AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Pila. Dřevovýroba pro stavební účely, palety. Truhlářství.

Výroba: -dřevěné schody -kuchyňské linky -interiérový a zahradní nábytek z masivu -atypický nábytek -balkóny a krovy -dveře a obložkové zárubně.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - spojovací materiál - vruty, šrouby i podložky - individuální zakázky

Pila, výroba a prodej - stavební a truhlářské řezivo.

Sklad Rynholec. Prodej: - hutní materiál - trubky - plechy

Velkoobchod, maloobchod: - hutní materiál - plechy, trubky

Služby: -zajišťujeme výhradní prodej pro základové zemní vruty Krinner v západních Čechách -zemní vruty jsou základy bez betonu

Výroba žáruvzdorné oxidové keramiky. Vyrobky: - trubice, tyče, kapiláry - kelímky - kontrukční díly - keramická jádra.

Výroba ze dřeva. Prodej: - stavební řezivo - střešní latě, fošny, hranoly, prkna - hoblované řezivo - plotovky - venkovní nábytek - zahradní set z masivu, židle, stůl - pergoly, altány - palubky - podlahové, obkladové - palivové dřevo štípané - vruty do dřeva.

Zpracování grafitové suroviny, výroba mikromletých grafitů a exotermických krycích prášků.

Výroba: -komponenty pro montáž automobilových svazků -obrábění na klasických i CNC strojích -soustružení -frézování -zámečnické práce -svařování CO, WIG.

Zpracování plastů vstřikováním na lisech CUASY 170/55 a CS 1025/320. Zprostředkování výroby forem pro vstřikování, jejich opravy a servis. Vývoj, výrobu a montáž: -díly z plastů.

Zabýváme se distribucí pohonných hmot. Provozujeme čerpací stanice a nákladní autodopravu ADR.

Prodej a montáž parket a korkových podlah, laky, tmely, lepidla, barvy, stěrky, .. Půjčovna: brusky Včetně cenové kalkulace a poradenství

Dodávka a montáž strojírenských výrobků.

Specializace firmy: -lisování výrobků z plastů -povrchové úpravy plastů lakováním (včetně vícebarevných nástřiků) -výroba vstřikovacích forem .

Služby: -jeden z nejvýznamnějších dodavatelů automobilových finalistů celosvětově -lisování a svařování autodílů -ocelové výlisky.

Autodoprava, doprava, přeprava: -přeprava sypkých materiálů - sklopka. Práce: -drobné zemní práce. Prodej: -drceného kamene včetně dopravy.

Prodej a montáž kamen a kotlů na: - ekologická dřevěná paliva, pelety, brikety.

- Import a export hutních výrobků, strojů a technologických linek pro jejich zpracování včetně nástrojů a periferních zařízení - Obchodní a technická činnost související ze zadání především automobilového, strojírenského. elektrotechnického, stavebního a chemického průmyslu - Kompletní zpracování projektových zadání - ...

Výroba a prodej: -dřevěné hračky -didaktické hračky -drobné hračky na kolečkách -hračky na tyčce -pokladničky -stojánky na tužky -tahací hračky -reklamní předměty -úchytky, kolečka, tyčky, soustružené polotovary -prodej jakostního dřeva -zakázková výroba pro truhláře, kutily, malé nábytkářské firmy. Služby: -sušení ...

Výroba plastových dílů a komponentů pro interiéry.

Kraft Servis, s.r.o. provozuje internetové obchody, e-shopy: - www.idealmarket.cz - prodej parkovacích zábran - www.plastovepoklopy.cz - prodej průmyslových poklopů - www.glancshop.cz - prodej kožené galanterie - www.maxitrend.cz - prodej dekorace a doplňků pro domácnost - www.modalo.cz - ...