly ze slinutých karbidů -destičky -kulatina, pouzdra -profilované a zvláštní tvary -broušení průměrů (na kulato), rovinné -elektroerozivní obrábění -letování slinutých karbidů.

Naše prodejna nabízí široký sortiment provaznického zboží vysoké kvality za příznivé ceny.

Návrhy a konstrukce polotovarů a dílů, stavba forem, lisování a vzorkování kovových a plastových částí.

Zastoupení pro Břeclavsko, Jihlavsko a Brno-venkov. Truhlářské potřeby: -lamino desky Kronospan II jakost, pracovní desky, dvířkovina.

Zakázková výroba kovodělných dílů a konstrukcí. Služby: obrábění, broušení, pálení plasmou, vrtání, vytlačování, ohýbání. Sériová výroba dílů a příslušenství pro motorová vozidla, průmyslové armatury a zemědělské stroje.

Výroba, prodej: - vstřikované plastové a lisované kovové díly - vstřikovací forma - lisovací nástroje - vývoj, konstrukce a výroba vstřikovacích forem a lisovacích nástrojů ve vlastní nástrojárně - vstřikování plastů na vstřikovacích lisech (včetně dílů s kovovými zálisky ), lisování kovů na excentrických lisech a lisovacích automatech, ...

Velkoobchod, prodej: -palivové dříví

Kompletní sortiment pro kamenoprůmysl a stavebnictví. Dodávka, prodej - elektrické ruční nářadí - brusné materiály - lepidla, tmely - diamantové nástroje.

Vstřikování plastů pro automobilový, elektrotechnický a spotřební průmysl.

Mezi hlavní aktivity společnosti VIKO patří: - dovoz a vývoz dopravních prostředků (autobusy, trolejbusy) a náhradních dílů k nim. Dovážíme a vyvážíme: -paliva -ropné produkty -chemikálie

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -stavební materiál, maltové směsi -zdící materiál -střešní krytina -hutní materiál -izolační materiál, zateplovací systémy -dlažby, obklady -komínové systémy -okna.

Středisko Truhlárna. Výroba, prodej: -dřevěné protihlukové stěny -sbíjené vazníky -palubkové obklady -altány, dřevěné domky -řezivo -dřevní odpad. Pilařská výroba. Stavební tesařství.

Služby: -správa nemovitostí. -stavební činnost. -dodávky tepla a energie. Autodoprava.

Velkoobchod, maloobchod: -redukční ventily pro všechny druhy technických plynů -opravené redukční ventily, svářecí a řezací nástavce -svařovací technika, soupravy, nástavce, špičky řezání, elektrody, dráty, pájky -manometry, hadice, spojky, spony -drátěné kartáče-strojní-ruční -měřidla KINEX-metry, posuvky, úhelníky ...

Vývoj, produkce a prodej plastových polotovarů.

Výroba, oprava, servis: -svařované autoplachty pro všechny typy nákladních, osobních automobilů -plachty na přívěsné vozíky -atypické plachty, kryty (zemědělské, lesnické stroje, sportovní lodě atd.) -markýzy -bazény z plachtových PVC materiálů včetně kovových konstrukcí -plachty, kryty, zastřešení (bazény, vodní nádrže, čistírny ...

Výroba, prodej: - rovné i ohýbané výztuže z betonářské oceli pro železobetonové konstrukce v souladu s platnými technickými normami. -zpracováváme betonářskou ocel o průměru 6 - 32 mm - střihy a ohyby výztuže provádíme pomocí speciálních střihacích, ohýbacích a třmínkovacích strojů. Kromě běžného ohybu v libovolném úhlu jsme schopni ...

Dodávka - plynná paliva Dodávka - tuhá paliva

Činnost: - správa a údržba nemovitostí Výroba, dodávka: - teplo