AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Výroba, prodej: -obrazové lišty, rámy. Služby: -rámování obrazů, zdrcadel -paspartování -kompletní rámovací servis

Výroba a dodávka: - tepelná energie -elektrická energie

Pila: -výroba stavebního řeziva -řezání krovů na zakázku -prodej palivového dřeva -výroba truhlářského řeziva Tesařské práce.

Odborné a nezávislé energetické poradenství. Smluvní partner dodavatelů elektřiny a zemního plynu. Snížíme Vám náklady za energie. Zajistíme nižší ceny elektřiny a zemního plynu, optimalizace provozu odběrných míst a úspory za energie pro obce, školy, firmy i domácnosti. Certifikováno časem :)

Naše společnost se zabývá prodejem: - plastové palety - kontejnery, chladící kontejnery - stahující popruhy. Vlastníme e-shop, kde si veškeré výrobky můžete objednat.

Služby: -nákladní autodoprava. Oprava, servis: -nákladní automobily. Prodej: -písek, štěrk. Čerpací stanice pohonných hmot.

Ekologická fixace zboží na paletách. FIXAČNÍ NÁSTŘIK - snižuje náklady na fixaci zboží - zabránění posuvu zboží - vhodný pro všechny povrchy a to i pro mražené a chlazené zboží, pytle, kartony. PROTISKLUZOVÉ PROLOŽKY - ANTISLIP - možnost rozebrat a složit zboží na paletě - možnost opětovného použití - recyklovatelnost - vhodný ...

Přímý dovoz a prodej materiálů Brillux: -zateplovací systémy -fasádní a interiérové barvy -laky a lazury -podlahové nátěry -měření vlhkosti stěn

Doprava: -dřevo. Výroba, prodej: -kulatina -stavební řezivo -hranoly -latě -prkna -přířezy

Roal dřevo Prodej řeziva a dřevěných výrobků v okrese Trutnov - stavební řezivo (prkna, fošny, hranoly)stavební latě - sušené řezivo různých jakostí a dřevin - řezivo nižší jakosti určené pro obaly, palety, bednění atd. - hoblovaná prkna, fošny, latě a hranoly - palubky obkladové a podlahové, pergoly

Prodej: - tuhá paliva - uhlí - dřevěné a hnědouhelné brikety - koks - palivové dřevo - písek, štěrk

Zpracování plastů: -zpracování termoplastů technologií injekčního vstřikování -25 let praktických zkušeností v oboru -vstřikování všech typů konstrukčních termoplastů do ocelových a pryskyřicových forem (prototypové formy a malosériové zkušební nástroje) -maximální váha výstřiku je 250 gr. a uzavírací síla 1600 kN -výlisky s kovovými ...

Dřevovýroba. Výroba: -palety -stavební řezivo

Výroba - katalyzátory pro chemický průmysl Dodávka - chemické látky - chemické přípravky

Dodavatel prvotřídních produktů v oblasti ocelových lan, řetězů, vázacích prostředků a příslušenství. Dovoz, velkoobchodní i maloobchodní prodej Květinové dráty - vázací na dřívku, modré žíhané, pozinkované, zelené - lakované.

Výroba sítí pro: -sport: -volejbal -nohejbal -badminton -tenis -kopaná -házená -lední hokej -ochranné sítě -dělící sítě -švihadla -lana na šplh -chov a lov ryb-rybářské sítě: -kesery-saky -vatky-nevody -zátahové sítě -tenata -vrhací sítě -vezence -technické sítě: -sítě na lešení ...

Nabízíme: -dodávka zateplených a nezateplených fasád -stavba rodinných domů včetně dodávky na klíč -rekonstrukce rodinných domů -půdní vestavby.

Velkoobchod, prodej: -dřevo surové -dřevo aglomerované -nábytek a polotovary pro jeho výrobu

Výroba, zpracováním plastů: -vstřikování plastů. -vyfukování plastů.

Velkoobchod, maloobchod: -štípané palivové dřevo

Sklad olejů a hořlavých kapalin.

Zajištění topenářských, instalatérských a plynařských prací.

Velkoobchod s pohonnými hmotami.