AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Výroba: - radioaktivní prvky a sloučeniny. Činnosti společnosti: - sterilizace zdravotnického materiálu - sterilizace obalových materiálů - dekontaminace a sterilizace farmaceutických a kosmetických surovin - dekontaminace a desinsekce potravin a potravinářských surovin - ošetření uměleckých předmětů a předmětů historické ...

Zajišťujeme služby: - prodej stavebního materiálu. - kalkulace - poradenská činnost - certifikované školení

Zemní práce-odbahňování rybníků, čištění stok a lesních linek, základové desky o pod. výroba palivového dřeva

Velkoobchod, maloobchod - dřevěné brikety Velkoobchod, maloobchod - plovoucí podlahy - parkety.

Našim zákazníkům nabízíme truhlářské řezivo, obkladové palubky a podlahové palubky. Zabýváme se jak velkoobchodem, tak i maloobchodem. Naše zboží si můžete zakoupit v prodejních skladech v Bořanovicích (Praha - Východ) a ve Znojmě..

Lisování a potisk - plastyvýroba, potisk - plastové podložky pod SPZ.

Dodávka - stavební řezivo - dřevo Prodej - paliva.

Maloobchod: - tónování barev a omítek, - epoxidové nátěrové hmoty, - interiérové barvy, - tapety, - fasádní barvy, - dekorační barvy, - termoizolační barvy, - ozdobné lišty vnitřní a fasádní profily, - autolaky, - přechodové lišty, - lepidla, tmely, stěrky, - ochrana dřeva, - malířské nářadí, - protipožární nátěry.

Pila, zpracování dřeva. Výroba: - krovy - stavební dřevo - truhlářské řezivo Jezdecká hala: - pronájem.

Prodej - děrované profily - trubky - děrovací stroje a konstrukce.

Prodej a distribuce: -průmyslová hnojiva -průmyslová chemie(POTAŠ) -pohonné hmoty. -technické plyny -oleje. Výroba: -transport betonu -prefabrikátů. Kamiónová doprava a spedice. Držitel ISO* 9001:2000.

Přímé zastoupení, prodej a e-shop výrobků Mipa - průmyslové laky - tmely - krycí fólie - brusné materiály - plniče, laky - základové materiály - stříkací pistole - lakýrnické pomůcky.

Dřevovýroba. Zakázková výroba: -pergoly -zahradní chaty. Ostření: -pily -dřevoobráběcí nástroje.

Výroba: -ruční nářadí -nástroje pro ohýbání, tažení a dělení kovů -měřidla, měřící pomůcky. Prodej: -průmyslové, železářské zboží -elektro -brusné, rozbrušovací kotouče -měřící přístroje -ruční, motorové nářadí, nástroje. Poradenství v oboru nářadí a nástrojů.

Vývoj, výroba: - silikonové disperze - pogumované textilie se silikonovým, nebo polyuretanovým nánosem: - B-stage - tkaniny s nevulkanizovanými silikony - vysoce pružné úplety z materiálu Kevlar - speciální pásy - skleněné tkaniny potažené silikonovou vrstvou pro membránové konstrukce v textilním stavitelství.

GLOBAL INTERIER Prodej, E-shop: - rozkládací mechanismy - polohovací kování - relaxační křesla, mechanismy - relaxační kování do sedaček - nožky nábytkové - kování nábytkové, převážně pro čalouněný nábytek - čalounické usně aj.

Prodej chemických látek a chemických směsí

Montáž, opravy: - vzdušné, kabelové elektrické vedení Silnoproudé elektromontáže.

Výroba a prodej: -kompletní okapové systémy -měď Cu -titanzinek TiZn -pozink -barevné okapy -komponenty pro automobilový průmysl, obytné přívěsy, -kovové nábytkové díly -systémy pro skladování -páternosterové skříně, pojízdné regály -kovové střechy a opláštění budov.

Výroba, dodávka: -čistírny odpadních vod-ČOV*-od 3 do 1000 ekvivalentních obyvatel -kontejnerové provedení K.D.C. -celozákrytové odvětrání -rodinné plastové bazény včetně vystrojení -plastové septiky, kalojemy, vodojemy, šachty, expanzní nádrže, lapače tuků, revizní a měrné šachty, kontejnery pro filtr CINIS -plastové ...

Prodej přechodových profilů a lišt, jednokotoučových strojů stripů a pomůcek pro kladení podlahovin. Pokládka koberců, lina, dlažby a PVC.