AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Dodávka, montáž, prodej: -materiál pro stavbu, stavebniny -stavební materiál -cihly, tvárnice -střešní krytiny -okna, oken, dveře, dveří -obklady, dlažby, sanita -malty, fasádní omítky, barvy -hutní materiál -obrubníky, venkovní dlažby, dlažba -nářadí, tmely, lepidla -stavební řezivo -prodej propan-butanu -krbové vložky ...

Vyrábíme pojízdné terasy na míru. Naše terasy jsou vyrobeny z hliníku. Spojovacím materiálem je z nerezu, kterému nevadí ani slaná voda.

Spedice a kamionová doprava Prodej a rozvoz briket, uhlí, kamenu, štěrku

NEVITECH s.r.o. se zaměřuje na konzultační služby v oblasti chemie a chemického inženýrství, výzkum a vývoj v oblasti syntézy chemických specialit, výrobu chemických látek a specialit, a distribuci chemických surovin.

ROSSTÍN s.r.o. je společnost specializující se na stínící techniku a terasové systémy, exteriérové zastínění, interiérové závěsy a podlahové terasy.

Raising s.r.o. se specializuje na dovoz a distribuci surovin z plastu a uhlíkových materiálů. Díky našim kontaktům jsme schopni zprostředkovat prodej zboží nebo materiálů dle specifikací zákazníka.

Společnost MD COLOR v.o.s. se zabývá prodejem nátěrových hmot. Specializujeme se na dodávku široké škály barev a povrchových úprav pro různé aplikace. Od maloobchodního prodeje po velkoobchodní distribuci a pravidelné zásobování prodejen. U náš můžete očekávat nejen kvalitní produkty, ale také profesionální poradenství a podporu při výběru ...

Velkoobchod, prodej: - hutní materiál - plechy ocelové válcované za tepla i za studena - profily ocelové - trubky ocelové - tyčová ocel - tenkostěnné i silnostěnné profily

Výroba, prodej, montáž: -hliníkové zábradlí -nerezové zábradlí -zasklívací systémy -hliníková okna, dveře, profily, kompozitní panely. -rekuperace.

Prodej masivního řeziva, OSB desek, KVH hranolů, překližky, palubky, plotovky, spoj. materiálu, dřevěné lišty, barvy, laky, lazury.Spojovacích materiálů, dřevařská výroba.

Společnost Martin Krizan se specializuje na lesní práce, údržbu zahrad a vylepšení terénu. Ať už potřebujete sekat trávu nebo provádět komplexní terénní úpravy, jsme tu pro vás. Navíc nabízíme unikátní službu štípání dřeva přímo u vás doma - ušetříte tak čas i námahu. A pokud potřebujete kácet stromy ve vaší zahradě, můžete se spolehnout na naši ...

Velkoobchod, export, import: - sójový šrot - rybí moučka - zemědělské plodiny - řepka, ječmen, hrách, kukuřice, hořčice - mražené a chlazené maso - drůbeží, rybí, vepřové - mléko - těžká chemie (asfalt, topný olej) - volně ložený cement.

Plachtárna Markéta Pilná se věnuje výrobě a také opravám různých druhů plachet, potahů a také stanů. V našem širokém sortimentu naleznete krycí plachty na bazény, autoplachty, přepravní plachty na lodě, plachty na prodejní stánky, terasy i sluneční plachty. Sídlíme na ulici Jana Nepomuckého 92, Chrášťany. Jsme český výrobce produktů z ...

Kovolijecký ateliér. Umělecké odlévání, lití kovů - bronz, mosaz, stříbro a cín: - metoda lití: - do pískových forem s pískovým jádrem - lití na ztracený vosk Sochy, reliefy, busty, plastiky, monumenty, sakrální tvorba, medaile.

Prodej přírodního kamene s vodorovným povrchem. Dodávka obklad, dlažeb a zdiva. Firma také zajišťuje zemní a výkopové práce.

Braun KG, s.r.o. se specializuje na mezinárodní transport, produkty z dřeva a techniku pro akce.

Výroba, prodej: - plastové karty PVC, ABS - čipové karty - 3M karty - magnetické karty - bezkontaktní karty - karty s čárovým kódem - bezkontaktní klíčenky.

Společnost Pila Nošovice s.r.o. vyrábí a prodává řezivo. Nabízíme impregnace, hoblování i sušení řeziva včetně palet či obalových prvků. Provádíme krovy na klíč. Zaměřujeme se také na zajištění těžebních prací, dodávky pilin, prodej otopného paliva a další.

Výroba, prodej: -jehličnaté řezivo – fošny, desky, prkna, hranoly, trámy.

Výroba, prodej: -výrobky z plexiskla s potiskem -digital. tisk na tabul. materiál -plastové výrobky -stojany, stojánky -plastová podpora mobil. zařízení -poster rámy, svorkovnice, plakáty -displeje Hlavní firma: -Untere Carnuntumstraße 17 A-2403 Wildungsmauer.

Prodej: -pevná paliva -uhlí černé, hnědé

Dřevěné tesařské konstrukce pomocí CNC technologie, krovy, dřevěné příhradové vazníky. Konstrukci krovu je možno dodávat jako: - kompletní dodávka konstrukce včetně krytiny, klempířské prvky, - nosné konstrukce - stavebnice včetně montážních plánů - dodávku projektu - výrobní dokumentaci pro tesaře. Při výrobě využívá počítačem řízené ...