AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - paliva - uhlí, koks - palivové dřevo - dřevěné brikety

Výroba, prodej: - plastový svařovací drát a profily z PE, PP pro svařování plastů, polypropylénových desek (kruhový, oválný a trojúhelníkový profil, široký výběr barev) - ABS, EPDM pro autoopravy - certifikát EPW - technolog svařování plastů, termoplastů.

Prodej - fóliovníky a zastřešovací systémy - fólie, textilie, plachty

Výroba: -lisované keramické filtry s kruhovými otvory pro slévárenský průmysl

Pila. Výroba, prodej: -dřevo -truhlářské řezivo -pořez kulatiny -výkup kulatiny -sušení řeziva -krovy a impregnace v namáčecí vaně -stavební řezivo -palubky -hoblovací materil -střešní latě -hranoly.

Velkoobchod, maloobchod: - lamina, dřevotřísky - podlahové palubky, podlahovky - řezivo - kování, spojovací materiál - plovoucí podlahy - dveře venkovní, vnitřní E-shop: - nábytkové kování

Stavební systémy. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -zdicí materiály -střešní krytiny -tepelné izolace -hydroizolace -sádrokarton -stavební chemie.

Výroba - syrové i vařené loupané brambory - syrová loupaná cibule, mrkev a zelí - vše vakuově balené Tuzemská doprava - valník plachta 13, 5 x 2, 4 x 2, 2 - izoterm 13, 5 x 2, 5 x 2, 8 Dřevomateriál - dodávka - nákup - odbyt Pila, impregnace dřeva Obchodní činnost dřevo

Dodáváme širokou paletu jízdáren, kruhových jízdáren a kolotočů. Venkovní a vnitřní boxy pro koně. Materiál na ohrady, stavební řezivo, palubky, plotovky, prkna. Truhlářské řezivo.

Výroba, dodávka - elektrická energie z obnovitelných zdrojů - teplo

Oficiální dovozce a distributor barev a přísad ALSA Corp. Autolakýrnické práce, autolakovna.

Prodej - palivové dřevo - dřevěné brikety - pelety

Projektování a provádění: -vodohospodářské stavby -vodovody a kanalizace -kořenové čistírny odpadních vod* -revitalizace vodních toků -rybníky a účelové nádrže -skládky odpadů včetně jejich asanace -krajinná ekologie -úpravy ploch -výstavby zeleně -lesnické a zemědělské rekultivace -geologie -vrtné práce ...

Prodej SIM boxů pro uložení mobilních karet.

Činnost: - poradenské služby v oblasti úspory energie, využití alternativních zdrojů

Využijte možnosti používání výrobků v nejvyšší kvalitě od české firmy s dlouholetou tradicí. Jsme schopni Vám ušít na míru kvalitní ložní povlečení, deky i polštáře, mezi naše zákazníky patří nejen koneční zákazníci, ale také velkoobchody a hotely. Potřeby pro instalatéry: - instalatérská bandáž v metráži nebo v klubcích (možnost ...

Prodej doplňků pro výrobu nábytku - řezby - soustružené výrobky - keramické úchyty - zámky a kování - mořidla, laky, vosky, oleje - tmely

Zámečnictví, práce, výroba: - zpracování plechů a veškerých hutních polotovarů - výroba přesných technických dílů včetně zajištění veškerých povrchových úprav - stříhání plechu do síly 3mm, děrování, vrtání, lisování, závitování, ohýbání na ohraňovacím lisu, sváření v atmosféře CO2, ostatní zámečnické práce, bodové svařování, montážní ...

Výroba a prodej: -speciální výrobky z plastu pro instalace -kanálové vpusti protizápachové celoplastové, nebo v kombinaci s nerez materiálem -větrací mřížky kulaté a čtvercové se síťkou proti hmyzu, pro ukončení větracích otvorů ve zdivu, dřevu, sádrokartonu a luxferových stěnách. Provozovna:Písková 353.

Prodej výrobků pro údržbu, servis, opravy a výrobu Dovoz, distribuce: - mazadla - odmašťovadla - lepidla pro autoprůmysl ze Švédska.

Dřevovýroba. Výroba: -dřevařské výrobky