AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Konstrukce a výroba lodních plachet a klouzavých padáků. Výroba perseniků, větracích šachet a lazy backů. Dodávky rukávů na spinakrů. Opravy plachet všech druhů a konstrukcí.

Činnost: - pronájem bytových i nebytových prostor

Prodej, e-shop: - materiály pro výrobu nábytku a design interiérů a potřeby pro truhláře, stolaře a domácí kutily: - plošné materiály - nábytkové hrany a kování - brusivo - spojovací materiál - dřezy a baterie - osvětlení - lepidla, laky, tmely - obalové materiály - ochranné pomůcky - nářadí - barvy, ...

Divize teplofikace. Výroba tepla. Ohlašovna poruch s nepřetržitým provozem 353 176 125. Dodávka tepla.

Prodej gumárenských a chemických produktů slovinských výrobců Savatech Kranj a Color Medvode. Seznam nabízených produktů a služeb: - dopravní pásy a servis dopravních pásů - těsnící okenní profily - průmyslové a technické profily - EKO - Výrobky pro záchranářství, hasiče, armádu - EKO - Pneumatické těsnící vaky, packery, ucpávky - ...

TERMONTA PRAHA a.s. je dceřinou společností Pražské teplárenské a.s..

Výroba a prodej: - čistící, dezinfekční, mazací, prostředky: -pro domácnost -pro průmysl - rozpouštědla - odmašťovače - bioaktivní produkty -ochranné prostředky proti korozi.

Prodej: -stavební materiál -vnitřní a vchodové dveře -zárubně a kliky -obklady -dlažba -stavební chemie -pojiva -okna -sádrokarton -hutní materiál -spojovací materiál -nářadí -velkoplošné desky -palubky -latě.

Pískovna, prodej: -písek. Prodej kameniva.

Hornická činnost. Zpracování živce. Geologické práce: -provádění -projektování -vyhodnocování. Činnost: -stavební -obchodní -zprostředkovací. Těžba, úprava nerostných surovin: -žuly.

Prodávaný sortiment: - prkna - fošny - hranoly - latě - palubky - OSB desky - plotovky - impregnace - terasová prkna - dřevěné lišty - dřevěné brikety - palivové dřevo - dřevěné pelety.

Výhradní dovozce GUDE GERMANY. Velkoobchod, zásilkový prodej a servis: -nástroje -nářadí -elektrocentrály -generátory elektrického proudu do 800 kW -travní sekačky -dodávky pro železářství -kompresory -svářečky -vrtačky -stojanové vrtačky -akumulační vrtačky -čerpadla -brusky -příslušenství -nabíječky ...

Druchema je družstvo pro chemickou výrobu a služby, které patří k tradičním českým firmám s širokým sortimentem kvalitních výrobků z oblasti bytové chemie, autokosmetiky, lepidel a tmelů, barev na textil, výrobků pro sport a volný čas.

Městské lesy. Výroba: - pilařská kulatina - pilařské dříví. Údržba zeleně, keřů, stromů. Služby v oblasti zeleně a městských lesů. Výkup lesní zvěře.

Pila Karčák Výroba: - řezivo - palubky - plotovky

Výkup stromů a pořez: -jehličnaté dřevo --listnaté kulatiny Pila-výroba a prodej řeziva: -prkna, trámy, vazby, krovy, latě, palety a jiné řezivo -výroba palet, lešeňových podlážek Prodej: -palubky, hoblované profily -plotovky Truhlárna: -výrobky z masivu Ohrada 72, 280 02 Nová Ves I. provozovna Klavary (areál mlýna) Tel.: +420 ...

Prodej: -řezivo. Truhlářská výroba: -do bytu -na chalupu -zahradu -kusové i sériové zakázky.

Eko farma Výsluní - chov masných plemen skotu Herefor - výroba palivového dřeva - pilařská malovýroba - zemědělská činnost, traktorová doprava - služby při sklizni - vedení účetnictví.

Dodávka - kovové suroviny do slévarenství - kovové slitiny - feroslitiny - čisté kovy.

Výroba nábytku: -ložnice -vestavěné skříně -nábytkové sestavy -stoly -schodiště v kombinacích kovu, dřeva, kamene a skla -obklady -podhledy -plovoucí podlahy -bytové doplňky - eurokna, dveře, portály, výkladce, parapety. Výroba a montáž kuchyní a kuchyňského nábytku, včetně dodávky spotřebičů AEG.

Dodávka - průmyslové chemikálie pro povrchové úpravy kovových povrchů Výroba - průmyslové chemikálie pro povrchové úpravy

Velkoobchod, prodej: -barvy, barev ve spreji, lepidla, tmely, hydroizolace čističe a leštidla - značka BOSNY.

Prodejna s materiály pro truhláře. Prodej: - řezivo - truhlářský materiál.