AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Centrum barev, lepidel stavební chemie, čistících přípravků a omítek.

Zpracování kovů. Výroba výlisků, svařenců a výtažků z nerezi, oceli, hliníku a mosazi.

Provozování čerpací sítě SHELL, benzinová stanice. Prodej pohonných hmot a paliv

Práce: -slévárenské -truhlářské -nástrojářské. Výroba: -sklářské formy pro všechny druhy sklářských strojů

Technické služby: - nákladní doprava tuzemská - prodej písků, drtí - údržba zeleně, opravy místních komunikací - pokládání zámkové dlažby, živice - sběrný dvůr, nebezpečné odpady.

Služby: -zpracování a vstřikování plastů

Výroba ztužených plastů: - lodě - nástavby, střechy, příčky nákladních a užitkových automobilů - autodoplňky - kontejnery na topný olej, kádě, nádrže - stavební laminát.

Výroba: - materiály pro obuvnický, galanterní, oděvní průmysl - úplety - tkaniny

Výroba: -granulace plastů Prodej, maloobchod, velkoobchod: -granulát plastu

Prodej a distribuce leteckých pohonných paliv a hmot.

Výroba - pružiny zemědělství, strojírenství

Distribuce, velkoobchod: -rozpouštědlových a disperzních lepidel, tmely -ochranných nátěrů -nátěrových hmot na komunikace -stavební chemie -chytrá barva -realizce vodorovného dopravního značení.

Pořez kulatiny, prodej řeziva a inženýrská činnost ve výstavbě.

Internetový obchod, eshop, e-shop, velkoobchod, prodej: -šroubení -pneumatické prvky: -rychlospojky -kulové kohouty -manometry -teploměry -hadice, spony, spojky -filtry -regulátory

Výroba pilařská a impregnace dřeva.

Kompletní kamenické práce. Renovace kamene. Výroba a montáž pracovních desek z přírodního kamene i umělého kamene Technistone a Silestone, umyvadlové a laboratorní desky, parapety, schody. Čištění kamene tlakovou vodou a pískem, jehličkování a pemrlování. Obklady, dlažby. Grilovací kámen. Zahradní kámen.

Distribuce - barvy fasádní, interiérové, izolační, podlahové - tmely - laky - lazury

Zhotovení střech a klíč. Montáž dřevěných teras.

Výroba a prodej kovových vláken - ocelévá vlákna. Velkoobchod, maloobchod se spojovacím materiálem - šrouby - matice - upevňovací technika. Mezinárodní kamionová doprava a spedice.

Dodávky břidlicových obkladů, kamene a okrasných valounů.