AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Card Centrum a.s. zajišťuje výrobu a dodávky všech typů plastových a papírových karet pro použití v různých typech aplikací. Zejména pak magnetické karty, bezkontaktní karty, předplacené dobíjecí kupóny, balení karet, embossing, termopotisk, tisk čárových kódů, kódování magnetických pásek, stírací pole, podpisové pole apod.

Výrobce a dodavatel laboratorních, speciálních, farmaceutických a technických chemikálií. Charakteristickým rysem výrobků firmy PENTA je jejich standardní kvalita a tím pádem i jejich spolehlivost. Tím je firma známa nejen zákazníkům v České republice, ale i renomovaným zahraničním firmám. Firma dodává na trh cca 8500 vysoce sofistikovaných ...

Maloobchod, prodej: - zemědělské komodity - hnojiva - pesticidy - osiva - hutní materiál - chovatelské potřeby.

Hlavní výrobní program-výroba malých a středních konstrukcí: -zámečnictví -sváření, lisování -drátěný program, reklamní stojánky -dělení materiálu, opracování kovů. Obchodní činnost: -distribuce technických plynů -propan-butan, propan pro VZV(Český plyn, Air Products). Zajišťujeme: -poradenství v oblasti kovů -výrobu ...

Výroba: - technické tkaniny - tkané mycí hadry a netkané - čisticí a lešticí hadry - prachovky - charitativní přikrývky - tkaniny pro propagační a dekorativní účely. Poskytovány množstevní slevy.

Výroba a dovoz chemických látek a chemických přípravků - technicko-poradenská činnost v chemii - výrobní a osobní hygiena - výzkum, výroba, obchod

Velkoobchod s hutním materiálem - tyče, ocelové trubky.

Provoz, údržba, výstavba: - energetická zařízení

Výroba, prodej: - stavební chemie - materiály pro opravy betonových konstrukcí - tmely a těsnící hmoty - ochranné nátěry - podlahové povrchy.

Vývoj, výroba, distribuce, prodej, poskytování poradenství: -oblast produktů, materiálů a technologických řešení ve stavebnictví.

Provozování, údržba a rekonstrukce: - teplárenské zařízení. Montáž a opravy: - elektroinstalace - měření - regulace. Velkoobchod: - topenářský materiál. Tel. 325 531 157 (dispečink rozvodu tepla)

Výroba - hutní materiál - pružinové dráty z korozivzdorných ocelí - lanové dráty z korzivzdorných ocelí - plechy.

Prodej, dodávka: - hutní materiál.

Import, export, distribuce: - chemikálie pro chemickou, gumárenskou, galvanickou a kožedělnou výrobu.

Dříve VÁLCOVNY PLECHU, a.s. Výroba: - za studena válcované oceli (plechy, pásy válcované za studena) - hlubokotažná ocel - elektrotechnická ocel, dynamo ocel (pásy pro elektrotechniku) - transformátorová ocel (transformátorové plechy) - pozinkovaná zemnící páska a drát - vlnitý plech, vlnité plechy.

Vstřikování - výroba vstřikovacích forem - vývoj a výroba plastových výrobků - nástřik výrobků. Logistika, přeprava zboží - kamionová doprava - železniční, letecká a lodní doprava.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - nátěrové hmoty - pomůcky pro řemeslníky.

Služby: - vedení účetnictví Práce: - tryskání kovů - metalizace kovů Služby: - třídění, kontrola plastových výlisků

Výroba, prodej: -hutní materiál Penzion „Na Staré faře“ Háj 175, 431 91 Loučná pod Klínovcem tel: 774 494 224

Firma Eurovia Kamenolomy působí na 2 pískovnách a 6 kamenolomech na území Plzeňského a Karlovarského kraje. Největším a nejvýznamnějším lomem jsou Litice s produkcí 1, 2 mil. tun kameniva ročně. Jihozápadní Čechy jsou oblastí s velkým počtem lomařských kapacit. Prakticky všechny provozovny oblasti Jihozápad mají ve svém těsném sousedství ...

Prodej: - materiály pro silniční stavitelství převážně na bázi asfaltu - produkty pro hydroizolaci staveb